ההוביט: מפלתו של סמאוג - כדאי HFR או רגיל ?
שלום,
אני רוצה לרכוש כרטיסים לסרט בסינמה-סיטי וראיתי אופציה לתלת-מימד רגיל ותלת-מימד HFR. המחיר זהה בשניהם.
קראתי דיון על הנושא בפורום וגם מקומות אחרים אבל הבנתי שיש כאלה שנהנו ויש כאלו שקטלו את ה HFR.
מישהו שראה את הראשון ב HFR יכול לכתוב מה ההבדל בתור צופה ?
בתודה
אני רוצה לרכוש כרטיסים לסרט בסינמה-סיטי וראיתי אופציה לתלת-מימד רגיל ותלת-מימד HFR. המחיר זהה בשניהם.
קראתי דיון על הנושא בפורום וגם מקומות אחרים אבל הבנתי שיש כאלה שנהנו ויש כאלו שקטלו את ה HFR.
מישהו שראה את הראשון ב HFR יכול לכתוב מה ההבדל בתור צופה ?
בתודה
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
קשה להסביר את ההבדל בתור צופה...
צילמו את הסרט ב48 פריימים בשנייה (במקום 24) וגם מקרינים אותו ב48.
זה בעיקר יוצר תמונה הרבה יותר חלקה אבל גם משפיע על התנועה. יש שאוהבים ויש שלא...
שוב, קשה להסביר, צריך לראות את זה.
ראיתי את הסרט הראשון ביס-פלנט, בHFR וגם איימקס 3D ואתמול ראיתי את החדש באיימקס 3D:
המלצה שלי, אם אתה יכול - ממליץ על האיימקס ביס-פלנט ראשל"צ בלב שלם. תמונה וסאונד פשוט נפלאים.
זה בעיקר יוצר תמונה הרבה יותר חלקה אבל גם משפיע על התנועה. יש שאוהבים ויש שלא...
ראיתי את הסרט הראשון ביס-פלנט, בHFR וגם איימקס 3D ואתמול ראיתי את החדש באיימקס 3D:
המלצה שלי, אם אתה יכול - ממליץ על האיימקס ביס-פלנט ראשל"צ בלב שלם. תמונה וסאונד פשוט נפלאים.
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- miko79
- חבר ותיק

- תגובות: 1121
- שם מלא: עומר
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
יש האיימקס 4D
LG IMAX זה 3D ?
שווה?
רציתי להזמין ליום שבת באיימקס 4D אבל כבר לא נשאר במקום.
הזמנתי לIMAX LG
שווה?
רציתי להזמין ליום שבת באיימקס 4D אבל כבר לא נשאר במקום.
הזמנתי לIMAX LG
תודה על התשובה המהירה. הזמנתי HFR בסינמה-סיטי (יש לי שם 1+1).Galna כתב:קשה להסביר את ההבדל בתור צופה...
המלצה שלי, אם אתה יכול - ממליץ על האיימקס ביס-פלנט ראשל"צ בלב שלם. תמונה וסאונד פשוט נפלאים....
נקווה שיהיה כיף.
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
Re: יש האיימקס 4D
IMAX 3D שווה בהחלט!!miko79 כתב:LG IMAX זה 3D ?
שווה?...
גל נעים - Gal Naim,
כמו ששומעים.
כמו ששומעים.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78929
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5399 פעמים
ראיתי את הראשון ככה ולא הכי התלהבתי. רק לקראת הסוף זה הפסיק להציק לי.
את החדש אני רואה ב-IMAX או בכלל לא.
את החדש אני רואה ב-IMAX או בכלל לא.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
oferlaor כתב:ראיתי את הראשון ככה ולא הכי התלהבתי. רק לקראת הסוף זה הפסיק להציק לי.
את החדש אני רואה ב-IMAX או בכלל לא....
טוב, אחרי צפיה בסרט אתמול אני יכול לתת חוות דעת:gilg7 כתב:תודה על התשובה המהירה. הזמנתי HFR בסינמה-סיטי (יש לי שם 1+1).Galna כתב:קשה להסביר את ההבדל בתור צופה...
המלצה שלי, אם אתה יכול - ממליץ על האיימקס ביס-פלנט ראשל"צ בלב שלם. תמונה וסאונד פשוט נפלאים....
נקווה שיהיה כיף.
גיל...
המסך נראה חלק\רציף יותר משמעותית מסרטים אחרים וזה נותן אשליה כאילו אני נמצא במקום בו מתרחש הסרט עצמו.
(אבל המסך בסינמה סיטי לא גדול במיוחד, דבר שנותן בעצם תחושה שצופים בסרט מבעד חלון גדול
מה שמוזר שהאפקט דווקא מורגש ברקע של הסצנה ולא בדמות שבפוקוס. אם הדמויות למשל הולכות בהרים אז ההרים נראים כאילו הצופים נמצאים בטבע ומסתכלים על הרים.
חשבתי לפני הסרט שהגדלת ה FR תורגש בדמויות שנמצאות בתנועה ולא בחלקים הסטטיים של המסך. לא יודע מה הסיבה.
לסיכום: מומלץ.
לגבי הסרט: מצויין. יותר טוב וקצבי מהחלק הראשון (לא שהראשון היה רע). אחרי 3 שעות בסיום חלק מהקהל חשבו שזו הפסקה מרוב שהזמן עבר מהר (וגם בגלל שהפסיקו באמצע בשביל שישאר משהו לחלק השלישי).