מערכת קולנוע ביתית Sharp ht-cn9990dvw

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
modi35 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם,

אשמח לעזרה מכל המומחים בפורום כי האמת היא שאנ די חלש במושגים של וידיאו / אודיו.
אז קניתי טלוויזה חדשה (46TL938 Toshiba) שעובדת נכון לעכשיו ללא מגבר וללא רמקולים חיצוניים.
אני מעוניין קצת לשדרג את חווית הצפייה אבל אין לי עדיין את היכולת לשדרג את הסלון עם מותגים יקרים (אולי בהמשך...).

הציעו לי מערכת משולבת של שארפ ב - 1500 ש"ח
http://sharpproducts.in/productdetails. ... 200&cid=18

מכיוון שאני בור ועם הארץ בנושאים הטכניים - אין לי מושג אם אני הולך ליפול או שמדובר סה"כ על מוצר טוב למחיר.
לא מצאתי בפורום חוות דעת על הדגם הזה וגם לא נראה שהוא נמכר כל כך בארץ (אינו מופיע בזאפ למשל...).

אשמח באמת לעזרה ממי שיכול.

תודה
מודי

modi35 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

למה אף אחד לא עוזר?

שליחה #2 

מנסה שוב אולי הפעם יצליח....

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #3 

בפורום כאן לא תמצא הרבה המלצות על סטים מסוג זה ובצדק מכיוון שלרוב הם לא משתלמים, הם מוגבלים ולא גמישים -מוגבלים מאוד בחיבורים שלהם (כניסות/יציאות) כמובן שההספק שמצויין בקישור שהבאת הוא קישקוש מוחלט והשמע יהיה בהתאם.

אם הדרישות שלך הן מועטות ואתה מוכן להשקיע 1500 ש"ח בשביל שהכל ישמע קצת יותר טוב אז אולי זה כיוון טוב.

אם אתה רוצה להכנס לתחום הק"ב בתקציב נמוך (מאוד) אז עדיף לקנות בדיוטי-פרי רסיבר ב-200$ + סט רמקולים במחיר זהה

modi35 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה רבה - BreezeNET.

מקבל את עצתך - אני ארד מהנ"ל.

יש לך אולי המלצות לדגמים טובים (אך לא מאוד יקרים) של רסיבר + רמקולים שאפשר להתחיל איתם?
תקציב של עד 2500 ש"ח בערך
ניסיתי קצת לחפש באתר של באג דיוטיפרי לא ראיתי שם רסיברים / רמקולים - או שאין במלאי או שהם לא מפרסמים באתר.

תודה שוב.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”