כמה שאלות: f6400
שלום
לפני בערך שבוע התקינו לי את ה- f6400 על הקיר ויש לי כמה שאלות :
1. איזה מגן ברקים הכי כדאי לקנות ?
2. בנוגע לצפייה ישירה מותר או אסור? המתקין על הקיר אמר שזה חמלא את הזיכרון מטמון או משהו כזה ואז יאט את הכל בטלוויזיה .. שאלתי אותו אם אפשר למחוק והוא אמר שאי אפשר.... אז רציתי לשאול בנוגע לזה.... הוא אמר שהכל דרך אפליקצייה לראות ( ראו סעיף 3 חחח)
3. ראיתי באתר של אפליקציות סמסונג לטלוויזיות חכמות שמופיה שיש את אפליקציית מאקו בקטגוריית וידאו .... חיפשתי בטלוויזיה ואין כלום כלום כלום ... חחח ... לא מוזר ? אם היה את זה זה היה טוב....
4. רציתי לחבר את הטלוויזיה לראוטר עם כבל רשת ומישהו פה אמר לי שאני צריך cat5e אז קניתי 15 מטר מ- ksp .
עוד לא חיברתי כי אני צריך להרחיב את החור בממד קצת... אבל סתם דפדפתי בחוברת שהגיעה עם הטלוויזיה וראיתי שכתוב " בשביל החיבור השתמשו בכבל מסוג cat7 " אז רציתי לדעת גם בנושא הזה....
5. אני רציתי לדעת איזה כיול הכי טוב ... אני משתמש בזה
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/sam ... tings.html
זה הכי טוב ?
אם יהיה לי עוד שאלות אני ישאל .....
לפני בערך שבוע התקינו לי את ה- f6400 על הקיר ויש לי כמה שאלות :
1. איזה מגן ברקים הכי כדאי לקנות ?
2. בנוגע לצפייה ישירה מותר או אסור? המתקין על הקיר אמר שזה חמלא את הזיכרון מטמון או משהו כזה ואז יאט את הכל בטלוויזיה .. שאלתי אותו אם אפשר למחוק והוא אמר שאי אפשר.... אז רציתי לשאול בנוגע לזה.... הוא אמר שהכל דרך אפליקצייה לראות ( ראו סעיף 3 חחח)
3. ראיתי באתר של אפליקציות סמסונג לטלוויזיות חכמות שמופיה שיש את אפליקציית מאקו בקטגוריית וידאו .... חיפשתי בטלוויזיה ואין כלום כלום כלום ... חחח ... לא מוזר ? אם היה את זה זה היה טוב....
4. רציתי לחבר את הטלוויזיה לראוטר עם כבל רשת ומישהו פה אמר לי שאני צריך cat5e אז קניתי 15 מטר מ- ksp .
עוד לא חיברתי כי אני צריך להרחיב את החור בממד קצת... אבל סתם דפדפתי בחוברת שהגיעה עם הטלוויזיה וראיתי שכתוב " בשביל החיבור השתמשו בכבל מסוג cat7 " אז רציתי לדעת גם בנושא הזה....
5. אני רציתי לדעת איזה כיול הכי טוב ... אני משתמש בזה
http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/sam ... tings.html
זה הכי טוב ?
אם יהיה לי עוד שאלות אני ישאל .....
Cat 5e ומעלה תומך ב 1G ,
cat 5 לצורך העניין תומך רק עד 100 מגה .
זה לא ממש משנה מכיוון שרשת אצלי בבית היא כולה 100 מגה
(ל PC שעליו יושבים כל התכנים יש כרטיס רשת ישן של 100 מגה )
והכל עובד חלק , גם דרך הסטרימר של הטלוויזיה (סמסונג E550) , וגם דרך הסטירמר החיצוני Extreamer 1 .
מזרים 720 , 1080 , תלת-מימד חלק!

cat 5 לצורך העניין תומך רק עד 100 מגה .
זה לא ממש משנה מכיוון שרשת אצלי בבית היא כולה 100 מגה
(ל PC שעליו יושבים כל התכנים יש כרטיס רשת ישן של 100 מגה )
והכל עובד חלק , גם דרך הסטרימר של הטלוויזיה (סמסונג E550) , וגם דרך הסטירמר החיצוני Extreamer 1 .
מזרים 720 , 1080 , תלת-מימד חלק!
היו-טיוב? פשוט בזיון. יש לי גם C6900 והיוטיוב שם פשוט תענוג (ואפילו יש עברית).
ברמה שאני פותח בראוזר בשביל יוטיוב - הגיוני אם יש אפליקציה???
אין עברית באפליקציה כשבטלויזיה מלפני יותר משלוש שנים יש, הגיוני?
אם רוצים עברית באפליקציה צריך דרך הסמארטפון לבחור ואז להעביר למסך, וגם אז, שניייייים עד שזה זז!!!
הייתי משתמש ביוטיוב על בסיס יומיומי ועכשיו אני בלל לא פותח אפליקציות בטלויזיה.
אפליקציות מסכנות יחסית, חוץ מDLNA שיש היום בכל טלויזיה (ואולי בראוזר) אין בה שומדבר מרשים.
ממש מצטער שקניתי עוד סמסונג.
ברמה שאני פותח בראוזר בשביל יוטיוב - הגיוני אם יש אפליקציה???
אין עברית באפליקציה כשבטלויזיה מלפני יותר משלוש שנים יש, הגיוני?
אם רוצים עברית באפליקציה צריך דרך הסמארטפון לבחור ואז להעביר למסך, וגם אז, שניייייים עד שזה זז!!!
הייתי משתמש ביוטיוב על בסיס יומיומי ועכשיו אני בלל לא פותח אפליקציות בטלויזיה.
אפליקציות מסכנות יחסית, חוץ מDLNA שיש היום בכל טלויזיה (ואולי בראוזר) אין בה שומדבר מרשים.
ממש מצטער שקניתי עוד סמסונג.
איזה באסה חחח ומה עם צפייה ישירה אפשר לראות? ויוטיוב דרך הדפדפן? היה לי plex לפני ששמתי את הכבל ועכשיו פלקס לא עובד כתוב בהגדרות במחשב שלא מתחבר לשרת ונותנים לי פורטים שם וכל זה אבל בראוטר שלי מופעל כבר upnpChapiman כתב:אה ולגבי המאקו?
שוב - אין אפליקציה (אני חושב שיש בדגמים ישנים יותר, אפילו סדרה 5).
ודרך הבראוזר? לא עובדדדדדדדדדד...