איך לפתוח חשבון ברוקו?
מה הפרטים ב-Billing Address שאני צריך להזין? האם חייבת להיות כתובת אמריקאית?
האם אפשר לבחור באופציה של תשלום באמצעות פייפאל? הכתובת היא מן הסתם בארץ.
הבנתי כבר שאני נדרש לקנפג dns settings ברמת הראוטר. מאמין שאסתדר עם העניין.
ומה לגבי ההרשמה לשירותים עצמם? netflix, hulu וכיו"ב
עיקר הבעיה מבחינתי זה עניין כרטיס האשראי, פייפאל והכתובת שצריכה להופיע בכל מקום.
האם אתם מכירים מדריך כזה?
אשמח לכל עזרה בעניין.
תודה!
כדי להנות מהרוקו אתה חייב כתובת IP אמריקאית משירות כמו unblockUS. אתה צריך להרשם לשירות כמו netflix או הולו + וככל שידוע לי נדרש כ"א אמריקאי או אמצעי אחר לתשלום כמו paypal
מול רוקו מתבצע רישום של המכשיר בלבד לא נדרש תשלום כלשהו
אז אחרי כמעט שבוע ללא אינטרנט!!! התחברתי וערכתי את כל ההגדרות, התקנתי את הרוקו ושייכתי אותו והכול נקלט כאילו אני אכן בארה"ב.
אבל... איך שאני נכנס לאחד הערוצים שהמכשיר התקין אוטומטית הוא מיד מזהה אותי כמחוץ לארה"ב וחוסם את הכניסה לערוץ.
אני משתמש ב-unblock us והוא רושם שהכול נקלט ועובד תקין (ברמת המחשב...). הבעיה היא שההגדרות dns נעשות עפ"י הגדרת השירות ברמת הראוטר ולא ממש ברור לי איך הגדרת DNS בלבד מכניסה אותו לפול של התוכנה (unblock us). כשמקנפגים מחשב לחשבון הוא עושה וריפיקציה, לראוטר אין כל בדיקה וכו'.
יש למישהו רעיונות איך להמשיך מכאן? חוץ מלזרוק את הראוטר שיש לי מאורנג' (smartbox) ולהביא אחד נורמאלי??
קודם כל מיהרת לחבר את הרוקו לחשמל לפני שהגדרת את החשבון שלו באינטרנט ולפני שהגדרת dns אמריקאי. זה מה שקורה למי שממהר.
אבל אל דאגה. זה קרה גם לי והפתרון הוא פשוט ביותר.
1. תנתק את הרוקו מהחשמל ואל תחבר אותו עד שאגיד לך
2. תוודא שהראוטר שלך אכן עדיין מופיעה עם dns שמתחיל ב 250 (או כל מספר שקיבלת מ unblock
3. פתח חשבון חדש ברוקו . אגב, תכתוב מיקוד אמריקאי כמו 90210 ( לפחות תדמיין שיש לך בית בברלי הילס) או 10001 ותדמיין שאתה נשיא ארה"ב הברית
4. תכין סיכת ראש ופתח אותה כדי שתהיה ארוכה (או כל דבר בעל קוטר דומה )
5. חבר את הרוקו לחשמל (לא לטמבליזיה) ותכניס את הסיכה לחור של ה reset עד שיגמור להבהב (סביר להניח שברגע הזה השלט לא יעבוד, זה בסדר)
6. אחרי שגמר להבהב, תחבר את הרוקו לטלוויזיה
7. תבצע תאימות בין השלט למכשיר הרוקו (כדי שיסונכרנו)
8. תחבר את הרוקו לראוטר (בין אם בצורה אלחוטית או בעזרת כבל)
9. כנס לחשבון החדש שפתחת
10. עכשיו עובד.
אם שוב לא עובד ואתה בטוח שאתה בחשבון החדש, אז תעשה שוב פעם ריסטרט לרוקו ( שלב 5 עד 7 כולל)
עכשיו, נטפליקס עובד עם פייפאל ישראלי, והכתובת עדיין חייבת להיות אמריקאית (שוב, תקליק שקר כלשהו). הולו אין בעיה, כנ"ל vudu , וכנ"ל אמאזון.
לכולם אתה צריך להגדיר כתובת שקר כלשהו, אין בעיה, כולם מאמינים שאני גר בברלי הילס 90210
יש ערוצים שאין לך אפשרות להתחבר גם ככה בגלל שתי סיבות.
יש ערוצים שהם בעצם "המשך" לחשבון שלך בחברת הכבלים האמריקאית ואתה צריך להקליק את פרטי החשבון שלך בחברת הכבלים (זה הזמן להזכר בכל האקסיות שלך שברחו לארה"ב - תתקשר אליהן)
יש ערוצים מניאקים שה dns לא מספיק להם והם רוצים שגם ה ip יהיה אמריקאי ולכן לא מחברים אותך, כגון, target. לא נורא, יש מספיק *** גם בלעדיהם.
זהו, בערך....
בהצלחה
סנטי
אלה העקרונות שלי !! לא מוצאים חן בעינייך ?! ....יש לי אחרים ! (הפילוסוף הדגול גראוצ'ו מרקס)
קודם כל מיהרת לחבר את הרוקו לחשמל לפני שהגדרת את החשבון שלו באינטרנט ולפני שהגדרת dns אמריקאי. זה מה שקורה למי שממהר.
אבל אל דאגה. זה קרה גם לי והפתרון הוא פשוט ביותר.
1. תנתק את הרוקו מהחשמל ואל תחבר אותו עד שאגיד לך
2. תוודא שהראוטר שלך אכן עדיין מופיעה עם dns שמתחיל ב 250 (או כל מספר שקיבלת מ unblock
3. פתח חשבון חדש ברוקו . אגב, תכתוב מיקוד אמריקאי כמו 90210 ( לפחות תדמיין שיש לך בית בברלי הילס) או 10001 ותדמיין שאתה נשיא ארה"ב הברית
4. תכין סיכת ראש ופתח אותה כדי שתהיה ארוכה (או כל דבר בעל קוטר דומה )
5. חבר את הרוקו לחשמל (לא לטמבליזיה) ותכניס את הסיכה לחור של ה reset עד שיגמור להבהב (סביר להניח שברגע הזה השלט לא יעבוד, זה בסדר)
6. אחרי שגמר להבהב, תחבר את הרוקו לטלוויזיה
7. תבצע תאימות בין השלט למכשיר הרוקו (כדי שיסונכרנו)
8. תחבר את הרוקו לראוטר (בין אם בצורה אלחוטית או בעזרת כבל)
9. כנס לחשבון החדש שפתחת
10. עכשיו עובד.
אם שוב לא עובד ואתה בטוח שאתה בחשבון החדש, אז תעשה שוב פעם ריסטרט לרוקו ( שלב 5 עד 7 כולל)
עכשיו, נטפליקס עובד עם פייפאל ישראלי, והכתובת עדיין חייבת להיות אמריקאית (שוב, תקליק שקר כלשהו). הולו אין בעיה, כנ"ל vudu , וכנ"ל אמאזון.
לכולם אתה צריך להגדיר כתובת שקר כלשהו, אין בעיה, כולם מאמינים שאני גר בברלי הילס 90210
יש ערוצים שאין לך אפשרות להתחבר גם ככה בגלל שתי סיבות.
יש ערוצים שהם בעצם "המשך" לחשבון שלך בחברת הכבלים האמריקאית ואתה צריך להקליק את פרטי החשבון שלך בחברת הכבלים (זה הזמן להזכר בכל האקסיות שלך שברחו לארה"ב - תתקשר אליהן)
יש ערוצים מניאקים שה dns לא מספיק להם והם רוצים שגם ה ip יהיה אמריקאי ולכן לא מחברים אותך, כגון, target. לא נורא, יש מספיק *** גם בלעדיהם.
זהו, בערך....
בהצלחה
סנטי
...
אחלה מדריך כל הכבוד
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
שלום רב למשתתפי הפורום
ברשותי ראוטר Linksys wrt-54g2 ברצוני להוסיף repeater האם יש אפשרות להגדיר dsn אמריקאי ב-repeater ולחבר אליו את מכשיר roku3 ולהשאיר את הראוטר "ישראלי"?
תודה מראש