דואר ישראל - סתם סיפור

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
HazooM פותח השרשור
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #1 

הלכתי לדואר (לא חשוב איזה סניף) בשביל לאסוף חבילה קטנה. זו לא הפעם הראשונה שאני בא לאותו סניף, רק שהפעם זה כבר היה בלתי נסבל. בסדר, זה יום חמישי בערב ודי עמוס, אבל עדיין לא ציפיתי להמתין 45 דקות.
סוף סוף כשנשמע המספר שלי אני מגיע לדלפק, ואין שם אף אחד. דקה אחרי מגיע מישהו מבוגר (שעובד בסניף המון שנים) ולוקח את ההודעה שקיבלתי על החבילה, מסתכל עליה, מניח אותה באיזה מדף מאחוריו, ונעלם לחדר החבילות. 10 דקות תמימות אני עומד כמו דחליל (זו לא פעם ראשונה ככה שלא התפוצצתי ישר), עד שהחלטתי לשאול מישהי שבמקרה עברה שם. שמעתי אותם אומרים אחד לשני שמי לקח ממני את דבר ההודעה כלל אינו אמור למסור היום חבילות!
עוברת עוד דקה ומגיעה מישהי ששואלת אותי איפה ההודעה על החבילה, הצבעתי על המדף מאחוריה, ובמקום לקחת את הישבן שלה ולרוץ להביא לי את החבילה, היא אומרת לי "Good morning sunshine"... החלטתי לא להגיב על זה, אלא שאז גם היא נעלמה. מה קרה? מסתבר שהם לא מוצאים את החבילה שלי, וככה המשכתי לעמוד בדלפק עוד 10 דקות תמימות, וזה כשכל הזמן עוברים מולי אנשים שמחכים 30 שניות ומקבלים את החבילה שלהם. לבסוף הם מצאו את החבילה, וככה הלכו להן כמעט 70 דקות, בלי התנצלות כמובן.

כשחזרתי הביתה ישר חיפשתי לאיפה שולחים תלונות, אבל כל מה שראיתי זה מאמרים על השירות הגרוע של דואר ישראל, ועל כמה הם מתעלמים מכל התלונות שמצטברות אצלם. החלטתי פשוט לרדת מזה...

tom521
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

דואר ישראל עובד ברמה שהיא מתחת לכל ביקורת! וזה לא חדש.

ddp
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 186
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

עד לפני ארבעה שבועות היה לי תא דואר (הסניף נמצא כמה דקות הליכה מהבית) ובאופן קבוע המכתבים שאני מקבל לא הגיעו לתא שאמור להיות שלי .

מסתבר שהידיוטים החליטו שחלק מהמכתבים שרשומים על שמי יעברו לתא הדואר של אחי (שלו יש תא דואר בנפרד) וחלק מהמכתבים יחזרו בחזרה לשולח.
אחרי צעקות שלי אל איזה בחורה (חלאת אדם זו מחמאה בשבילה) קיבלתי הכסף בחזרה (במקור התא דואר היה אמור להיות שלי עד אוגוסט 2014)

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #4 

מבאס.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #5 

בשלושה חודשים האחרונים שתי חבילות מאיביי פשוט לא הגיעו.
אין לי מושג באיזה שלב של התהליך הן נעלמו, אבל משהו רקוב בדואר ישראל - וזה לא חדש.

דווקא לזכות הסניף שאני הולך אליו ייאמר שהעובדות באמת רוצות לעזור (אפילו חיפשו בשבילי פעם אחת כשהסניף היה סגור, ודי פירקו את המחסן) - אבל המערכת דפוקה.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46396
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #6 

רוב הסניפים מנוהלים על ידי זכיינים. זה לא תירוץ, אבל השירות תלוי ברוב המקרים ברצון הטוב של אותו זכיין או עובדיו באותו יום.

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 159 פעמים
קיבל תודות: 260 פעמים

שליחה #7 

מהניסיון שלי זה תלוי בסניפים . יש אמינים ויש כאלה שמפחיד לסמוך עליהם .
זה דבר בלתי ניסבל שיש ליקויים בקבלת דואר ומישהו צריך לדפוק על השולחן ולעורר את המערכת הזאת שתתאפס על עצמה .

mikel1999
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1808
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 128 פעמים

שליחה #8 

אולי לא אמינים כל כך אבל מחירי המשלוחים שלהם (בעיקר לחו"ל)
כמעט ולא עולים וגם מהירים (לאירופה לוקח להם שבוע וחצי משלוח מקסימום, בדוק)
וזה יתרון ענק לעומת חו"ל שלהם עולה לשלוח מעטפה קטנה לפחות 40$~

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”