שלום לכולם,
אשמח לעזרה מכל המומחים בפורום כי האמת היא שאנ די חלש במושגים של וידיאו / אודיו.
אז קניתי טלוויזה חדשה (46TL938 Toshiba) שעובדת נכון לעכשיו ללא מגבר וללא רמקולים חיצוניים.
אני מעוניין קצת לשדרג את חווית הצפייה אבל אין לי עדיין את היכולת לשדרג את הסלון עם מותגים יקרים (אולי בהמשך...).
הציעו לי מערכת משולבת של שארפ ב - 1500 ש"ח
http://sharpproducts.in/productdetails. ... 200&cid=18
מכיוון שאני בור ועם הארץ בנושאים הטכניים - אין לי מושג אם אני הולך ליפול או שמדובר סה"כ על מוצר טוב למחיר.
לא מצאתי בפורום חוות דעת על הדגם הזה וגם לא נראה שהוא נמכר כל כך בארץ (אינו מופיע בזאפ למשל...).
אשמח באמת לעזרה ממי שיכול.
תודה
מודי
מערכת קולנוע ביתית Sharp ht-cn9990dvw
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
בפורום כאן לא תמצא הרבה המלצות על סטים מסוג זה ובצדק מכיוון שלרוב הם לא משתלמים, הם מוגבלים ולא גמישים -מוגבלים מאוד בחיבורים שלהם (כניסות/יציאות) כמובן שההספק שמצויין בקישור שהבאת הוא קישקוש מוחלט והשמע יהיה בהתאם.
אם הדרישות שלך הן מועטות ואתה מוכן להשקיע 1500 ש"ח בשביל שהכל ישמע קצת יותר טוב אז אולי זה כיוון טוב.
אם אתה רוצה להכנס לתחום הק"ב בתקציב נמוך (מאוד) אז עדיף לקנות בדיוטי-פרי רסיבר ב-200$ + סט רמקולים במחיר זהה
אם הדרישות שלך הן מועטות ואתה מוכן להשקיע 1500 ש"ח בשביל שהכל ישמע קצת יותר טוב אז אולי זה כיוון טוב.
אם אתה רוצה להכנס לתחום הק"ב בתקציב נמוך (מאוד) אז עדיף לקנות בדיוטי-פרי רסיבר ב-200$ + סט רמקולים במחיר זהה
תודה רבה - BreezeNET.
מקבל את עצתך - אני ארד מהנ"ל.
יש לך אולי המלצות לדגמים טובים (אך לא מאוד יקרים) של רסיבר + רמקולים שאפשר להתחיל איתם?
תקציב של עד 2500 ש"ח בערך
ניסיתי קצת לחפש באתר של באג דיוטיפרי לא ראיתי שם רסיברים / רמקולים - או שאין במלאי או שהם לא מפרסמים באתר.
תודה שוב.
מקבל את עצתך - אני ארד מהנ"ל.
יש לך אולי המלצות לדגמים טובים (אך לא מאוד יקרים) של רסיבר + רמקולים שאפשר להתחיל איתם?
תקציב של עד 2500 ש"ח בערך
ניסיתי קצת לחפש באתר של באג דיוטיפרי לא ראיתי שם רסיברים / רמקולים - או שאין במלאי או שהם לא מפרסמים באתר.
תודה שוב.