מבקש המלצה לכונן כשיח חיצוני
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
הדיסקים של TOSHIBA הכי אמינים, מהירים והכי פחות מתחממים
בהעתקות כבדות הם מגיעים ל 50-51 מעלות בעוד שסיגייט מגיעים ל 53-54 ואל תיתן לי בכלל להתחיל לדבר על WD
מהירות כתיבה ממוצעת בהנחה שיש לך את כל הרכיבים הדרושים 140-169 MBPS
WD נדפקים די מהר בעבודה כבדה סיגייט וטושיבה סבבה (גם סמסונג הם בסדר אל היום הם סיגייט)
בהעתקות כבדות הם מגיעים ל 50-51 מעלות בעוד שסיגייט מגיעים ל 53-54 ואל תיתן לי בכלל להתחיל לדבר על WD
WD נדפקים די מהר בעבודה כבדה סיגייט וטושיבה סבבה (גם סמסונג הם בסדר אל היום הם סיגייט)
1)מה זאת אומרת כל הרכיבים הדרושים?masterdigital כתב:הדיסקים של TOSHIBA הכי אמינים, מהירים והכי פחות מתחממים
WD נדפקים די מהר בעבודה כבדה סיגייט וטושיבה סבבה (גם סמסונג הם בסדר אל היום הם סיגייט)...
2)מה לגבי חברת LaCie ?
3)האם יותר טוב כונן שניזון מספק כח חיצוני או ישירות מ USB?
4) האם כדאי לקחת כונן NAS?
תודה.
הא?!masterdigital כתב:הדיסקים של TOSHIBA הכי אמינים, מהירים והכי פחות מתחממים
WD נדפקים די מהר בעבודה כבדה סיגייט וטושיבה סבבה (גם סמסונג הם בסדר אל היום הם סיגייט)...
מה יש לדבר על WD ?
לאורך השנים היו לי רק דיסקים שלהם ואפס מוחלט של תקלות
LaCie לפי מיטב ידיעתי עובדים עם Seagate בלבד
- masterdigital
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 243
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 12 פעמים
א. אכן יש רק 4 יצרניות בעולם (לפחוד מאז שהיטאצ'י נקנו) ובדיסקים חיצוניים של כל מיני חברות יש בפנים דיסק של אחד מ 4 החברות האלו (לרוב הזבל הכי גדול שהם מייצרים)
ב. לא יודע מה איתכם אבל אני טוחן דיסקים למחייתי ועל בסיס זה חוויתי דעתי אז אנא לא לשלול בזלזול
ג. אלא אם הבחור שלנו מתכוון לרכוש WD שחור או אדום אז כן WD בהעתקות תכופות של מדיה מאבד מהחיים שלו בטירוף (אני משתמש ב HD סנטינל פרו).
ד. סיגייט בסדר גמור בעלות/מחיר והם עובדים טוב רק שמהירות ההעתקה שלהם נשחקת מהר מאוד
בסופו של יום הכל אותו ***, יש סביר ויש קצת יותר טוב, ככה או ככה אף אחד לא אמין בצורה אבסולוטית
ב. לא יודע מה איתכם אבל אני טוחן דיסקים למחייתי ועל בסיס זה חוויתי דעתי אז אנא לא לשלול בזלזול
ג. אלא אם הבחור שלנו מתכוון לרכוש WD שחור או אדום אז כן WD בהעתקות תכופות של מדיה מאבד מהחיים שלו בטירוף (אני משתמש ב HD סנטינל פרו).
ד. סיגייט בסדר גמור בעלות/מחיר והם עובדים טוב רק שמהירות ההעתקה שלהם נשחקת מהר מאוד
בסופו של יום הכל אותו ***, יש סביר ויש קצת יותר טוב, ככה או ככה אף אחד לא אמין בצורה אבסולוטית