כתוביות SRT בעברית סדרה F סמסונג
קניתי לא מזמן טלוויזיה F5300 32 אינצ' של סמסונג מסמליין היבואן הרשמי בארץ.
כל התפריטים של הטלוויזיה בעברית אבל שאני מנסה לנגן קובץ ווידאו עם כתוביות SRT בעברית, זה לא מנגן תסרט עם הכתוביות בעברית משום מה, וחיפשתי בהגדרות של הכתוביות בנגן.
האם למישהו קרה דבר דומה?
כל התפריטים של הטלוויזיה בעברית אבל שאני מנסה לנגן קובץ ווידאו עם כתוביות SRT בעברית, זה לא מנגן תסרט עם הכתוביות בעברית משום מה, וחיפשתי בהגדרות של הכתוביות בנגן.
האם למישהו קרה דבר דומה?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
תוודא ששם הקובץ של הכתוביות זהה לשם הקובץ של הסרט
בזמן שהסרט מתנגן לחץ על כפתור tools בשלט ותכנס להגדרות של הכתוביות ותוודא שהן מוגדרות על עברית
בזמן שהסרט מתנגן לחץ על כפתור tools בשלט ותכנס להגדרות של הכתוביות ותוודא שהן מוגדרות על עברית
השם של הסרט זהה לשם של הכתוביות והם באותה התיקיה.oris74 כתב:תוודא ששם הקובץ של הכתוביות זהה לשם הקובץ של הסרט
בזמן שהסרט מתנגן לחץ על כפתור tools בשלט ותכנס להגדרות של הכתוביות ותוודא שהן מוגדרות על עברית...
אני ניסיתי מה שאמרת אבל אין שם שפה עברית אלא יש שם שפת כתוביות פועל או כבוי, וכל השאר בצבע אפור ואי אפשר להגיע אליהם.
טוב הצלחתי להציג את הסרט עם הכתוביות בהצלחה!
הפתרון הוא כזה:
אני השתמשתי עד היום בתוכנה Serviio שתזרים מדיה לטלוויזיה, אך עם התוכנה הנ"ל לא יכולתי לבחור את הקידוד הרצוי, לכן הורדתי למחשב את ALLSHARE ורק אז יכולתי לבחור ושיניתי לישראל.
הפתרון הוא כזה:
אני השתמשתי עד היום בתוכנה Serviio שתזרים מדיה לטלוויזיה, אך עם התוכנה הנ"ל לא יכולתי לבחור את הקידוד הרצוי, לכן הורדתי למחשב את ALLSHARE ורק אז יכולתי לבחור ושיניתי לישראל.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני עובד עם serviio ומעולם לא נתקלתי בבעית תרגום. מאיפה אתה מוריד את התרגומים שלך?