Fiio E10 ב-$67 כולל משלוח במאסדרופ
-
epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
[url=https://www.massdrop.com/r/7GW29L]https://www.massdrop.com/buy/fiio-e10[/url]
נערך לאחרונה על ידי epony ב 16/12/2013 0:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
epony
- חבר במועדון 10K

DAC קטנטן עם נתונים מרשימים מאוד למחירו. סטיב גוטנברג מ-cnet אמר שהדגם הזה משפיל את האודיו אנג'ין D1 שעולה כפול ממנו. יש לו מצב באס מוגבר, מתג גיין לאוזניות קשות לדחיפה, ליין אאוט, הוא מזוהה ככרטיס קול חיצוני בווינדוז, ואפשר להשתמש בו רק כממיר לקואקס.
כזה סט של פיצ'רים במחיר פשוט מצחיק שאפילו לא מגיע לתקרת המס של $75. יש מצב שאני אזמין אפילו שניים..!
כזה סט של פיצ'רים במחיר פשוט מצחיק שאפילו לא מגיע לתקרת המס של $75. יש מצב שאני אזמין אפילו שניים..!
- PCingAddict
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1564
- שם מלא: יוסי
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 191 פעמים
גם אני הזמנתי. תודה על המידע! 
במקרה יש לי אחד כזה (שימו לב שזה הדגם החדש, מכונה "אולימפוס") והוא נחמד מאוד! יחס VFM גבוה ומשתלם למחירו. מי שמחפש דאק משולב מגבר בתקציב של 250 שקל בערך הייתי אומר שהוא אחד הטובים שיוכל למצוא.
מעל לכל הוא קומקפטי ומזדהה מהר במחשב. אין טענות.
מעל לכל הוא קומקפטי ומזדהה מהר במחשב. אין טענות.
**נהרסו לכם האוזניות או ציוד אלקטרוני אחר שאתם עתידים לזרוק לפח? צרו קשר בפרטי ואשמח לקבל את תרומתכם ולנסות להחיות אותה לפני שנהפכת לזבל!
תודה! **
- icohenlong
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
אפשר שאלה? המגבר הזה נייד על סוללות?
הוא מתחבר למשל לפלאפון ובנק' השניה לאוזניות ומשפר את הסאונד של האוזניות?
הוא מתחבר למשל לפלאפון ובנק' השניה לאוזניות ומשפר את הסאונד של האוזניות?
- shahargelman
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 29
ישפר VMODA M100?
icohenlong, אם התכוונת למגבר בקישור של מיכאל, אז כן, הוא נייד ועל סוללות(או סוללה, לא התעמקתי), במידה והתכוונת למגבר/ממיר בהודעה הראשונה בדיון הזה, התשובה היא לא, הוא מקבל מתח ואות מ- USB בלבד.
shahargelman, מה המקור שלך? אם זה יציאת האזניות בלוח האם, אז סביר מאד להניח שכן.
shahargelman, מה המקור שלך? אם זה יציאת האזניות בלוח האם, אז סביר מאד להניח שכן.
F2k -> Schiit Bifrost MB -> Schiit Jotunheim -> Focal Elear / ZMF Atticus
Samsung S10e -> Alclair Reference Triple
Samsung S10e -> Alclair Reference Triple
-
epony
- חבר במועדון 10K

גם אני מייעד את ה-E10 ל-M50, ובגדול מה שנראה לי זה שאם אתה מחבר היום את האוזניות ישירות ליציאה האנלוגית במחשב, אז בהגדרה המעבר ל-E10 יקפיץ אותך מדרגה, ולו רק בזכות ה-DAC.jepe כתב:עם אוזניות ATH-M50 אני ארגיש שינוי לטובה?...
ראיתי את זה גם, ולמשהו כל פעם שאני רואה את זה באתר כזה או אחר אני ישירות מקשר את זה לשאר הצעצועים הזולים שלא באמת נשמעים כמו שצריך.
אז אחרי שקראתי מה שרשמו פה בדיון החלטתי לקרוא קצת על הרשמים מהדבר הזה בשאר האתרים בגולה. נראה שעל כל ביקורת חיובית יש ביקורת פושרת או שלילית.
מאוד מפתה אותי שיהיה לי מכשיר קטן וזול כזה שייתן לי את האפשרות לחבר את ה-M50 לכל מחשב שאני עובד עליו (לא תמיד אני באותו המשרד, אז זה בהחלט נוח שהוא יהיה קטן וקל ולא יקר מדיי), ושיישמע כמו שצריך. אבל כנראה שהמחיר הזה לא מספק בשביל להוציא מזה באמת סאונד איכותי.
טוב נו, יש עוד שבוע עד סוף המכירה, אז אפשר לחשוב על זה עוד קצת. יש למישהו אחד כזה ורוצה לתת לי לעשות עליו סיבוב עם ה-M50 שלי?
אז אחרי שקראתי מה שרשמו פה בדיון החלטתי לקרוא קצת על הרשמים מהדבר הזה בשאר האתרים בגולה. נראה שעל כל ביקורת חיובית יש ביקורת פושרת או שלילית.
מאוד מפתה אותי שיהיה לי מכשיר קטן וזול כזה שייתן לי את האפשרות לחבר את ה-M50 לכל מחשב שאני עובד עליו (לא תמיד אני באותו המשרד, אז זה בהחלט נוח שהוא יהיה קטן וקל ולא יקר מדיי), ושיישמע כמו שצריך. אבל כנראה שהמחיר הזה לא מספק בשביל להוציא מזה באמת סאונד איכותי.
טוב נו, יש עוד שבוע עד סוף המכירה, אז אפשר לחשוב על זה עוד קצת. יש למישהו אחד כזה ורוצה לתת לי לעשות עליו סיבוב עם ה-M50 שלי?
- icohenlong
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
הייתי מאוד שמח להמלצה על מגבר נייד איכותי ברמה הזאת במחיר הזה