האם GR07 שוות את המחיר?

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
filler פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רציתי לקנות את ה-VSonic GR06, אך מהתעניינות וקריאה ברשת הסתבר שלי שאחותן הגדולה ה-GR07 משמעותית יותר טובות ושוות כל גרוש. אני חייב להודות ש-450 ש"ח זה לא מעט עבורי ואני באמת מתלבט האם כדאי להשקיע את כספי באוזניות הללו, או להסתפק ב-GR06 בכ-200 ש"ח.
בנוסף, הסתבר לי שמעבר לגרסה הרגילה של ה-GR07, ה-MKII, קיימת גם Bass Edition. האם מישהו התנסה בשתיהן ויודע לחוות דעה על ההבדלים? אני אמנם אוהב צליל חם ועמוק, אך חושש שמרוב באסים יהיה לי כאב ראש (כמו שקרה לי אחרי דקת האזנה ל-beats studio).
יש ברשותי ATH-M50, אז אם מישהו התנסה בהן וגם ב-GR07 ויודע לספר על נקודות הדמיון והשוני ביניהן אשמח לשמוע.
אגב ATH-M50 וה-GR07 BE - לא הייתי מתנגד לטיפונת יותר 'אומפף' וחום מה-M50. לא יודע איך זה משפיע על הבחירה בין MKII ל-BE, תגידו לי אתם.
תודה.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

היו לי M50 ויש לי GR07 BE בדרך (הוזמנו לפני שבועיים בערך). אם אתה מעוניין לחכות שאני אקבל אותן, אוכל לכתוב את הרשמים שלי.
מהסתכלות על הגרפים בביקורת של Innerfidelity ל MKII ןל BE נראה שה BE לא ממש באסיות - הן בערך כמו Philips Fidelio S2 ולא כמו איזה V-moda ולכן הלכתי עליהן.
http://www.innerfidelity.com/content/vs ... ss-edition
שוב, לפי הגרפים בביקורות של האזניות, נראה שהבאס ב MKII פחות מודגש מב M50 וגם אני לא הייתי מתנגד לאיך קראת לזה, 'אומפף', ולכן קיבלתי ככה את ההחלטה. רוב המבקרים אומרים שה MKII יותר מדוייקת וה BE יותר euphonic.

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 915
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #3 

הייתי באותה התלבטות שלך ולבסוף החלטתי להשקיע, קיבלתי את הgr07 BE לפני כ3-4 ימים, ומבחינת הסאונד אני מאוד מרוצה, היה לי קצת בעיה למצוא את הטיפ שמתאים לי וזה קצת תסכל אותי אבל בסופו של דבר עם 15 זוגות של טיפים הגיוני שבסוף תמצא את מה שמתאים לך
את הATH-m50 שמעתי אצל חבר, הgr07BE בעלות באס פאנצ'י ומדויק יותר ובכלל אני חושב שרמת הפירוט גבוהה יותר.
לצערי אין לי כרגע את הATH-m50 בקרבה ולכן אני לא יכול לדייק ולהוסיף לגבי ההבדלים, אוסיף כי את הסאונד בATH אהבתי ולכן אני חושב שתאהב גם את הgr07BE, מברורים בפורומים בחו"ל שאני עשיתי לגבי האוזניות הנ"ל כי הATH-m50 היו reference בשבילי התוצאות היה רוב מוחץ לטובת הgr07 BE.

אציין שאם תקנה - BURNIN חובה, כבר לאחר חצי שעה הרגשתי שינוי קיצוני ורק לאחר 10 שעות התחלתי באמת להנות..
היעד הוא 200-300 שעות אני לא יודע כמה הבדל ארגיש בין ה30 שעות שכבר עברו ל300 אבל אנסה בכל מקרה .. אציין שגם בהתחלה היה sibiliance מעצבן והוא כמעט ונעלם בעזרת הBurnIn
אני ממש נהנה מהם העניין היחיד שמפריע לי בהם זה עניין הנוחות אבל זה רק אני בגלל שלא היה לי נסיון קודם עם IEM התחושה של אטמי אוזניים בתוך האוזן והלחץ שנוצר לאחר משך זמן ארוך מוזרה ודורשת התרגלות... אבל זה עניין סובייקטיבי.

לגבי הgr07 vs gr06 אין לי מושג כי לא התנסתי.. ע"פ דעות של אנשים שיתנסו כמו שאמרת הgr07 הם כמה רמות מעל בכל המובנים, האמת שאין לי מושג מה זה אומר :roll: אבל אני נהנה מאוד ולבנתיים לא מתחרט על ההחלטה.

לגבי gr07MK לgr07BE זה תלוי בעיקר בסוג המוזיקה שאתה מתכוון לשמוע, אם אתה מחפש משהו שדומה יותר לATH 50 אז אין ספק שהBE יהיה עדיף, אני שומע בעיקר EDM ונראה לי שאם היה פחות באס הייתי ממש מתבאס ..
ובתור אחד שקנה את הATH אני בטוח שגם אתה אוהב באס ברמה מסוימת שלפי דעתי לא תקבל בMK

filler פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה חברים.
אז אני מניח שהשאלה העיקרית עכשיו היא האם GR07BE שוות את ההשקעה, או ש-GR06 יספיקו וה-250 ש"ח הפרש לא שווים את זה?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

atraf, תנסה להשתמש ב ear guide (חתיכת הפלסטיק שהולכת מסביב לאוזן) מהנסיון שלי עם אזניות אחרות זה מוריד את הלחץ שאזניות IEM "מושכות" למטה את האוזן ונותן להן תחושה של משקל נמוך יותר. זה עוזר לי להישאר עם IEM הרבה יותר זמן.
filler, במחיר של 200 ש"ח ה GR06 הן כנראה בסדר אבל בגלל שיש להן חסרונות אז יש כבר מתחרים אחרים. למשל, יש מבצע עכשיו על Klipsch S4i ב 40$ (זה מבצע של Klipsch אז הוא אמור להיות בכל החנויות):
http://www.amazon.com/Klipsch-Image-S4i ... lipsch+s4i

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

אני אכן הרבה עם הear guides אבל האי נוחות לא נובע מיזה גיליתי שיש לי תעלות אוזניים לא שוות ואף אחת מהן מאוד מוזרה לקח לי עשרות נסיונות למצוא את הטיפ המתאים לאותה אוזן ואכן הגעתי לאטימות מוחלטת אבל לאחר כמה זמן כואב לי בגלל הלחץ שנוצר באוזן לא קשור למשקל האוזניות, עם או בלי earguide אני כנראה אצטרך להסתגל .. יש דבר אחד שאני מבואס ממנו זה שמכל הצבעים שיכלו להתאים לי דווקא הצהוב מרקר הזה הוא הגודל שמתאים לי :lol:

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

:lol: צהוב מרקר.
זה הקטע המבאס במהדורת ה BE. הטיפים צבעוניים במקום שחור עם צבע רק בחלק הפנימי כמו ב MKII.
יש לי חבר ששוקל לרכוש את ה MKII, אם הוא צריך טיפים בגודל שונה, אני נראה לי אבקש להחליף איתו את הגודל שמתאים לי.

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

אשמח לתרום כל אחד משאר החבילה שקיבלתי לטובת קבלת המידה שלי מהסדרה הישנה, הרי גם ככה הם לעולם לא יהיו בשימוש ומי שצריך מידה שונה משלי יהנה ככה שהחלפה תהיה מעולה, אם זה יקרה אשמח אם תיצור איתי קשר, הוא בטוח ישמח לקבל עוד אחד מהמידה שלו .. בתמורה לטיפ שלא נמצא בשימוש אצלו וכנראה שגם לא יהיה בשימוש :)

ד"א שאר הצבעים נראים סבבה פשוט הצהוב הזה, אחחח הצהוב הזה !!!

filler פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אוקי אז אם יש מתחרות לGR06 בסכום של 200 ש"ח, האם כדאי ללכת על האפשרות הטובה ביותר בסכום הזה, או להשקיע 450 ש"ח וללכת על GR07 (או לחילופין אפשרות אחרת טובה יותר בסכום דומה, אם קיימת)? כלומר האם ההשקעה הזו באמת תורגש ותשתלם?

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #10 

אין לי נסיון עם אף אחד מהדגמים הנל
אבל אני גם מתעניין בהם כרגע וקראתי הרבה ביקורות
עושה רושם שאין הבדל גדול מאוד בין GR06 ל GR07
חדי האוזן כנראה כן יבחינו בהבדל, אבל לבנאדם הממוצע ה GR06 יהיו מעל ומעבר

filler פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

מה שאתה אומר מבלבל אותי מאוד, מפני שברוב המוחלט של הביקורות שקראתי נאמר שישנו הבדל משמעותי בין השתיים.
מעניין אותי כמה ההבדל הזה אכן משמעותי והאם אני, כמאזין ממוצע (אולי בייבי-אודיופיל) באמת אשמע אותו והאם כתוצאה מכך משתלם לי להשקיע את ההפרש, הלא זניח יש לציין, במחיר בין השתיים.
עושה רושם שאין הרבה אנשים שהשתמשו בשני הדגמים ויודעים לחוות דעה אובייקטיבית התקפה למאזין ממוצע, ולא לאודיופיל מכור, ומסיבה זו קשה למצוא דעות רלוונטיות לי.
אשמח אם תשתף כאן ביקורות שמצאת רלוונטיות למאזינים ממוצעים כמונו.

avilavi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 95 פעמים

שליחה #12 

אין לי לינקים לביקורת ספציפית אבל תיאור שחזר על עצמו היה ש"יש לשניהם את אותה חתימת צליל" ובקיצור שיש יותר קווי דמיון מאשר שוני בניהם
אני כאחד שתמיד מחפש את היחס תמורה למחיר, חושב ש GR06 יהיה הבחירה הטובה במצב הזה
צריך לשים את הגבול איפשהו כי זה לא נגמר בחיים.. תמיד יהיו אוזניות טובות יותר. השאלה איפה אתה שם את הגבול
במיוחד בתור מתחיל בעולם הזה אני מאמין שלא צריך לקפוץ ישר להכי טוב והכי יקר.. תשאיר לעצמך שאיפות לעתיד :wink:

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

יצא הדגם החדש 115$
Gr07 mk2 classic edition
http://penonaudio.com/index.php?route=p ... uct_id=187

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #14 

רשמתי לעצמי (;
אבל עדיף למחוק את הדגם הזה מהרשימה כל עוד אין סיקורים על האוזניות האלו (או שיש? תקנו איתי אם כן (i) ...)

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

נראה אותו דבר כמו המקורי רק בצבעים. דווקא נחמד. וכמה דולרים זול יותר אז בכלל.

filler פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

דווקא רציתי את הגרסת ה-BE :(. כדאי לקנות עכשיו ב-130$ מ-lendmeurears או לקוות שתצא גרסה חדשה גם ל-BE?

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #17 

freedom_il כתב:נראה אותו דבר כמו המקורי רק בצבעים. דווקא נחמד. וכמה דולרים זול יותר אז בכלל.
...
"נראה" לא אומר הרבה... :)

atraf
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #18 

כרגע יש רק שמועות שאומרות שהחתימת צליל שלו תהיה זהה לgr07 mkII, רק שעם דרייבר חדש, אני לא מבין איך זה מסתדר .. אבל שיהיה
בכל מקרה זה לא תחליף לgr07 BE !

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

http://www.headfonia.com/vsonic-a-full- ... oot-out/4/
יש במאמר השוואה של כל הליין של VSONIC. שמתי את עמוד 4 שבו הוא מדבר על GR06. בעמוד 5 הוא מספר על GR07.
אני אקצר את זה למשפט אחד: ב GR06 הבאס עלוב והפירוט קטן יותר.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”