מקינטה שמתאימה גם לכוס אחת וגם ל 3 - פטנט

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
שריה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם
יצירת קשר:

שליחה #1 

אני חדש בעניין המקינטה, אשמח לעצה..

הלכתי לחנות, ביקשתי מנירוסטה, והציעו לי של חברת ilsa

עד היום שתיתי כוס אחת של טורקי (כוס קטנה כזו), כך שאני מחפש מקינטה עבור מנה אחת (שותה לבד...)

אז בחנות היה:
1. מקינטה לכוס אחת
2. מקינטה ל 2
3. מקינטה 3/1 - פטנט שמאפשר לכוס אחת או ל 3 כוסות. - ע"י שמגביהים את המסננת, ואז אני מבין, שמים פחות קפה. הנה היא:
http://portofino-coffee.com/store/macin ... s-13-cups/

האם הפטנט הזה טוב? או שעדיף לקנות מקינטה לכוס אחת (כאמור 95% מהמקרים אני שותה לבדי)?
ועוד חידוד, אם אני רגיל לטורקי זה לא יהיה מעט מדי מנת כוס אחת של מקינטה, או שזה בסדר..
(יש גם תמונה מהחנות)

תודה :-)
שריה
תמונה מהחנות
 תמונה מהחנות

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1648
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 402 פעמים

שליחה #2 

המקינטה של אילסה סופר יקרה ולדעתי עדיף לקנות מקינטה 3 כוסות סטנדרטית של ביאלטי.
כוס אחת זה ממש כלום ו 3 כוסות זה בערך 150 מ"ל שזה אחלה.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #3 

אני לא חושב שאפשר לשתות לבד מקינטה של 3, זה המון קפה. מכסימום 2.
אם אתה יכול לקנות מקינטה של ILSA זה אחלה פיתרון - היא פשוט יקרה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

שריה פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם
יצירת קשר:

שליחה #4 

שלום ותודה!

1. מה עם הפטנט של 3 וגם 1 - כדאי לסמוך על זה? או שזה לא מדויק, כי בסרטון ראיתי, שגם המים למטה זה צריך להיות מדויק...
2. אתם שותים בדרך כלל כוס אחת קטנה של מקינטה, וזה לא קטן מדי? זה סבבה? (אני פשוט לא התנסיתי עדיין..)

תודה!

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #5 

יש כזאת של 2 מנירוסטה:
http://www.ebay.it/itm/CAFFETTIERA-TAZZ ... 63d&_uhb=1
נראה לי אחלה פיתרון. ראיתי כזאת ב MAE
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

tomersh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

אם מדברים על מקינטה אני מצטרף!
יש לי מקינטה בריקה של שתי מנות (חדשה) ואני יכול להגיד שהתוצאה, המחיר וכמות הקפה מדהימים.
קניתי בגרמניה ועלה לי 190 שקלים.. מחיר הגון ביחס לאיכות המוצר. הכמות היא בערך מנה של קפה שחור כזה בצבא.. ;)
הטריק היחידי זה למצא חבר שמגיע לאירופה ויכול להביא לך.
ממליץ בחום

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #7 

tomersh כתב:אם מדברים על מקינטה אני מצטרף!
יש לי מקינטה בריקה של שתי מנות (חדשה) ואני יכול להגיד שהתוצאה, המחיר וכמות הקפה מדהימים.
קניתי בגרמניה ועלה לי 190 שקלים.. מחיר הגון ביחס לאיכות המוצר. הכמות היא בערך מנה של קפה שחור כזה בצבא.. ;)
הטריק היחידי זה למצא חבר שמגיע לאירופה ויכול להביא לך.
ממליץ בחום
...
למיטב זכרוני, הבריקה היא מאלומיניום, להערכתי זה לא מהווה כל בעייה אך פותח השרשור התייחס לכך שהוא מעוניין בנירוסטה.
הבריקה נותנת תוצאה שונה משל מקינטה רגילה, לטעמי היא טובה יותר, אך יש פה כאלה המעדיפים את ה"דלילות" והרכות של התוצר המקינטה על זאת של הבריקה...

tomersh
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #8 

אדון מיץ פטל, אתה צודק בנושא הנירוסטה - אלומניום.. לא התרכזתי מספיק כשהגבתי קודם.
לא טעמתי קפה ממקינטה מנירוסטה ואני לא יודע על הבדל בטעם. אבל אני מניח שהחיים שלי לא מתקצרים כל פעם שאני שותה קפה מהמקינטות שברשותי. בכל אופן, לא רק בגלל שהמוצר מאלומניום אלא אולי בגלל כמות הקפאין ותוצאות מרחיקות לכת אחרות.
שורה תחתונה שלי, אני חושב שאפשר לחיות חיים טובים עם מקינטה מאלומניום. מה גם שהיא מוציאה שתי מנות טעימות להפליא להבדיל מהדגמים האחרים שנמצאים בשוק

מיץ_פטל
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1474
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 278 פעמים

שליחה #9 

tomersh כתב:אדון מיץ פטל, אתה צודק בנושא הנירוסטה - אלומניום.. לא התרכזתי מספיק כשהגבתי קודם.
לא טעמתי קפה ממקינטה מנירוסטה ואני לא יודע על הבדל בטעם. אבל אני מניח שהחיים שלי לא מתקצרים כל פעם שאני שותה קפה מהמקינטות שברשותי. בכל אופן, לא רק בגלל שהמוצר מאלומניום אלא אולי בגלל כמות הקפאין ותוצאות מרחיקות לכת אחרות.
שורה תחתונה שלי, אני חושב שאפשר לחיות חיים טובים עם מקינטה מאלומניום. מה גם שהיא מוציאה שתי מנות טעימות להפליא להבדיל מהדגמים האחרים שנמצאים בשוק
...
מסכים איתך לגמרי, לא בטוח שזה קשור או מוכיח משהו, אך סבתא שלי בישלה כל חייה (בישולים ארוכים, מרקים וכו') בסירי אלומיניום ושרדה שנים רבות...
אני מעריך שהשימוש הכל כך קצר בבבריקת אלומיניום לא ממש מזיק... אבל כל אחד ודעותיו/אמונותיו. מה שיפה שה שיש היום מבחר.
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”