לא מעט אני יורד על חנויות ועל השירות הגרוע
שמקבלים כאן בארץ אבל היום אני חייב להוריד את הכובע ולאכול אותו על שירות יוצא מין הכלל
של דור מפיוצ'ר
הורי רכשו אצל פיוצ'ר מסך 39" הדגם היוקרתי של פנאסוניק , שבאו הביתה והרכיבו את המסך התברר שהמסך קטן מידי (אנשים מבוגרים) ובנוסף לגודל המסך לא הסתדר להם עיצובית בסלון,יש לציין שדור לפני הרכישה רצה להגיע לבייתם ולוודא שאכן מסך 39" יתאים למרחק הצפיה 3 מ' לאנשים מבוגרים אבל מכיוון שכבר לא היה להם טלוויזיה וסבלנות העדיפו לוותר על השירות של דור ולרכוש את המסך.
וכפי שאמרתי לאחר הרכבת המסך התברר להם גודלו הקטן ביחס למרחק ולראיה שלהם
הם התקשרו לדור ושאלו מה ניתן לעשות .דור מפיוצ'ר כך הבנתי לרגע לא היסס וביקש מהם להביא את המסך ושיבחרו כול מסך אחר שהם רוצים הם נסעו ובחרו מסך 42 פנאסוניק במקום הLED 39 למרות שהמסך היה פתוח ועבד במשך שלושה ימים. אני לשמחתי לא הייתי מעורב בסיפור עד היום שקיבלו מסך חדש וביקשו שאבוא אבל היום ששמעתי את הסיפור החלטתי שמגיע לכתוב תודה גדולה לפיוצ'ר ולדור על השירות המצוין שהם קיבלו ,טוב שעוד נשארו חנויות כאלו (אחרוני המוהיקנים) עם תודעת שירות נפלאה
של דור מפיוצ'ר
הורי רכשו אצל פיוצ'ר מסך 39" הדגם היוקרתי של פנאסוניק , שבאו הביתה והרכיבו את המסך התברר שהמסך קטן מידי (אנשים מבוגרים) ובנוסף לגודל המסך לא הסתדר להם עיצובית בסלון,יש לציין שדור לפני הרכישה רצה להגיע לבייתם ולוודא שאכן מסך 39" יתאים למרחק הצפיה 3 מ' לאנשים מבוגרים אבל מכיוון שכבר לא היה להם טלוויזיה וסבלנות העדיפו לוותר על השירות של דור ולרכוש את המסך.
הם התקשרו לדור ושאלו מה ניתן לעשות .דור מפיוצ'ר כך הבנתי לרגע לא היסס וביקש מהם להביא את המסך ושיבחרו כול מסך אחר שהם רוצים הם נסעו ובחרו מסך 42 פנאסוניק במקום הLED 39 למרות שהמסך היה פתוח ועבד במשך שלושה ימים. אני לשמחתי לא הייתי מעורב בסיפור עד היום שקיבלו מסך חדש וביקשו שאבוא אבל היום ששמעתי את הסיפור החלטתי שמגיע לכתוב תודה גדולה לפיוצ'ר ולדור על השירות המצוין שהם קיבלו ,טוב שעוד נשארו חנויות כאלו (אחרוני המוהיקנים) עם תודעת שירות נפלאה
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
הכל טוב ויפה אבל חבל שהמסך שהוחלף עדיין קטן למרחק...
מה כבר ההבדל בין 39 ל42?
למרחק הזה המינימום המומלץ זה 50 אינץ!
״חנות מתמחה איכותית ״לא צריכה להגיע אל בית הלקוח כדי לוודא שמסך בגודל
39 לא יתאים למרחק צפיה של 3 מטר ואפשר להתאים את גודל המסך כבר בחנות..
מה כבר ההבדל בין 39 ל42?
39 לא יתאים למרחק צפיה של 3 מטר ואפשר להתאים את גודל המסך כבר בחנות..
אם הוא טעה ומכרו מסך 32 למרחק הזה אז זה בכלל גרוע מאוד.
בכל אופן זה לא משנה את התוצאה הסופית שגם גודל 42 קטן מדי. אם רוכשי המסך לא הבחינו בזה עד עכשיו אז הם יבחינו מהר מאוד וכבר בסרט הראשון שיצפו במסך.
כל זה כמובן לא בהכרח גורע מאיכות השירות בחנות כי אם הלקוח מרוצה אז כמובן שזה העיקר.
בכל אופן זה לא משנה את התוצאה הסופית שגם גודל 42 קטן מדי. אם רוכשי המסך לא הבחינו בזה עד עכשיו אז הם יבחינו מהר מאוד וכבר בסרט הראשון שיצפו במסך.
כל זה כמובן לא בהכרח גורע מאיכות השירות בחנות כי אם הלקוח מרוצה אז כמובן שזה העיקר.
תגובה לא עניינית (ואני לא בעל עניין).dor8 כתב:הכל טוב ויפה אבל חבל שהמסך שהוחלף עדיין קטן למרחק...
מה כבר ההבדל בין 39 ל42?![]()
39 לא יתאים למרחק צפיה של 3 מטר ואפשר להתאים את גודל המסך כבר בחנות.....
מגיע לקוח לחנות, המוכר אומר לו שהטלוויזיה כנראה לא תתאים, מציע שירות של לבוא ולבדוק בבית ללא עלות נוספת (אולי זה משתלם לו וכו' אבל זה לא העניין).
הלקוח מתעקש ואומר שזה יתאים (לא חסרים אנשים שהחליפו טלוויזיה 21" ב 32" וחשבו ששיפרו את הגודל פלאים, לא לכל אחד קל להבין שבמעבר ל 16:9 הכל נראה קטן יותר), הלקוח רוכש, פותח, מתקין, מגלה שטעה, חוזר לחנות ומקבל אפשרות להחלפה בלי להתווכח.
מה יותר שירותי מזה???? ומי אמר שלזוג מבוגרים זה קטן למרחק???
גם אני רוצה לעצמי את הטלוויזיה הכי גדולה שהתקציב מאפשר, אבל נראה לי שזה פשוט הפך לשיגעון יותר מצורך אמיתי.
יש מדינות בעולם שהסלון הסטנדרטי שלהם הוא בגדלים כפולים ומכופלים מסלון סטנדרטי אצלנו, ותאמין לי היחס בין גודל הטלוויזיה למרחק הצפייה הרבה יותר קטן מכאן...
לא טעיתי ומדובר על מסך 39 ומה לעשות dor8 כניראה לא כולם כמוך צופים במסך oled .dor8 כתב:אם הוא טעה ומכרו מסך 32 למרחק הזה אז זה בכלל גרוע מאוד.
כל זה כמובן לא בהכרח גורע מאיכות השירות בחנות כי אם הלקוח מרוצה אז כמובן שזה העיקר....
Dor8 כפי שאתה מתנהג נראה לי שיש לך בעיה עם עצמך אתה מנסה להיות מבין גדול שאפילו את עופר לאור השליו הצלחת לעצבן אולי כדיי שתירשם לקבוצת תמיכה? שמעתי שזה עוזר
39 היה קטן ו42 זה כבר טוב משמעותית ״עד לפני שנתיים ״ אדון dor8 צפית בטלוויזיה 36 ״ שפורפרת עכשיו פתאום התחתלת להשמיע קול? 50 /55 ? נהיית חכמולוג
דור מפיוצר המליץ להם על מסך 50 ,55 מבלי לחשוב פעמיים (ואם אתה מנסה לפקפק במקצועיות של דור או ביושר שלו כדאי שתחשוב פעמיים )אבל מה לעשות ויש בעיה של מקום ובעית תקציב כי הם אהבו את הled . לכן הוא רצה להגיע ולנסות לבדוק מה ניתן לעשות אולי תלייה של מסך 50 55 ״ תתן מענה טוב (כרגע המסך עומד על רגל) אבל הורי לא רצו והלקוח תמיד צודק...
תאמין לי dor8 עם הנסיון העשיר שלי בחנויות כגון פיוצ׳ר אם אני מברך אז סימן שיש מקום על כך כי לרוב אני קוטל את רמת השירות בארץ אני נתקל בחנויות כגון פיוצ׳ר בהרבה בתים שאני עושה פיקוח ואני רואה את ההתנהלות ומה שדור עשה זה לא טרוויאלי ,להסכים לקחת מסך שניפתח שאינו מתאים ללקוח גם מבחינה עיצובית וגם בגלל גודל ולתת מסך אחר ולהוסיף רק את ההפרש בלי כול סיפורי הסבתא שהוא מפסיד או שאין לו מה לעשות עם המסך כי הוא משומש זה לא דבר של מה בכך , איך שדור שמע שהורי לא מרוצים מבלי לחשוב פעמים אמר להם לבוא ולבחור מסך אחר ,הוא יכל להגיד להם ובצדק שהמסך נפתח ווהוא לא יכול לזכות אותם במחיר המלא שהם קנו אבל הוא לא עשה זאת למרות שיכל ועל זה מגיע לו תודה והערכה גם מצידך למרות שאתה אדם
קשה עד למקרה הנוכחי לא הכרתי את דור למעט פעם אחת שהיינו בהשקה ואולי עוד פעמיים גם באירועים של הפורום
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
Shay1 ,
כל ההתלהמות שלך והעצבים המיותרים לא ישנו את העובדה שנמכר כאן מסך שיהיה
קטן מדי למרחק הצפיה. ממש לא צריך להיות דוקטור או גאון למסכים כדי לדעת את זה.
לא באתי בטענות לחנות אלא ציינתי עובדה נכונה זה הכל! גם ציינתי את זה.
אני מודה לך על ההמלצה על קבוצות התמיכה ושמח ללמוד ולדעת ש״עד לפני שנתיים צפיתי
במסך 36אינץ״... (אגב לא ידעתי שקיים גודל כזה)
שיהיה לך סופ״ש רגוע וחמים!
כל ההתלהמות שלך והעצבים המיותרים לא ישנו את העובדה שנמכר כאן מסך שיהיה
קטן מדי למרחק הצפיה. ממש לא צריך להיות דוקטור או גאון למסכים כדי לדעת את זה.
לא באתי בטענות לחנות אלא ציינתי עובדה נכונה זה הכל! גם ציינתי את זה.
אני מודה לך על ההמלצה על קבוצות התמיכה ושמח ללמוד ולדעת ש״עד לפני שנתיים צפיתי
במסך 36אינץ״... (אגב לא ידעתי שקיים גודל כזה)
שיהיה לך סופ״ש רגוע וחמים!
אני לא עצבני
רק אני לא אוהב שעושים עליהום סתם מבלי להכיר את העובדות
מאוד מעניין אותי לפי אייזה מדד קבעת את הקביעה הזו שמסך 39 קטן ? לפי מדד העיניים שלך או של השכן?
99% מהאנשים שיש להם מסך בחדר שינה הוא 37-40 ״ ובמרחק צפיה של שלושה מטר ולא זכור לי תלנות
אולי אתה מצפה שניתן להם מסך 55״ ?
נ.ב תקרא שוב את שכתבת על צורת התנהלות החנות פיוצר
סופ״ש שבוע רגוע וחמים גם לך
מאוד מעניין אותי לפי אייזה מדד קבעת את הקביעה הזו שמסך 39 קטן ? לפי מדד העיניים שלך או של השכן?
99% מהאנשים שיש להם מסך בחדר שינה הוא 37-40 ״ ובמרחק צפיה של שלושה מטר ולא זכור לי תלנות
אולי אתה מצפה שניתן להם מסך 55״ ?
נ.ב תקרא שוב את שכתבת על צורת התנהלות החנות פיוצר
סופ״ש שבוע רגוע וחמים גם לך
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
א. ציינת שהמסך לסלון ולא לחדר שינה ואין פה שום מדד אלא עובדה :
מסך בגודל 39 אינץ קטן מדי לצפיה בסלון במרחק 3 מטר!
עובדה גם שהוריך הבחינו בזה ברגע התקנת המסך....
ב. אם אתה חושב שהעובדה למעלה היא המצאה שלי או תלושה מהמציאות או רק
לפי העיניים שלי אז בוא פשוט נסכים שלא להסכים. הוריך מרוצים זה הכי חשוב!
המשך ערב חמים
מסך בגודל 39 אינץ קטן מדי לצפיה בסלון במרחק 3 מטר!
עובדה גם שהוריך הבחינו בזה ברגע התקנת המסך....
ב. אם אתה חושב שהעובדה למעלה היא המצאה שלי או תלושה מהמציאות או רק
לפי העיניים שלי אז בוא פשוט נסכים שלא להסכים. הוריך מרוצים זה הכי חשוב!
המשך ערב חמים
הם מרוצים מזה בסדר הם מודים לך על תצומת הלב
אבל אם נחזור רגע ונהיה רצינים עוד לא הצלחתי להבין אותך האם המסך בחדר שינה יודע שהוא שם ומתנהג כמו
מסך גדול ? מדד זה מדד זה לא משנה הייכן ממוקם המסך ???
עד לפני שנתיים שלוש מסך 42 ״ היה המסך האידאילי ביותר למרחק הצפיה של שלוש מטר ולא היה עוררין על ההנחת יסוד הזו למרות שהיו גם אז מסכים גדולים ואז חל שינוי בתפיסת העולם הכספי של היצרנים והיבואנים ועכשיו שהם מעוניינות לדחוף לנו מסכים גדולים הם הופכים את היוצרות וטוענים שהמסך האידיאלי הוא 50-55 ״
וכולנו רצים אחרי העדר, שלא תבין אותי לא נכון אני בעד מסך גדול וכמה שיותר גדול הרי זה משובח . אבל אם תחשוב רגע בינך לבין עצמך ותשב מול מסך 39 נכון שזה יראה לך קטן אבל אני מבטיח לך שאחרי שבוע של ישיבה מול מסך 39 אתה כבר תתרגל ולא תזכור את המסך הגדול בעוד שנתיים יחליטו ש מסך 65 ״ אידאלי למרחק כזה ואז מה ? תשנה את דעתך בהתאם?
אבל אם נחזור רגע ונהיה רצינים עוד לא הצלחתי להבין אותך האם המסך בחדר שינה יודע שהוא שם ומתנהג כמו
עד לפני שנתיים שלוש מסך 42 ״ היה המסך האידאילי ביותר למרחק הצפיה של שלוש מטר ולא היה עוררין על ההנחת יסוד הזו למרות שהיו גם אז מסכים גדולים ואז חל שינוי בתפיסת העולם הכספי של היצרנים והיבואנים ועכשיו שהם מעוניינות לדחוף לנו מסכים גדולים הם הופכים את היוצרות וטוענים שהמסך האידיאלי הוא 50-55 ״
וכולנו רצים אחרי העדר, שלא תבין אותי לא נכון אני בעד מסך גדול וכמה שיותר גדול הרי זה משובח . אבל אם תחשוב רגע בינך לבין עצמך ותשב מול מסך 39 נכון שזה יראה לך קטן אבל אני מבטיח לך שאחרי שבוע של ישיבה מול מסך 39 אתה כבר תתרגל ולא תזכור את המסך הגדול בעוד שנתיים יחליטו ש מסך 65 ״ אידאלי למרחק כזה ואז מה ? תשנה את דעתך בהתאם?
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
mikee8ומי אמר שלזוג מבוגרים זה קטן למרחק???...
אמר את זה פותח השרשור:
אם זה לא היה קטן להם לא היה צורך בהחלפה.הורי רכשו אצל פיוצ'ר מסך 39" הדגם היוקרתי של פנאסוניק , שבאו הביתה והרכיבו את המסך התברר שהמסך קטן מידי (אנשים מבוגרים)...
האמת... אני גם בכלל לא מבין אותך.shay1 כתב:הם מרוצים מזה בסדר הם מודים לך על תצומת הלב![]()
וכולנו רצים אחרי העדר, שלא תבין אותי לא נכון אני בעד מסך גדול וכמה שיותר גדול הרי זה משובח . אבל אם תחשוב רגע בינך לבין עצמך ותשב מול מסך 39 נכון שזה יראה לך קטן אבל אני מבטיח לך שאחרי שבוע של ישיבה מול מסך 39 אתה כבר תתרגל ולא תזכור את המסך הגדול בעוד שנתיים יחליטו ש מסך 65 ״ אידאלי למרחק כזה ואז מה ? תשנה את דעתך בהתאם?...
מה קשור מה היה לפני שנים?? אם לפני 30 שנה לכולנו היה מסך CRT 21 אינץ בסלון זה אומר שנכון להיום
זה עדיין צריך להיות המצב? ומה לגבי לפני 50 שנה? בוא נצפה גם היום בשחור לבן למה צריך צבע? HD? מה זה בכלל?
אתה גם טוען שמסך בסלון אמור להיות באותו גודל של זה בחדר השינה? נו טוב....
אז בוא תסביר לי בבקשה איך העובדה שהוריך בעצמם קבעו שזה קטן להם מסתדרת עם כל טענותיך??
אתה טוען שמה? מעבר למסכים גדולים זו תופעת העדר? רושם? רק קשור לרווח היצרנים?
אני טוען שזה פשוט הדבר הנכון להיום ומהנה הרבה יותר לצפיה!
בשורה התחתונה רוצה שהוריך יהנו יותר? 50 אינץ לפחות.
בדבר אחד אני מסכים אתך וזה מסך גדול זה הנאה גדולה
2.כן אני חושב מעבר למסכים גדולים במרחקים קטנים זה תופעת העדר
3 אתה קבעת בנחרצות שזה היה טעות ואיזה מין המלצה זו כי הקריטריון הוא מסך גדול לכן שאלתי לפי איזה קריטריון
מדובר ואם יש קריטריון מדוע הוא לא מיושם בכול מקום בו המרחק 3 מטר? מדד זה מדד לא?
4 אני טענתי שהורי הבינו שהמסך קטן אבל לא בגלל מדד מוסכם כל שהוא אלה בגלל מדד אישי וזה בסדר
אני מכיר הרבה אנשים שנהנים עד מאוד ממסך 37-40 במרחק כזה , אז מה הם לא מכירים את מוסכמות המדד או שיש להם ראייה של ציפור טרף?
5 מה שאני בא להגיד בסופו של עניין שהכול זה עניין אישי של כול אחד ואחד ואין מדד נכון או לא נכון לקביעת גודל המסך לפי מרחק הצפיה
2.כן אני חושב מעבר למסכים גדולים במרחקים קטנים זה תופעת העדר
3 אתה קבעת בנחרצות שזה היה טעות ואיזה מין המלצה זו כי הקריטריון הוא מסך גדול לכן שאלתי לפי איזה קריטריון
מדובר ואם יש קריטריון מדוע הוא לא מיושם בכול מקום בו המרחק 3 מטר? מדד זה מדד לא?
4 אני טענתי שהורי הבינו שהמסך קטן אבל לא בגלל מדד מוסכם כל שהוא אלה בגלל מדד אישי וזה בסדר
אני מכיר הרבה אנשים שנהנים עד מאוד ממסך 37-40 במרחק כזה , אז מה הם לא מכירים את מוסכמות המדד או שיש להם ראייה של ציפור טרף?
5 מה שאני בא להגיד בסופו של עניין שהכול זה עניין אישי של כול אחד ואחד ואין מדד נכון או לא נכון לקביעת גודל המסך לפי מרחק הצפיה
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
דור
מהכרות לא ישירה איתך ומקריאת כמה מההודעות שלך בשרשורים השונים אני חייב לומר ש....
אתה מצליח למצוא בעייה לכל פיתרון!!
אתה נמנה על זן מאוד מסויים של אנשים בעלי התכונה הדיי נדירה הזו.
יישר כוח
מהכרות לא ישירה איתך ומקריאת כמה מההודעות שלך בשרשורים השונים אני חייב לומר ש....
אתה מצליח למצוא בעייה לכל פיתרון!!
אתה נמנה על זן מאוד מסויים של אנשים בעלי התכונה הדיי נדירה הזו.
יישר כוח
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46395
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5079 פעמים
dor8,
לא חוכמה להגיד שמסך גדול תמיד יהיה טוב יותר, הרי הכל כפוף תקציבית כפי שנאמר קצת לפני.
זהו שרשור תודה לחנות מתמחה ואני בהחלט לא רואה שום פגם בהתנהלות של החנות. מה שכן, אני רואה שמנסים להביא לזירת הפורומים את מזג האויר הסוער שקיים בחוץ. אני מציע להרגע ולהכנס לפרופורציות, לא צריך להתווכח על כל דבר וחבל להוריד את השרשור לפסים אלימים מילולית.
אני מציע לכולם להתפזר לשרשורים אחרים ולחשוב כיצד הם יכולים להועיל ולהיות חיובים.
לא חוכמה להגיד שמסך גדול תמיד יהיה טוב יותר, הרי הכל כפוף תקציבית כפי שנאמר קצת לפני.
זהו שרשור תודה לחנות מתמחה ואני בהחלט לא רואה שום פגם בהתנהלות של החנות. מה שכן, אני רואה שמנסים להביא לזירת הפורומים את מזג האויר הסוער שקיים בחוץ. אני מציע להרגע ולהכנס לפרופורציות, לא צריך להתווכח על כל דבר וחבל להוריד את השרשור לפסים אלימים מילולית.
אני מציע לכולם להתפזר לשרשורים אחרים ולחשוב כיצד הם יכולים להועיל ולהיות חיובים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Dor8
האמת שקשה לי להבין מאיפה החוצפה שלך לקבוע עובדות מבלי להתבסס על כלום. לאנשים שמורה הזכות לרכוש איזה מסך שמתחשק להם וחנות לא צריכה להתערב בהחלטות האלה גם אם ברור לבעליה שהן מוטעות. בעל חנות הוא לא פסיכולוג וגם לא דיקטטור - הלקוח הוא זה שצריך להחליט ולכן יכול גם לטעות. כשהתבררה הטעות החנות עשתה את המאמץ לאפשר להם לשדרג בכל אופן ובכל זאת אתה מצליח למצוא טעם לפגם.
מותר גם טיפה מודעות עצמית - לקרוא אותך בזמן האחרון זה סוג של מזוכיזם עבורי - כואב לי בכל פעם שאתה כותב.
האמת שקשה לי להבין מאיפה החוצפה שלך לקבוע עובדות מבלי להתבסס על כלום. לאנשים שמורה הזכות לרכוש איזה מסך שמתחשק להם וחנות לא צריכה להתערב בהחלטות האלה גם אם ברור לבעליה שהן מוטעות. בעל חנות הוא לא פסיכולוג וגם לא דיקטטור - הלקוח הוא זה שצריך להחליט ולכן יכול גם לטעות. כשהתבררה הטעות החנות עשתה את המאמץ לאפשר להם לשדרג בכל אופן ובכל זאת אתה מצליח למצוא טעם לפגם.
מותר גם טיפה מודעות עצמית - לקרוא אותך בזמן האחרון זה סוג של מזוכיזם עבורי - כואב לי בכל פעם שאתה כותב.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
תתחדשו ותהנו מהמסך החדשshay1 כתב:שמקבלים כאן בארץ אבל היום אני חייב להוריד את הכובע ולאכול אותו על שירות יוצא מין הכלל
של דור מפיוצ'ר
הם התקשרו לדור ושאלו מה ניתן לעשות .דור מפיוצ'ר כך הבנתי לרגע לא היסס וביקש מהם להביא את המסך ושיבחרו כול מסך אחר שהם רוצים הם נסעו ובחרו מסך 42 פנאסוניק במקום הLED 39 למרות שהמסך היה פתוח ועבד במשך שלושה ימים. אני לשמחתי לא הייתי מעורב בסיפור עד היום שקיבלו מסך חדש וביקשו שאבוא אבל היום ששמעתי את הסיפור החלטתי שמגיע לכתוב תודה גדולה לפיוצ'ר ולדור על השירות המצוין שהם קיבלו ,טוב שעוד נשארו חנויות כאלו (אחרוני המוהיקנים) עם תודעת שירות נפלאה...
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
+1oferlaor כתב:Dor8
לקרוא אותך בזמן האחרון זה סוג של מזוכיזם עבורי - כואב לי בכל פעם שאתה כותב....
אכן כואב!