שרשור תגובות: השמועות על מות הטלויזיה היו מוקדמות מדי

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78931
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #1 

למאמר: השמועות על מות הטלויזיה היו מוקדמות מדי

תמונה

האם אנחנו באמת רואים פחות טלויזיה כמו שאפשר להבין מהנתונים בשנים האחרונות?

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #2 

אין מה לעשות - הטלויזיה תצטרך לשנות את פניה.
אני חושב שמה שקורה עם הNFL/NBA זה מה שצריך לקרות מול חברות הטלויזיה, כלומר - הפתרון המלא של השידור יגיע ישירות מהגופים המייצרים את התוכן. (ע"ע NETFLIX).
נשלם לפי עונה/תוכנית/חברת תוכן וכד' - ונוכל לצפות בתכנים איפה שנרצה כמה שנרצה.

למי שלא מכיר בNFL/NBA אתה משלם סכום כספי ויכול לצפות בכל המשחקים ותקצירים וכמובן המון מידע מסביב ו/או תוך כדי משחק.

לחלופין החברות המשדרות יצטרכו לייצר סיבות לשלם להם את הכספים הרבים שהן דורשות. למשל SKY שבעת שידור F1 נותנת לך אפשרות לעבור למצלמות בתוך הרכבים ועוד מגוון אפשרויות שלא ניתן לקבל בשום מקום אחר.

מה שמעניין הוא מה יעשו עם כתוביות ו/או שדרנים בשפות זרות.

ד"א, אישית, העיקר שאני צופה בו חי זה ספורט. שידורים רציפים ביס, אני צופה רק כי יש לי ממיר ובא לי משהו ברקע. רוב הצפייה מלבד ספורט היא בVOD הפרטי :).

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 1367 פעמים

שליחה #3 

אין ספק שאנחנו עוברים למודלים של מנויים מבוססי תוכן, ואפשר לראות זאת כאמור גם בתכני ספורט וגם בתכנים אחרים, כגון אצל נטפליקס.

מה שכן, זה חתיכת שינוי מבחינת חוזים, רגולציה וגם הרגלי הצריכה ששל משתמשי הקצה. בגדול, התחזית היא ערוצים מסחריים שזמינים ב-DTT, בשילוב פלטפורמת VOD, שתזרים תכנים עפ"י המנויים המשולמים ע"י משתמשי הקצה, ותהיה זמינה בכל הפלטפורמות (סמארטפון, טאבלט, מחשב, סמארט TV ו-"ממיר"), אבל עד שנגיע למנוחה ולנחלה צריך להתיר חוזי זכויות שידור מקומיים ובינ"ל, וזה ייקח עוד הרבה מאוד שנים...

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”