תודה מראש לעונים.
הצילו! לא רואה תמונה בפלזמה פנסוניק PV80
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
יובל, הוא כותב שיש תפריטים עובדים.
כנראה כל כניסות ה-HDMI של הטלוויזיה נשרפו.
נסה לחבר את הממיר בקומפוננט.
נסה לחבר את הממיר בקומפוננט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
התקשרתי לכמה טכנאים שאמרו לי שכניראה הכרטיס הלך, אתה חושב שזה נכון?pixies כתב:יובל, הוא כותב שיש תפריטים עובדים.
נסה לחבר את הממיר בקומפוננט....
המוזר שנגיד בחיבור למחשב, שאני מעביר ל HDMI של המחשב אז המחשב מזהה שהוא מחובר למסך חיצוני (הרזולוציה משתנה, והסאונד ניפסק), זה אומר משהו?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78927
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
כרטיס HDMI הלך. זה משהו שניתן לתקן (לדעתי זה אפילו לא חייב מעבדה).
צור איתם קשר גם אם זה לא באחריות.
צור איתם קשר גם אם זה לא באחריות.
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

זה לא רק הכרטיס אלא גם העבודה של הטכנאי להחליף אותו.
תתקשר ליבואן ותזמין טכנאי. אתה יכול לשאול אותם על עלויות מראש כדי לא לבזבז לשני הצדדים את הזמן.
תתקשר ליבואן ותזמין טכנאי. אתה יכול לשאול אותם על עלויות מראש כדי לא לבזבז לשני הצדדים את הזמן.
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 532 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
מחובר להוט במקרה?roei_s כתב:היום באתר לצפות בטלויזיה, ואין תמונה, הטלויזיה נדלקת, התפריטים עובדים, אבל אין תמונה, ניסיתי גם בחיבור לממיר וגם בחיבור למחשב- אין תמונה. הטלויזיה כבר לא באחריות, מה לעשות?![]()
תודה מראש לעונים....
כן. יש לי ממיר של הוט HD, יש דרך לחבר אותו בכבלים אדום צהוב לבן? אין מאחורה את הצבעים, הצלחתי להגיע למצב שיש סאונד בחיבור כזה אבל בלי תמונה (בחיבור אדום צהוב לבן), מה זה אומר?fLy כתב:מחובר להוט במקרה?roei_s כתב:היום באתר לצפות בטלויזיה, ואין תמונה, הטלויזיה נדלקת, התפריטים עובדים, אבל אין תמונה, ניסיתי גם בחיבור לממיר וגם בחיבור למחשב- אין תמונה. הטלויזיה כבר לא באחריות, מה לעשות?![]()
תודה מראש לעונים.......
אב אם זה רק שריפה של הכניסת HDMI אז זה בטח לא תיקון כ"כ יקר... זה סך הכל מסך מצויין, המשמש כמסך בחדר שינה. הפלזמות של היום לדעתי פחות טובות.tom521 כתב:זה אומר שהגיע זמן לשדרג מסך.
על הדרך תקבל גם איכות תמונה משודרגת ותמיכה בתלת מימד....
- fLy
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
- נתן תודות: 532 פעמים
- קיבל תודות: 272 פעמים
קח בחשבון שיש מצב שגם הממיר הלך, אבל זאת רק השערה שלי...roei_s כתב:כן. יש לי ממיר של הוט HD, יש דרך לחבר אותו בכבלים אדום צהוב לבן? אין מאחורה את הצבעים, הצלחתי להגיע למצב שיש סאונד בחיבור כזה אבל בלי תמונה (בחיבור אדום צהוב לבן), מה זה אומר?fLy כתב:מחובר להוט במקרה?roei_s כתב:היום באתר לצפות בטלויזיה, ואין תמונה, הטלויזיה נדלקת, התפריטים עובדים, אבל אין תמונה, ניסיתי גם בחיבור לממיר וגם בחיבור למחשב- אין תמונה. הטלויזיה כבר לא באחריות, מה לעשות?![]()
תודה מראש לעונים..........
לגבי הכניסות, אם ההשערה שה'לוח-הראשי' הלך נכונה, זה אומר שכל הכניסות לא יתפקדו...
כרטיס כזה אפשר להזמין בעלות של כמה עשרות דולרים בודדים ולהחליף אותו זה לא סיפור אם, נגיד, החלפת פעם לוח-אם למחשב
דורון.
לא עניין של עלות דווקא אלא עניין שלא יהיה שווה להשקיע במסך מיושן כל כך...
במה הPV80 שלך טובה יותר? שחורים? עיבוד תמונה? קונטרסט? תלת מימד? (שאין לה)
שתף אותנו. נשמח להשכיל וללמוד.
איך הגעת למסקנה המעניינת הזאת?הפלזמות של היום לדעתי פחות טובות....
במה הPV80 שלך טובה יותר? שחורים? עיבוד תמונה? קונטרסט? תלת מימד? (שאין לה)
שתף אותנו. נשמח להשכיל וללמוד.
לא יודע, ראיתי פלזמות חדשות של פנסוניק במחירי כניסה, ולדעתי הן פחות טובות מה PV80 כי פנסוניק הורידו את הרמה כדי להתחרות במחיר עם LG וסמסונג, זו התחושה שלי.
בכל אופן חיברתי בחיבור סקארט לצהוב,אדום, לבן ורק שומעים, בלי תמונה, בתמונה יש פס לב רחב בצד הימני של המסך, האם זה אומר שהבעיה היא לא שנשרף החיבור אלא פשוט הלך הכרטיס חכם של הפלזמה?
בכל אופן חיברתי בחיבור סקארט לצהוב,אדום, לבן ורק שומעים, בלי תמונה, בתמונה יש פס לב רחב בצד הימני של המסך, האם זה אומר שהבעיה היא לא שנשרף החיבור אלא פשוט הלך הכרטיס חכם של הפלזמה?
אז התחושה שלך לא טובה. הראיה כנראה גם לא מי יודע מה.roei_s כתב:לא יודע, ראיתי פלזמות חדשות של פנסוניק במחירי כניסה, ולדעתי הן פחות טובות מה PV80 כי פנסוניק הורידו את הרמה כדי להתחרות במחיר עם LG וסמסונג, זו התחושה שלי.
בכל אופן חיברתי בחיבור סקארט לצהוב,אדום, לבן ורק שומעים, בלי תמונה, בתמונה יש פס לב רחב בצד הימני של המסך, האם זה אומר שהבעיה היא לא שנשרף החיבור אלא פשוט הלך הכרטיס חכם של הפלזמה?...
ולפי מה שאתה מתאר המסך העתיק שלך זקוק לתיקון בעלות גבוהה ביותר.
אולי אחרי הכל בכל זאת הגיע הזמן להפרד מ״יצירת המופת״ ולהתקדם הלאה.
שידרוג זו לא מילה גסה!
הטלוויזיה בסך הכל בת 3 שנים, כל 3 שנים אתה משדרג מסך?tom521 כתב:אז התחושה שלך לא טובה. הראיה כנראה גם לא מי יודע מה.roei_s כתב:לא יודע, ראיתי פלזמות חדשות של פנסוניק במחירי כניסה, ולדעתי הן פחות טובות מה PV80 כי פנסוניק הורידו את הרמה כדי להתחרות במחיר עם LG וסמסונג, זו התחושה שלי.
בכל אופן חיברתי בחיבור סקארט לצהוב,אדום, לבן ורק שומעים, בלי תמונה, בתמונה יש פס לב רחב בצד הימני של המסך, האם זה אומר שהבעיה היא לא שנשרף החיבור אלא פשוט הלך הכרטיס חכם של הפלזמה?...
ולפי מה שאתה מתאר המסך העתיק שלך זקוק לתיקון בעלות גבוהה ביותר.
אולי אחרי הכל בכל זאת הגיע הזמן להפרד מ״יצירת המופת״ ולהתקדם הלאה.
שידרוג זו לא מילה גסה!...