גרסת תוכנה חדשה לפיליפס
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
בסמסונג לדוגמא, לא סמליין אחראית על העברות?oferlaor כתב:Amitgv1
אה... כולם....
בגלל זה כשרוכשים מיבואן מקבילי, אין תמיכה טובה בעברית למכשירים שלהם.
אם זו היתה תמיכה של היצרן, לא היה הבדל בין יבואן כזה או אחר
אני מאמין שהעברית נמצאת גם ביבוא המקביל..
וכל מה שצריך לעשות זה איזה קוד טכנאים שישנה את האזור של הטלוויזיה.
למה לחברות לייצר כמה קושחות, זה נשמע טרחה מיותרת בשביל תפריטים בשפות שונות.
מבחינתי לפחות שיחזירו את העברית בעידן פלוס.
וכל מה שצריך לעשות זה איזה קוד טכנאים שישנה את האזור של הטלוויזיה.
למה לחברות לייצר כמה קושחות, זה נשמע טרחה מיותרת בשביל תפריטים בשפות שונות.
מבחינתי לפחות שיחזירו את העברית בעידן פלוס.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לא שאני מצדיק את אלקטרה אבל אף אחד מאלקטרה לא הבטיח שיהיה עברית השנה במסכים שלהם.
דיברתי עם אחד ממנהלי השיווק שלהם לפני שקניתי מסך וזה היה די חד משמעי. המוכרים נוטים לסלף את המציאות ואז נוצרים לקוחות מאוכזבים.
אותו מנהל שיווק אמר לי שהם ביקשו את זה מפיליפס בזמנו ועכשיו מ TP Vision וזה ככל הנראה לא יקרה השנה. הם מקווים לשנה הבאה... בקיצור, מן הסתם אלקטרה רוצים שזה יקרה אבל יש להם בעיה של סדר עדיפויות בחברת פיליפס. מקווה שעם המעבר לחברה סינית ולא הולנדית, זה יפתר בקרוב ואולי אפילו נקבל עדכון לדגמי 2013 אבל לא הייתי בונה על זה.
דיברתי עם אחד ממנהלי השיווק שלהם לפני שקניתי מסך וזה היה די חד משמעי. המוכרים נוטים לסלף את המציאות ואז נוצרים לקוחות מאוכזבים.
אותו מנהל שיווק אמר לי שהם ביקשו את זה מפיליפס בזמנו ועכשיו מ TP Vision וזה ככל הנראה לא יקרה השנה. הם מקווים לשנה הבאה... בקיצור, מן הסתם אלקטרה רוצים שזה יקרה אבל יש להם בעיה של סדר עדיפויות בחברת פיליפס. מקווה שעם המעבר לחברה סינית ולא הולנדית, זה יפתר בקרוב ואולי אפילו נקבל עדכון לדגמי 2013 אבל לא הייתי בונה על זה.
המוכרים בכל החנויות שהייתי אומרים שהמסכים החדשים קוראים כתוביות בעברית
למרות שניסיתי להסביר שלא, הם בשלהם מסלפים את המציאות.
שניים מחנויות שונות אפילו התקשרו לידי ליבואן הרשמי שהסביר בטלפון שבדגמים החדשים יש כתוביות בעברית כולל srt בעברית.

למרות שניסיתי להסביר שלא, הם בשלהם מסלפים את המציאות.
שניים מחנויות שונות אפילו התקשרו לידי ליבואן הרשמי שהסביר בטלפון שבדגמים החדשים יש כתוביות בעברית כולל srt בעברית.
מזל טוב. שולח לךOfir111 כתב:amitgv1, בהמלצתך (במספר שרשורים) החלטתי גם לקנות פיליפס 8708![]()
אשמח אם תוכל לעזור גם לי לעשות כיול להגדרות....אני לעולם לא אצליח לבד
*עדיין לא קיבלתי את הטלויזיה (אני לא יכול לחכות)
תודה!...
amitgv1 כתב:מזל טוב. שולח לךOfir111 כתב:amitgv1, בהמלצתך (במספר שרשורים) החלטתי גם לקנות פיליפס 8708![]()
תודה!......
תודה רבה
אבל לא קיבלתי, תוכל לבדוק בבקשה שנשלח?
שולח שוב. משהו מוזר. אני שולח לך ולא רואה את זה בתיבת יוצא או נשלח. תשלח לי הודעה ואשלח לך בחזרהOfir111 כתב:amitgv1 כתב:מזל טוב. שולח לךOfir111 כתב:amitgv1, בהמלצתך (במספר שרשורים) החלטתי גם לקנות פיליפס 8708![]()
תודה!......
תודה רבה![]()
אבל לא קיבלתי, תוכל לבדוק בבקשה שנשלח?...
amitgv1 כתב:שולח שוב. משהו מוזר. אני שולח לך ולא רואה את זה בתיבת יוצא או נשלח. תשלח לי הודעה ואשלח לך בחזרהOfir111 כתב:amitgv1 כתב:מזל טוב. שולח לךOfir111 כתב:amitgv1, בהמלצתך (במספר שרשורים) החלטתי גם לקנות פיליפס 8708![]()
תודה!......
תודה רבה![]()
אבל לא קיבלתי, תוכל לבדוק בבקשה שנשלח?......
כאשר אני מנסה לשלוח, אני מקבל הודעה ״משתמשים חדשים אינם יכולים לשלוח הודעות פרטיות״
אשמח אם תוכל לשלוח אלי למייל: [email protected]
תודה!