עזרה דחופה בשינוי טמפרטורה במזגן מיני מרכזי אלקטרה
יש במקום העבודה שלי מזגן מיני מרכזי אלקטרה שנשאר על קור מתקופת הקיץ ואני מעוניין להעביר אותו לחום מן הסתם. לאחר עשרות ניסיונות כושלים אני פונה אליכם. יש בתוך החלל שהמזגן פועל בו שתי יחידות שליטה כאלה שרשום עליהן אלקטרה ויש נורה אדומה שרשום עליה standby ,יש נורה ירוקה שרשום עליה oper.(operation) וכפתור בינהם שרשום עליו mode. תחת כל אלו יש נורית IR שמאפשרת שליטה ביחידה עם שלט. למעשה ניסיתי עם כמה וכמה שלטים לשנות את הטמפרטורה אך ללא הצלחה,אף על פי שהיחידה משמיעה צפצוף של ״קבלת ״ הפקודה. אנה מכם עיזרו לנו לא למות מקור(: תודה מראש לעונים נכונה
נ.ב אני מצרף תמונה של היחידה הפנימית
נ.ב אני מצרף תמונה של היחידה הפנימית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
יריה באפלה - אתה צריך גם לשנות את מוד העבודה של המזגן מקירור (סמל של פתית שלג) לחימום (סמל של שמש), לא מספיק רק להעלות טמפרטורה.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- AmnonP
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 488
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 9 פעמים
זאת יחידת בקרה כמו של המיני מרכזי שלי בבית כמו שקודמי אמר- יש להעביר מפתית שלג לשמש תוך שימוש ב mode בשלט. לאחר מכן לשנות טמפרטורה.
אני חושב שאם אין שלט אך בזה אני לא בטוח אפשר דרך שימוש בלחצן.
בהצלחה.
תתקשר לאלקטרה הם מאוד אדיבים וידריכו אותך טלפונית. 039633111
אני חושב שאם אין שלט אך בזה אני לא בטוח אפשר דרך שימוש בלחצן.
בהצלחה.
תתקשר לאלקטרה הם מאוד אדיבים וידריכו אותך טלפונית. 039633111
פלזמה הבחירה הטבעית
- שירות_אלקטרה
- עוסק בתחום

- תגובות: 132
- נתן תודות: 8 פעמים
שלום Dj-Ben-P,Dj-Ben-P כתב:יש במקום העבודה שלי מזגן מיני מרכזי אלקטרה שנשאר על קור מתקופת הקיץ ואני מעוניין להעביר אותו לחום מן הסתם. לאחר עשרות ניסיונות כושלים אני פונה אליכם. יש בתוך החלל שהמזגן פועל בו שתי יחידות שליטה כאלה שרשום עליהן אלקטרה ויש נורה אדומה שרשום עליה standby ,יש נורה ירוקה שרשום עליה oper.(operation) וכפתור בינהם שרשום עליו mode. תחת כל אלו יש נורית IR שמאפשרת שליטה ביחידה עם שלט. למעשה ניסיתי עם כמה וכמה שלטים לשנות את הטמפרטורה אך ללא הצלחה,אף על פי שהיחידה משמיעה צפצוף של ״קבלת ״ הפקודה. אנה מכם עיזרו לנו לא למות מקור(: תודה מראש לעונים נכונה
נ.ב אני מצרף תמונה של היחידה הפנימית...
כשהמזגן כבוי, העבר בשלט למצב חימום (סמל של שמש) בטמפרטורה של 30 מעלות והפעל שוב את המזגן.
לאחר כ-3 דקות המזגן אמור לעבוד בצורה תקינה.
במידה והבעיה לא נפתרה, אתה מוזמן לשלוח את פרטייך באמצעות הטופס שבקישור המצורף וניצור איתך קשר.
שירות אלקטרה
www.electra-service.co.il/online
שירות אלקטרה מיזוג אויר
http://air.electra-ecp.co.il
1700-50-4000
לפניות: www.electra-service.co.il/online
1700-50-4000
קודם כל תודה רבה על העזרה של כולם . לגבי אלו שכתבו שיש להעביר את המצב של המזגן למצב של שמש,תודה רבה על העזרה האדיבה אך תפרגנו לי קצת יותר בעניין משום שפשוט עשיתי את זה לפני כמה כמה פעמים ובכל זאת לא עבד. לגבי הנציג של אלקטרה קודם כל תודה רבה על המענה אך יש לי כמה שאלות : הכוונה במזגן כבוי היא לכבות את המזגן מהשלט או לכבות מהמתג שמעביר חשמל ליחידה החיצונית ? והאם כל שלט של מזגן אלקטרה אמור לעשות את העבודה או שמא יש שלט ייחודי?
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
כל שלט אוניברסלי בעלות 20 שח בביג אלקטריק יעשה את העבודה.מקורי/תואם עולה 100 שח.
-עקרונית ביקש מימך נציג אלקטרה לתזמן את הטמפרטורה ל30 מעלות בעזרת השלט.
-במידה ואין שלט יש אפשרות על ידיי לחיצה על הלחצן האמצעי בפנל שבתמונה שצרפת להפעיל את המזגן לקור או חום לטמפרטורה קבועה של 25 מעלות במהירות נמוכה.
-עקרונית ביקש מימך נציג אלקטרה לתזמן את הטמפרטורה ל30 מעלות בעזרת השלט.
-במידה ואין שלט יש אפשרות על ידיי לחיצה על הלחצן האמצעי בפנל שבתמונה שצרפת להפעיל את המזגן לקור או חום לטמפרטורה קבועה של 25 מעלות במהירות נמוכה.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני לא מבין, מקום העבודה שלך לא יכול לקרוא למתקן מזגנים ו/או שירות של אלקטרה?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
- שירות_אלקטרה
- עוסק בתחום

- תגובות: 132
- נתן תודות: 8 פעמים
Dj-Ben-P, אתה מוזמן לשלוח לנו את הפרטים שלך באמצעות הקישור המצורף כדי שנוכל ליצור איתך ולסייע טלפונית.Dj-Ben-P כתב:קודם כל תודה רבה על העזרה של כולם . לגבי אלו שכתבו שיש להעביר את המצב של המזגן למצב של שמש,תודה רבה על העזרה האדיבה אך תפרגנו לי קצת יותר בעניין משום שפשוט עשיתי את זה לפני כמה כמה פעמים ובכל זאת לא עבד. לגבי הנציג של אלקטרה קודם כל תודה רבה על המענה אך יש לי כמה שאלות : הכוונה במזגן כבוי היא לכבות את המזגן מהשלט או לכבות מהמתג שמעביר חשמל ליחידה החיצונית ? והאם כל שלט של מזגן אלקטרה אמור לעשות את העבודה או שמא יש שלט ייחודי?...
שירות אלקטרה
www.electra-service.co.il/online
שירות אלקטרה מיזוג אויר
1700-50-4000
1700-50-4000
- זורו44
- חבר מכור קשה

אלקטרה לא עונים בטלפון ללקוחות-1700504000 כבר5 ימים
לי יש תקלה מיום חמישי ואלקטרה לא עונים.
פניתי דרך האתר ונאדה.
מגוחך שעות העבודה למענה הטלפוני מ730-16.00 5 ימים בשבוע.
המזגן הוא מיני מרכזי חדש באחריות ,אבל אין שרות.
עריכה:
חזרה אלי הנציגה ותיאמה לי.
לדבריה יש תקלה במרכזיה של אלקטרה כבר ימים לא עונים שם.
מוזר שבמכירות עונים שם
פניתי דרך האתר ונאדה.
מגוחך שעות העבודה למענה הטלפוני מ730-16.00 5 ימים בשבוע.
המזגן הוא מיני מרכזי חדש באחריות ,אבל אין שרות.
עריכה:
חזרה אלי הנציגה ותיאמה לי.
לדבריה יש תקלה במרכזיה של אלקטרה כבר ימים לא עונים שם.
מוזר שבמכירות עונים שם
- זורו44
- חבר מכור קשה

אני עצמי עוסק בתחום ומתקן לרוב לבד,המזגן באחריות חדש,קרוקס44 כתב:אם אתם לא באחריות ורוצים הפניה למתקן הגון פנו אלי בפרטי ואמסור לכם את שמו...
אז למה שאני יבזבז זמן וחומר על מה שאני אמור לקבל במסגרת האחריות.
כרטיסי פיקוד זה לא דבר זול...