Xbox one או ps4

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

היי מהם הפרמטרים לבחירה בין אקס בוקס לבין ps4 ?
תודה לעונים

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

משחקי און ליין, יכולות גרפיות, שימוש במצלמה למשחקים + יכולות עתידיות.
הפרמטרים שלי בכל אופן:

יכולות גרפיות בסיסיות: סוני לוקח ב 1080p טבעי לעומת אקס בוקס 1 עם 720 שעושה Upscale ל 1080p
מבחינת תמורה לכסף - שניהם דורשים תשלום לאון ליין אבל סוני נותן לך באותו מנוי (ויתקנו אותי אם טעיתי) גם גישה לסוני 3 + ויטה.
עוד משהו שאהבתי בסוני הוא התממשקות מול הסמארטפון ומול הויטה, למעשה מול הויטה יש לך יכולת להמשיך לשחק בויטה באותו משחק.

לא יודע, משהו באופן ההצגה של שתי הקונסולות משך אותי יותר לסוני.
בכל מקרה, עד מרץ או אפריל אני לא רוכש כלום, צריך לראות מה הולך עם משחקים, ציונים, תקלות חומרה, שדרוגים וכדומה.
Vocare Ad Regnum

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

TANDBERG כתב:משחקי און ליין, יכולות גרפיות, שימוש במצלמה למשחקים + יכולות עתידיות.
הפרמטרים שלי בכל אופן:

יכולות גרפיות בסיסיות: סוני לוקח ב 1080p טבעי לעומת אקס בוקס 1 עם 720 שעושה Upscale ל 1080p
מבחינת תמורה לכסף - שניהם דורשים תשלום לאון ליין אבל סוני נותן לך באותו מנוי (ויתקנו אותי אם טעיתי) גם גישה לסוני 3 + ויטה.
עוד משהו שאהבתי בסוני הוא התממשקות מול הסמארטפון ומול הויטה, למעשה מול הויטה יש לך יכולת להמשיך לשחק בויטה באותו משחק.

לא יודע, משהו באופן ההצגה של שתי הקונסולות משך אותי יותר לסוני.
בכל מקרה, עד מרץ או אפריל אני לא רוכש כלום, צריך לראות מה הולך עם משחקים, ציונים, תקלות חומרה, שדרוגים וכדומה.
...
אני לא מחפש עכשיו את הקונסולה הכי טובה אני רק רוצה לדעת איך אני יכול לדעת מהי הקונסולה הכי טובה לצרכיי....
במה סוני יותר טובה ?
במה אקסבוקס יותר טובה ?
תודה על מענה המהיר

Yuval11
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
שם מלא: Yuval11
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

זה תלוי במשחקים שאתה מעדיף לפי דעתי.
רוב המשחקים הטובים יוצאים לשתי הקונסולות אבל יש מספר משחקים שהם בלעדיים ולפי דעתי הם מה שאמור להכריע מבחינתך.
גראפיקה עם כל הכבוד זה לא המדד הכי חשוב למשחקים , אולי אחד השלטים נוח לך יותר ביד מאשר השני.
התשלום לשירות און-ליין , שאני לא יודע מה מקבלים ברשת של האקס בוקס אבל אני יודע שעם מנוי לרשת של סוני אתה יכול להתחבר גם עם הPS4 ועם הPS3 וגם אתה מקבל פעם בחודש משחק( זה לפחות מה שאני מכיר מהסוני הנוכחי).
מחירי משחקים , אני אישית ממליץ לך לרכוש רק בחו"ל.

elangab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 507
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 76 פעמים

שליחה #5 

TANDBERG כתב: אני לא מחפש עכשיו את הקונסולה הכי טובה אני רק רוצה לדעת איך אני יכול לדעת מהי הקונסולה הכי טובה לצרכיי....
...
אז השאלה צריכה להיות הפוכה... מכיוון ש "טוב" זה עניין סובייקטיבי, עדיף שתרשום מה הצרכים והרצונות שלך מקונסולה, ואנשים יוכלו להתייחס לזה בהקשר של איזו קונסולה תיתן מענה שלם יותר לזה.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

elangab כתב:
TANDBERG כתב: אני לא מחפש עכשיו את הקונסולה הכי טובה אני רק רוצה לדעת איך אני יכול לדעת מהי הקונסולה הכי טובה לצרכיי....
...
אז השאלה צריכה להיות הפוכה... מכיוון ש "טוב" זה עניין סובייקטיבי, עדיף שתרשום מה הצרכים והרצונות שלך מקונסולה, ואנשים יוכלו להתייחס לזה בהקשר של איזו קונסולה תיתן מענה שלם יותר לזה.
...
לא מחפש להתחכם היה לי סוני 2 ומשחק כפעם בשבוע אם לא יותר בסוני 3.
אני ממש לא מכיר את xbox והעולם הזה זר לי מאוד....
אני רוצה לשחק, אונליין לא ממש קריטי ולא הבנתי למה צריך אותו, אני אשמח לקריאת סרטי בלוריי צרובים כדי שאוכל להנות מאיכות המסך של סוני כמו שצריך

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #7 

לא נראה לי שבלו ריי מרובים ירוצו על אף אחד מהם. .. תקרא קצת חוויות משתמשים באתר ובאתרים שונים. כרגע אין נטייה חד משמעית. תמתין קצת לעוד משחקים ואז תחליט. פברואר -מרץ.
זו דעתי.
Vocare Ad Regnum

d2idan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 522
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #8 

אקס בוקס:
מצלמת 1080p משוכללת מאד. שרואה גם בחושך מוחלט.
אתה נכנס לחדר והמצלמה מזהה אותך ונכנסת למדתמש שלך.
זיהוי קולי. Xbox play call of duty. Xbox go to skype.. ועוד הרבה.
אם אתה אוהב משחקי יריות גוף ראשון לאקס בוקס יוצא titanfall. שהוא מדהים ופורץ דרך.
חומרה חזקה.

Ps4
חומרה חזקה.
מצלמה. שגם ניתנת לתפעול על ידי פקודות קוליות.אך ממש לא כמו הxbox . והמצלמה שם היא 720p.
משחקים: הכרטיס הגרפי שלה יותר חזק משל ה xbox. אך לא בהמון. מכיוון שאם היית רוצה גרפיקה היית קונה את המחשב הכי חזק.

לשתיהן יש שלט מדהים.
שתיהן נראות טוב.

לא משנה מה תקנה אתה תהנה משתיהן.
מה שמשחק כאן לדעתי. זה האקסלוסיביים והממשק....
כלומר שולחן העבודה. נוחות. וכו...
של האקס ממש טוב.
אני לא מכיר את הps4 מקרוב.
הייתי שמח אם מישהו מכאן שיש לו את שתיהן יעזור גם.

efrat111
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

שלום
אשמח לעזרתכם - לפני רכישה שלONE XBOX או PS4 ויש לי שני שיקולים מעבר לאלו שצויינו
1. אני מחפשת קונסולה שמעבר למשחקים תתן בבית פתרון של מרכז מדיה, ללא צורך בחיבור נייד לטלביזיה או דונגל וכו'.

כלומר - מי משניהם מתפק טוב יותר כמרכז מדיה ? שדרכו ניתן לחפש סרטים ברשת וכו..באיזו מהקונסולוץ החיבור לרשת עדיף ?

2. מגוון משחקים - הילדים שלי צעירים עדיין למשחקי המוות הכבדים (בני 10 ו 14 ) ואנחנו עדיין מגבילים בסוגי המשחקים שיש.
איפה יש את המגוון הרב? בהיכן קל יותר להוריד/ לקנות/להלחיף משחקים חדשים?

תודה
אפרת

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #10 

efrat111 כתב:שלום
אשמח לעזרתכם - לפני רכישה שלONE XBOX או PS4 ויש לי שני שיקולים מעבר לאלו שצויינו
1. אני מחפשת קונסולה שמעבר למשחקים תתן בבית פתרון של מרכז מדיה, ללא צורך בחיבור נייד לטלביזיה או דונגל וכו'.

כלומר - מי משניהם מתפק טוב יותר כמרכז מדיה ? שדרכו ניתן לחפש סרטים ברשת וכו..באיזו מהקונסולוץ החיבור לרשת עדיף ?

2. מגוון משחקים - הילדים שלי צעירים עדיין למשחקי המוות הכבדים (בני 10 ו 14 ) ואנחנו עדיין מגבילים בסוגי המשחקים שיש.

תודה
אפרת
...
הקונסולות רק יצאו - ואין כרגע מגוון משחקים באף אחת מהן.
שנית, באף קונסולה לא תוכלי לחפש סרטים ברשת, זה לא כמו מחשב.
אם את מחפשת מרכז בידור לסרטים, סדרות וכו' - כנראה שכדאי שתשקלו סטרימר או HTPC.
HTPC גם יאפשר לכם משחקי מחשב - ושם המגוון הוא רחב.
וקונסולה? ה XBOX360 יכולה להתאים לילדיכם.
גם מגוון רחב של משחקים וגם קינקט שזה גימיק שעושה עליהם רושם רב.

efrat111
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

תודה gal על התשובה המהירה,
אז זהו, שממש חשבתי שבמחירים הללו אני אוכל לחסוך את הסטרימר כי כן ראיתי בפיצ'רס של שניהם שיש חיבור אינטרנט אבל אם כך אני מבינה שהחיבור הוא לאתרים שלהם עצמם, נכון?

האם יש לדעתך הבדל מהותי בין XBOX360 ל ONE? כנ"ל ל PS. בסה"כ פערי המחיר כרגע לא ממש גדולים ויש הטוענים ששווה לקנות גרסא מתקדמת

efrat111
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

ושאלה נוספת -
האם בשתי החברות ניתן להתמודד עם קניית משחקים? ל PS אני מניחה שכן כי יש לנו PSP בבית וזה טופל. השאלה היא האם גם בקונסולות צריך לבצע את ההליך הזה ואם כן אז האם אפשרי בשתיהן?

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3626
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 481 פעמים

שליחה #13 

efrat111 כתב:ושאלה נוספת -
האם בשתי החברות ניתן להתמודד עם קניית משחקים? ל PS אני מניחה שכן כי יש לנו PSP בבית וזה טופל. השאלה היא האם גם בקונסולות צריך לבצע את ההליך הזה ואם כן אז האם אפשרי בשתיהן?
...

אני המתמודדתי עם קניית משחקים בכך ששילמתי עליהם. עבד מצויין!

Batnun

.

asaf1319 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

efrat111 כתב:שלום

תודה
אפרת
...
קצת חוצפה לא חושבת ?
תפתחי שירשור משלך.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #15 

וואי וואי!
בוא נדווח להנהלה!
בסך הכל ניצלה שרשור... :lol:

efrat111
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #16 

אסף אנא קבל התנצלותי הכנה.
התגובות בשרשור שפתחת היו רציניות וענייניות ואכן כפי שטענת "התלבשתי" עליו . מרבית השרשורים בפורומים לא זוכים להתייחסות
אני מבינה שבכך הסטתי את הדיון מצרכיך ועלכךהתנצלותי.
תודה לכל אלו שהשיבו לשאלותי

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”