הגיעו ה Etymotic ER4PT... השוואה ל VSonic VC1000 בפתח (?) - מוכן!
-
eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
חוסר ??
המושג לא קיים בדבר הזה...
.
.
במילה אחת -
לא
יש להן כ״כ הרבה אוויר בטרבל, שלפעמים אני חושב שהן אוזניות יותר גדולות ממה שהן באמת...
לגבי הפרזנטציה בכללותה -בחיים לא שמעתי שום דבר כזה. השור940 מתקרבת אבל לא שם עדיין (מסיבה שלא ברורה לי, השור מצליחה לשחזר הרבה פחות באס).
ואגב, אתה לא באמת שומע עד 20;
זהו ערך מקסימלי ותיאורטי לבני אדם, שדואך עם הגיל ועם עוד כמה גורמים (למשל: נניח והיית פעם במועדון, ויצאת עם צלצולים באוזניים..).
המושג לא קיים בדבר הזה...
.
.
במילה אחת -
לא
יש להן כ״כ הרבה אוויר בטרבל, שלפעמים אני חושב שהן אוזניות יותר גדולות ממה שהן באמת...
לגבי הפרזנטציה בכללותה -בחיים לא שמעתי שום דבר כזה. השור940 מתקרבת אבל לא שם עדיין (מסיבה שלא ברורה לי, השור מצליחה לשחזר הרבה פחות באס).
ואגב, אתה לא באמת שומע עד 20;
זהו ערך מקסימלי ותיאורטי לבני אדם, שדואך עם הגיל ועם עוד כמה גורמים (למשל: נניח והיית פעם במועדון, ויצאת עם צלצולים באוזניים..).
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
קודם כל, זה נכון שאני לא שומע עד 20. לפני 10 שנים כן הייתי מתקרב לזה אבל היום אני אולי מתקרב ל 18...
דבר שני, די גמלה ההחלטה בליבי ללכת על האזניות האלה בפעם הבאה שאני או חבר נגיע לארה"ב (אני מעדיף תמיד לרכוש מאמזון אם אפשר). אני בטח גם ארכוש איזה E17 בדרך.
עריכה: אמזון איטליה אולי? נראה יותר זול שם וגם לא צריך לחכות.
אגב, איפה רכשת אותן ואם אפשר לשאול מה הייתה העלות הכוללת?
עוד פרט מעניין: קריאה רבה הובילה אותי ל Westone 4r מול ה ER4PT. מלבד היתרונות הברורים של הפרדת הקול למספר דרייברים עם קרוסאובר יש יתרון גם לדרייבר יחיד: התאמת תדרים וזמנים מדרייברים שונים (אין את הצורך הזה בדרייבר יחיד כמובן). מסתבר שזה קושי אמיתי ונפתר בקושי בדגמים שעלותם אף גבוהה יותר.
דבר שני, די גמלה ההחלטה בליבי ללכת על האזניות האלה בפעם הבאה שאני או חבר נגיע לארה"ב (אני מעדיף תמיד לרכוש מאמזון אם אפשר). אני בטח גם ארכוש איזה E17 בדרך.
עריכה: אמזון איטליה אולי? נראה יותר זול שם וגם לא צריך לחכות.
אגב, איפה רכשת אותן ואם אפשר לשאול מה הייתה העלות הכוללת?
עוד פרט מעניין: קריאה רבה הובילה אותי ל Westone 4r מול ה ER4PT. מלבד היתרונות הברורים של הפרדת הקול למספר דרייברים עם קרוסאובר יש יתרון גם לדרייבר יחיד: התאמת תדרים וזמנים מדרייברים שונים (אין את הצורך הזה בדרייבר יחיד כמובן). מסתבר שזה קושי אמיתי ונפתר בקושי בדגמים שעלותם אף גבוהה יותר.
נערך לאחרונה על ידי freedom_il ב 26/12/2013 11:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
eyal1983
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 281 פעמים
אם אתה רוכש E17 אז אל תרכוש אותן. הן ייעלבו.
(מה זה יעזור לך להכניס מנוע של מרצדס לתוך מאזדה?)
אתה לא תהנה מהן ככה (לאי17 אין טרבל טוב), ותצטער שקנית...
קניתי מהיצרן (רציתי את הכי מושלם, בטוח, ומהיר שיש)
299$ החבילה + 50$ משלוח + 87$ עמלות EMS ומכס יחד
(מה זה יעזור לך להכניס מנוע של מרצדס לתוך מאזדה?)
אתה לא תהנה מהן ככה (לאי17 אין טרבל טוב), ותצטער שקנית...
קניתי מהיצרן (רציתי את הכי מושלם, בטוח, ומהיר שיש)
299$ החבילה + 50$ משלוח + 87$ עמלות EMS ומכס יחד
- freedom_il
-
- חבר ותיק

אוקיי, אז יש משהו שאפשר לקחת איתי גם לעבודה ויתאים לאזניות האלה או שאני כבר נכנס להוצאה עוד יותר גדולה?
אולי Hippo Cricci+?
אני צריך DAC ללפטופ של העבודה (גם כשיחליפו לי אותו בקרוב למשהו יותר טוב אני כנראה אצטרך DAC).
הייתי רוצה משהו שניתן להשתמש בו גם כמגבר יציב לשמיעה מ iPad Air (שאגב, יש לו DAC ממש טוב) בבית.
על הטלפון אני לא מדבר בתור מקור או DAC אבל יכול להיות ערך מוסף למשהו שאפשר גם לקחת עם הטלפון לאזניות אחרות. בגלל זה חשבתי על E17...
אולי Hippo Cricci+?
אני צריך DAC ללפטופ של העבודה (גם כשיחליפו לי אותו בקרוב למשהו יותר טוב אני כנראה אצטרך DAC).
הייתי רוצה משהו שניתן להשתמש בו גם כמגבר יציב לשמיעה מ iPad Air (שאגב, יש לו DAC ממש טוב) בבית.
על הטלפון אני לא מדבר בתור מקור או DAC אבל יכול להיות ערך מוסף למשהו שאפשר גם לקחת עם הטלפון לאזניות אחרות. בגלל זה חשבתי על E17...
נערך לאחרונה על ידי freedom_il ב 26/12/2013 11:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

טוב מה אומרים על C5D?
http://www.jdslabs.com/products/84/c5d- ... r-and-dac/
נראה קצת יותר יקר אבל פתרון מושלם.
http://www.jdslabs.com/products/84/c5d- ... r-and-dac/
נראה קצת יותר יקר אבל פתרון מושלם.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
זה לא מורגש כי מעבר לכך שזה נמצא בקצה הסקאלה של הסאונד השמיע (ולכן צריך לדחוף את התדרים הללו מאוד חזק כדי אולי לשמוע בעיה כלשהי), זה ככל הנראה פאק במדידה, לא בביצועים של האוזניות...freedom_il כתב:תודה eyal. שאלה קטנה:
במפרט הטכני של האזניות מצויין שהן מגיעות עד 16Khz ובגרפים של הבדיקה שלהן זה נראה שתגובת התדר ממש נקטעת מעל הנקודה הזו (אין roll off).
זה לא משהו מורגש? אין חוסר בקצה של הגבוהים?...
הנה הסבר פשוט של MEELEC לעניין, עבור דגם ה-A161P שלהן שלכאורה קורס לאבדון מעל ל-10KHz, כאשר בפועל יש יותר סיכוי שאנשים יתלוננו על נטיה קלה ל-sibilance מאשר על roll-off בגבוהים (סעיף 3 לעיל):
[img2=550x261]http://www.meelec.com/v/vspfiles/assets ... -Chart.jpg[/img2]
[left][/left][left]1. Ruler-flat bass that is deep and well controlled stays true to the recording
2. Well-balanced midrange keeps instruments clear and in focus for the most life-like sound imaginable
3. Extended treble with flat in-ear response* reveals the most intricate details in your music
* In-ear treble response does not measure flat on the chart due to the transfer function of the ear canal.[/left]...
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
דרך אגב, ה-Westone 4R עתידות לרוץ בדיל באמזון ארה"ב היום אחה"צ: http://www.amazon.com/gp/goldboxfreedom_il כתב:עוד פרט מעניין: קריאה רבה הובילה אותי ל Westone 4r מול ה ER4PT. מלבד היתרונות הברורים של הפרדת הקול למספר דרייברים עם קרוסאובר יש יתרון גם לדרייבר יחיד: התאמת תדרים וזמנים מדרייברים שונים (אין את הצורך הזה בדרייבר יחיד כמובן). מסתבר שזה קושי אמיתי ונפתר בקושי בדגמים שעלותם אף גבוהה יותר....