התקנתי לבד... אין אחריות ?
-
ShiFtySNip
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 16
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
שלום,
לפניי יומיים קניתי טלויזיה של סמסונג עם אחריות מורחבת ורשמית של סמיליין ל-3 שנים בחנות חללית בתל אביב.
אף אחד בחנות לא אמר לי לגבי הטכנאי - ובנוסף אני גם שאלתי בעצמי האם יש צורך בהזמנת טכנאי? ונאמר לי שחבל על הכסף - זה 5 דקות להתקין אותה לבד.
הגעתי הביתה ופתחתי אותה לבד - השאלה: באחד הנושאים פה כתבו שאם פותחים לבד אין אחריות רשמית של סמיליין.
האם זה באמת נכון ???
עכשיו כשאני חושב על זה גם אין לי שום נייר רשמי שזה באחריות של סמיליין חוץ מי חשבונית שרשום בה אחריות 3 שנים.
תודה.
לפניי יומיים קניתי טלויזיה של סמסונג עם אחריות מורחבת ורשמית של סמיליין ל-3 שנים בחנות חללית בתל אביב.
אף אחד בחנות לא אמר לי לגבי הטכנאי - ובנוסף אני גם שאלתי בעצמי האם יש צורך בהזמנת טכנאי? ונאמר לי שחבל על הכסף - זה 5 דקות להתקין אותה לבד.
הגעתי הביתה ופתחתי אותה לבד - השאלה: באחד הנושאים פה כתבו שאם פותחים לבד אין אחריות רשמית של סמיליין.
האם זה באמת נכון ???
עכשיו כשאני חושב על זה גם אין לי שום נייר רשמי שזה באחריות של סמיליין חוץ מי חשבונית שרשום בה אחריות 3 שנים.
תודה.
את האחראיות מקבלים בדואר שבועיים אחרי שמתקין של של סמיליין מגיע(הוא רושם את כל הפרטים ובודק את חשבונית רכישה) ...
אז אם פתחת אתה עלול לאבד את האחראיות מציע לך לבדוק עם החברה.
הפתיחה של המוצר וההתקנתו על שידה/מעמד/מזנון היא חינם, רק התקנה על הקיר עולה כסף.
אז אם פתחת אתה עלול לאבד את האחראיות מציע לך לבדוק עם החברה.
הפתיחה של המוצר וההתקנתו על שידה/מעמד/מזנון היא חינם, רק התקנה על הקיר עולה כסף.
לא מאבד אחריות, התקנתי לאחרונה שלושה מכשירים של סמסונג ובכולם ליתר בטחון התקשרתי כדי לוודא את העניין.
הדבר היחידי שאתה מאבד זה אחריות בגין שבר במידה ובזמן ההתקנה עשית נזק פיזי למכשיר.
צלם אותו אחרי ההתקנה עובד ושמור באיזו תיקייה....
הדבר היחידי שאתה מאבד זה אחריות בגין שבר במידה ובזמן ההתקנה עשית נזק פיזי למכשיר.
צלם אותו אחרי ההתקנה עובד ושמור באיזו תיקייה....
-
ShiFtySNip
-
- חבר שרק התחיל

y_bz תודה על התגובה , שמח לשמוע, ויש צורך לקבל איזה משהו רשמי מהם אל אחרחיות ?
נייר / תעודה - או שזה לפי מספר סידורי ?
נייר / תעודה - או שזה לפי מספר סידורי ?
-
ShiFtySNip
-
- חבר שרק התחיל

בקופסה לא הייתה תעודת אחריות, רק הוראות הפעלה של טלויזיה ומשקפיי תלת מימד ב מספר שפות.
-
ShiFtySNip
-
- חבר שרק התחיל

שלום - מעדכן - דברתי עם החנות - אמרו שזה בסדר ואין מה לדאוג - בחשבונית רשום 3 שנים אחריות ע״י סם ליין.
אפשר גם לשלוח חשבונית ב-פקס לסם ליין על מנת לקבל תעודת אחריות בדואר. - זה מה שנאמר במענה הקולי של סם ליין.
תודה רבה על התמיכה. אגב קניתי UA46EH6030 בחירה טובה ?
אפשר גם לשלוח חשבונית ב-פקס לסם ליין על מנת לקבל תעודת אחריות בדואר. - זה מה שנאמר במענה הקולי של סם ליין.
תודה רבה על התמיכה. אגב קניתי UA46EH6030 בחירה טובה ?
אה?! שטויות במיץ!!!ShiFtySNip כתב:שלום,
האם זה באמת נכון ???
תודה....
אם רכשת חבילת אחריות מקיפה אתה לא משלם על טכנאי להתקנה ראשונה זה חלק מהמדיניות של סמסונג LG פיליפס וכו' יש לך זכות להזמין התקנה בחינם!