רכישת מכונה חדשה
שלום לחברי הפורום. אשמח לעזרתכם.
מכונת ה- Gaggia Evolution שלי שבקה חיים (לאחר 3 שנים בלבד), וכנראה שהגיע הזמן לשדרג.
אשמח לדעת האם יש המלצות על מכונה טובה בתקציב של עד 3000 ש"ח, לערך.
המכונה בשימוש ביתי יומיומי. בעיקר הכנת אספרסו ולעיתים רחוקות מאוד גם כוס קפוצינו. ממוצע של 4 כוסות ביום, לפעמים יותר.
דרך אגב,ברשותי מטחנת ASCASO I-MINI BLACK.
ראיתי מבחר מכונות בקישור אצל קדמה בקישור הזה:
וגם לספורה יש כמה:
האם למישהו יש המלצה ויכול לעזור? האם יש חנות מומלצת יותר לרכישה מהנ"ל?
תודה מראש לכולם.
מכונת ה- Gaggia Evolution שלי שבקה חיים (לאחר 3 שנים בלבד), וכנראה שהגיע הזמן לשדרג.
אשמח לדעת האם יש המלצות על מכונה טובה בתקציב של עד 3000 ש"ח, לערך.
המכונה בשימוש ביתי יומיומי. בעיקר הכנת אספרסו ולעיתים רחוקות מאוד גם כוס קפוצינו. ממוצע של 4 כוסות ביום, לפעמים יותר.
דרך אגב,ברשותי מטחנת ASCASO I-MINI BLACK.
ראיתי מבחר מכונות בקישור אצל קדמה בקישור הזה:
וגם לספורה יש כמה:
האם למישהו יש המלצה ויכול לעזור? האם יש חנות מומלצת יותר לרכישה מהנ"ל?
תודה מראש לכולם.
המכונה עברה מספר טיפולי מעבדה נגד אבנית במהלך חייה (למרות שהקפדתי לנקות אבנית פעם בחודשיים ולהשתמש באופן קבוע בפילטר Resin בתוך מיכל המים).hosq כתב:מתוך סקרנות, מה השבית את המכונה?
נסה למצוא בסכום הנ"ל אסקסו סטיל, המטחנה לא דורשת שדרוג....
אתמול המכונה איבדה לחץ - אין יציאת מים מהראש. אני מניח שאוכל לרוץ (שוב) למעבדה לנסות לתקן. מאוד יכול להיות שמדובר בסתימת אבנית נוספת, אבל האמת שכבר נמאס לי לרוץ כל מספר חודשים למעבדה ולחכות שבוע עד שיחזירו לי את המכונה...
תודה על העצה לגבי המכונה. המחיר קצת גבוה, אבל נראה...
ייתכן שכדאי לך לנסות ולוודא כי בעיות כאלו לא יחזרו על עצמן לפני שאתה משקיע את מיטב כספך ורוכש מכונה חדשה...RanMT כתב:המכונה עברה מספר טיפולי מעבדה נגד אבנית במהלך חייה (למרות שהקפדתי לנקות אבנית פעם בחודשיים ולהשתמש באופן קבוע בפילטר Resin בתוך מיכל המים).hosq כתב:מתוך סקרנות, מה השבית את המכונה?
נסה למצוא בסכום הנ"ל אסקסו סטיל, המטחנה לא דורשת שדרוג....
אתמול המכונה איבדה לחץ - אין יציאת מים מהראש. אני מניח שאוכל לרוץ (שוב) למעבדה לנסות לתקן. מאוד יכול להיות שמדובר בסתימת אבנית נוספת, אבל האמת שכבר נמאס לי לרוץ כל מספר חודשים למעבדה ולחכות שבוע עד שיחזירו לי את המכונה...
תודה על העצה לגבי המכונה. המחיר קצת גבוה, אבל נראה......
נראה כמו משהו סיסטמטי במשטר האחזקה או הטיפולים ואולי כדאי לארגן פתרון של מים רכים (פילטר מחליף יונים או בריטה מקצועי)