מים שנשפכו על רמקול סנטר
שלום,
אשתי הייתה בבית עם הילדה הקטנה ובטעות נשפכו מים על רמקול סנטר של ג׳אמו. עכשיו הרמקול עטוף בבד ונראה כי רוב המים נספגו בבד השאלה מה עושים ?? אני לא הייתי בבית והנחתי אותה לנתק את הרמקול ולייבש כמה שאפשר. הגעתי הביתה והרמקול נראה יבש למרות שרואים את הסימן של איפה שנשפכו המים - מה עושים ? זקוק לעזרתכם.
תודה מראש
אשתי הייתה בבית עם הילדה הקטנה ובטעות נשפכו מים על רמקול סנטר של ג׳אמו. עכשיו הרמקול עטוף בבד ונראה כי רוב המים נספגו בבד השאלה מה עושים ?? אני לא הייתי בבית והנחתי אותה לנתק את הרמקול ולייבש כמה שאפשר. הגעתי הביתה והרמקול נראה יבש למרות שרואים את הסימן של איפה שנשפכו המים - מה עושים ? זקוק לעזרתכם.
תודה מראש
מים נשפכו על הסנטר
שלום,
תודה מראש
תודה מראש
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
במידה ולא נכנסו מים פנימה ופגעו במעגל הקרוס לא קרה כלום.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

איזו כמות מים נשפכה?DaJackaL כתב:אוקיי תודה... אבל השאלה איך אני יודע שהם לא נכנסו פנימה ? פשוט לחבר אותם בחזרה ולראות אם הם עובדים ?
זה לא יקצר או משהו כזה ?...
אזור המחברים רטוב?
האלמנטים רטובים ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

חבר ותהנה לא נראה לי שיש ממה לחשוש.DaJackaL כתב:נראה לי נשפך באיזור 100 מילי אבל הרוב נספג בכיסוי שהיה על השידה ובכיסוי של הרמקול. המחברים לא רטובים וגם לא האלמנטים.
קצת קשה לדעת אם חילחלו פנימה מים כי הרמקול כולו עטוף בבד...
ובכלל במזג אויר כזה ממליץ לך בכלל לנתק את הציוד מהחשמל.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אין הרבה מה לעשות חוץ ממה שנעשה. העץ של מרעידת סוגי הרמקולים נפגע משמעותית ממים ולכן צריך לייבש את זה כמה שיותר יסודי ומהר בכדי למנוע התנפחות ותופעות הלוואי של זה.
כן אבל השאלה אם זה יגרום לקצר במידה ואני אחבר את הרמקול ? אם כן ? זה יכול לגרום לבעיה ברסיבר ? או לגרום לבעיה ברמקולים אחרים זאת השאלה.... על פניו נראה כי הכל התייבש השאלה מה הלאה לחבר או לקחת למעבדה שיבדקו ?oferlaor כתב:אין הרבה מה לעשות חוץ ממה שנעשה. העץ של מרעידת סוגי הרמקולים נפגע משמעותית ממים ולכן צריך לייבש את זה כמה שיותר יסודי ומהר בכדי למנוע התנפחות ותופעות הלוואי של זה....