שרשור תגובות: אוזניות Jaybird Bluebuds X - לא רק לספורט, להכל!

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #1 

למאמר: אוזניות Jaybird Bluebuds X - לא רק לספורט, להכל!

תמונה

בשוק שהולך ומתמלא באוזניות אלחוטיות לספורט, קשה להיתקל באוזניות שמצליחות להפתיע.
דגם העל של חברת Jaybird מנסה וגם מצליח להתבלט ולהרשים לטובה.

drorhh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #2 

אני כבר שנתיים משתמש בדגם הקודם שלהם (קצת יותר גדולות).
אוזניות מעולות (Y) .

יופי של סקירה (Y)

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7042
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1462 פעמים

שליחה #3 

יופי של סקירה

תודה רבה

באמת נראות טוב האוזניות וממה שקראתי גם נשמעות טוב מאוד

אז....

אולי הגיע הזמן להתחיל לעשות ספורט?!

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #4 

תודה על הביקורת. אני בדיוק מחפש מוצר כזה, וחשבתי ללכת על ה Jabra שנסקרה פה בעבר, אך בעקבות הביקורת החלטתי לקנות את האוזניות הללו.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #5 

נשמע מעולה.

איך הם מבחינת עמידות?
drorh - האם אתה עושה איזה שימוש שדורש עמידות מיוחדת?
יש לי פשוט חבר שרץ כמעט כל יום כמה ק"מ, והוא אומר שכל מה שהוא ניסה עד עכשיו מתפרק/מתעייף דיי מהר (הוא ניסה בעיקר חוטיות להבנתי).

Piloter
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 193
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #6 

יש לי את האוזניות האלו כבר כמה חודשים (נקנו בארה"ב)
נתקלתי בהם במקרה באינטרנט.
בכל מקרה אני רץ כמה פעמים בשבוע ו.. באמת שהם ממש מצויינות לריצה וגם הייתי בטוח שהם יהרסו בגלל הזיעה אבל... בנתיים הם שורדים (בלי עין הרע)
מידי פעם אבל היו לפעמים קטעים שלשנייה הייתה קטיעה במוזיקה למאית שניה כשרצתי אולי בגלל הבלוטות או משהו. (היה מחובר לאייפון 5)
וגם כשרצתי ודיברתי בטלפון דרכם (והספיקר היה בכלל מאחורה) שמעו אותי דיי טוב למרבה הפלא.
בכל מקרה לפני כן אף פעם לא היו לי אוזניות HIGH HAND אחרות אז קשה לי להשוות לאחרים. אבל אני ממש מרוצה.
אגב את הפלסטיק החד הזה שגם נכנס לאוזן, לא הצלחתי להסתדר איתו ממש אבל זה רק אני כנראה :roll:

uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #7 

איתי,
השתמשתי בהן כמעט חודשיים הרבה מאוד שעות
גם בספורט, אבל גם נסיעות בתחבורה ציבורית כשנשענתי הרבה על הראש...

לא הראו בינתיים שום סימני wear & tear.

drorhh
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #8 

איתי,
כפי שאמרתי יש לי אותם כבר שנתיים.
אני רוכב איתם על אופניים (שטח) ורץ ריצות קצרות (5 ק"מ) פעמיים בשבוע.
בזמן רכיבה אינטנסיבית יש פעמים שצריך לסדר את האוזניה באוזן-לא משהו קריטי (האוזניות בגרסא הקודמת הן קצת יותר גדולות וכבדות).

מה שכן-בדגם שלי איכות השיחות לא טובה

במשך שנתיים-אפס תקלות,הסוללה מחזיקה כ-5 שעות בווליום גבוה.

liads
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

אוזניות מעולות ! מסכים עם כל הכתוב.
קניתי אותן לפני 10 חודשים ישירות מאתר החברה עם משלוח לארץ.
מאז אני רץ איתן פעמיים בשבוע ומדי פעם שומע דרכן גם בבית, והן עדיין כמו חדשות.

ברגע שמבינים איך אמורים ללבוש אותן ומתאימים את הגדלים הנכונים של כל החלקים - הן פשוט לא זזות מהמקום גם בשעה של ריצה. (אני לובש אותן בשיטה הפשוטה יותר, מתחת לאוזן)
מבחינת איכות השיחה, נתקלתי בתלונות הצד השני כאשר הייתי ברחוב שקט ועברו לידי רכבים (הטענה היתה שהרעש שלהם הוגבר). בתנאים מבוקרים יותר לא היו תלונות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46403
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5081 פעמים

שליחה #10 

אחד הדברים הראשונים שמתקיים אצל כל אחד שקצת משקיע בספורט (וזומבה זה לא ספורט) זה הזעה. אוזניות שתחובות באוזן, מפריעות לזיעה להתנדף בצורה נאותה וגומי האוזניה בקלות נהיה מלוכלך. את הגומי אין בעיה לשטוף, אבל זה מותיר לנו את הדרייבר של האוזניה מלוכלך - ואותו הרבה יותר קשה לנקות, כל זה מוביל אותי למסקנה שבשביל שאוזניות באמת יהיו אידיאליות לספורט, הן חייבות להיות חסינות למים עבור ניקוי בצורת שטיפה. כנראה יש הרבה חסרונות להכנסת עמידות למים לדרייבר של האוזניה (איכות קול שנפגעת, ייקור המוצר, מבחר דרייברים מצומצם יותר ועוד) וניתן להניח שזאת הסיבה שאנחנו לא רואים הרבה אוזניות ספורט חסינות מים.

uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #11 

זיו, אם לא היה ברור מהכתבה, הזעתי כהוגן עם האוזניות האלו ואף שטפתי אותן כמה פעמים מתחת לברז (את האוזניה, לא השלט).
לא הרגשתי שום פגיעה בתפקוד... :)

(אגב, בהערת אגב - גם את ה CX-680 שלי שטפתי פעמים רבות ללא שום פגיעה. זה למי שמעדיף אוזניות חוטיות).

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #12 

הייתי צריך להיות יותר ברור בהודעה שלי, כמובן שה- Jaybird Bluebuds X חסינות שטיפה, זה גם נרשם בצורה מסויימת בדף השיווק של המוצר. ההודעה שלי הייתה נגד כל מיני אוזניות אחרות אשר מתיימרות להיות אוזניות ספורט, אבל נכשלות בתכונה הבסיסית של חסינות לשטיפה עבור ניקוי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #13 

אם אנחנו כבר מדברים על ספורט, כל מי שלא הצביע בסקר הבא, מוזמן לעשות זאת: באיזה ספורט אתם עוסקים?

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

אני חייב לציין שיש כמה דברים מאוד מעצבנים עם האוזניה הזאת:

1. שליטה בווליום בזמן נגינה מפריעה בברוטאליות לשמע המתנגן. מאוד לא נעים. ואי אפשר להגביר או להוריד רציף כי לחיצה ארוכה גורמת לחיוג קולי
2. כפתור כיבוי פיזי היה יכול להיות נחמד. נורא מציק שאין אינדיקציה מהסתכלות על האוזניות אם הן דולקות או כבויות, ולא כל כך נוח להדליק ולכבות אותן (המתנה של כמה שניות להדלקה/כיבוי וצורך בהקשבה לחיווי קולי שמאשר)..
3. איכות שיחה בינונית (אין בכלל סינון רעשי סביבה) לפחות כך מדיווחים של אלה שדיברתי עימם.
4. בטלפון שלי לפחות, יש בעיות בחיבור ה Bluetooth, השתמשתי בכמה וכמה התקני Bluetooth בעבר, ולא נתקלתי בדברים כאלה. לדוגמא, אני מקשיב למוזיקה, ומקבל שיחה, אבל אני לא שומע את הצד השני והוא לא שומע אותי. אני צריך לנתק ולהפעיל מחדש את ניתוב הקול, וגם כיבוי האוזניה לא תמיד מזוהה במכשיר שחושב שהאוזניה עדיין מחוברת ועוד כל מיני בעיות מעצבנות.
5. אם נכנסת שיחה ואני מדליק את האוזניות, הן לא עונות מיידית לטלפון (בהנחה והחיבור הראשוני עבר כמו שצריך) צריך להגיע לכפתור וללחוץ. בהתחשב בזמן ההדלקה הארוך (אין כפתור פיזי), פלוס המתנה לחיבור פלוס לחיצה על כפתור נוסף כדי לענות, רוב הסיכויים שהצד השני כבר ינתק את השיחה.
6. כתבתי גם משהו על אפשרויות הרכישה המגוונות של האוזניה, אבל משום מה החליטו בהנהלה שיש להמנע מפרטי מידע מסויימים בתגובות. סיבותיהם שמורות עימם.

בקיצור, יש מקום לשיפור.
איכות השמע, מצויינת.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

jmg
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0

שליחה #15 

שאלה:

האם יצא לך לבחון אותן מול דגמי פלטרוניקס:
906
903+
backbeat go
backbeat go2

איך הן נשמעות ביחס לכל אלו?

כמו כן - האם לJB יש תמיכה בapt-X?

uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #16 

Shayze,
אגיב מהבית, כשאהיה ליד מחשב ויהיה נוח יותר להקליד .

Jmg,
לא השוויתי בזמן אמת התנסיתי קצרות בעבר עם ה 903 וה 906 והן לא היו לי נוחות, אז לא יכול להביע חוות דעת מעמיקה.
לגבי ה apt-x, למיטב הבנתי הם הטמיעו טכנולוגיה חלופית, שיפט, שעובדת באוזניות עצמן לניקוי הסיגנל ( ולא בשני הצדדים ).

uriler פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
יצירת קשר:

שליחה #17 

shayze,
מצטער על העיכוב בתגובה, תקופה עמוסה...

1. מסכים חלקית, אבל לא בטוח אם יכלו להתחמק מזה (יש יתרון במיעוט כפתורים...)
2. כפתור כיבוי פיזי כנראה היה פוגע בעמידות למים או מגדיל את מבנה השלט. לגבי חיווי עבודה, לחיצה קצרה על אחד מכפתורי הווליום תדליק את הלד בצבע מתאים למצב הטעינה (אם הוא לא נדלק בכלל, האוזניה מכובה). אני מניח שהשיקול נגד עבודה רציפה של הלד הוא חסכון בסוללה.
3+4. מפתיע, זה לא היה המצב אצלי. מכיוון ששני הדברים תלויים בהרבה גורמים (איכות ה- BT בטלפון, מיקום, אולי אפילו מבנה ראש בהקשר של איכות שיחה), קצת קשה להעיד - אבל טוב לטובת המתלבטים שיש עוד חוות דעת.
5. זה נכון לגבי כל התקן BT... אם אתה רוצה מענה אוטומטי, זו הגדרה שאתה צריך לעשות בטלפון (ואז תצטרך רק להדליק ולחכות לצימוד, שמנסיוני היה מהיר מאוד).
6. למען הסר ספק ושלא יחשדו פה בתיאוריות קונספירציה כפי שמשתמע מהניסוח שלך - שרשור תגובות לביקורת אינו המקום לדיונים על מחירי האוזניה, בארץ ו/או בחו"ל. זה כל מה שנערך החוצה (והועבר למקומו הראוי, בפורום מסחר וגו'.

לגבי הסיפא - ייתכן ויש מקום לשיפור ועל זה יעיד כל משתמש ביחס לעצמו. זה לא סותר את המסקנה הסופית שלי מהמאמר, שעוד לא נתקלתי באוזניה טובה יותר ב- overall.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #18 

1. זה שכפתור volume up עוצר את השמע ומפריע עם צפצוף ואז מחזיר את השמע וכל התהליך הזה לוקח איזה שניה על כל לחיצה, זה בלתי קביל בשום קנה מידה. הכפתורים האלה מתאימים לשיחות בנייד, אבל לא לשליטה בעוצמת המוזיקה.
2. ייתכן ואתה צודק לגבי כפתור מכאני לכיבוי והדלקה, עדיין מציק. ולגבי שימוש בכפתורי ווליום, קודם כל ראה סעיף 1, ולמה בכלל אני צריך להוריד את האוזניות כדי לדעת מה רמת הטעינה שלהן? באוזניה רגילה לשיחות, אתה לוחץ על כפתור ובאוזן קול נשי חביב אומר לך "about X hours of talk time remaining" או משהו בסגנון. נשמע כמו משהו שג'נה היתה יכולה לומר די בקלות.
3. לצערי אני מקבל עוד ועוד פידבקים שליליים, מיותר ויותר אנשים. נראה שבאמת יש איזשהו טיפול ברעשים ספציפיים כמו רעשי רוח, אבל מספיק שיש קצת אנשים ברקע שמדברים או עושים רעש, וזה עובר בקלות. ניסיתי לדבר עם רדיו דולק באוטו (בווליום נמוך מאוד), הצד השני ישר שם לב לרעשים. כיביתי את הרדיו, והרעשים נעלמו. באוזניה שהשתמשתי בה, המצב שונה לחלוטין.
4. ייתכן שיש בעיה אצלי בטלפון, בגלל זה ציינתי שזה קורה אצלי, אבל יש עוד בעיות עם האוזניות בהקשר הזה, פרטים בהמשך.
5. אולי תוכל לשתף על ההגדרה הזאת, כי באוזניה שהשתמשתי בה, באופן מיידי השיחה החלה בלי להגדיר כלום, ופה אני צריך ללחוץ על כפתור.
6. זה לא מה שנערך החוצה, אבל כבר הסכמנו לא להסכים. אני עדיין טוען שהצעת רכישה אלטרנטיבית שאינן דרך היבואן הרשמי אינה נחשבת "תלונה על המחיר בארץ" כפי שניסחת זאת (כמו גם היעד של התוכן שנערך החוצה)

לאחר שימוש נוסף באוזניה, יש לי עוד כמה פידבקים:
1. האוזניה יכולה לעשות pairing עם מכשיר אחד כל פעם, וזה מבלבל אותה מאוד אם עושים את זה על כמה מכישירים. במקרה שלי היא אח"כ לא הצליחה להתחבר חזרה למכשיר אחר והייתי צריך לעשות pairing מחדש כדי שיהיה חיבור ביניהם. אם למישהו יש את האוזניות ויכול לאמת את ההתנהגות הזאת אצלו, אשמח, כדי לוודא שאין אצלי בעיה פתולוגית בBT בכמה מכשירים.

2. יצא לי לבצע את מבחן הQueen, כמו שאני קורא לו. אני מאוד מעריך את הלהקה וספציפית האלבום night in the opera (ועוד כמה שירים מ-39), שמכיל הרבה שילובים מעניינים מוזיקלית ווקלית. ביחס לאוזניות אחרות ששמעתי, הרגשתי שהאיזורים הגבוהים מאוד, טיפה מוזנחים ויש להם נטיה להיעלם ברקע, שוב באופן יחסי. כמובן שמדובר במקרה קצה ולא רוב המוזיקה. אני מתכנן לחזור על הניסוי שוב בסביבה קצת יותר סטרילית מזאת שהייתי בה כדי לאשש את המסקנות, אעדכן אם המסקנות השתנו.

רק בשביל השורה התחתונה, האוזניות אמנם לא מושלמות, אבל אני אני מאוד מרוצה מהן, ומשתמש בהן באופן יומיומי.

The story of stuff

lublub
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0

שליחה #19 

אחלה אוזניות, משתמש בהן כבר כמה שבועות. גם אצלי הסנפירים לא יושבים פיקס במקום, אבל עם קצת התאמה וקירובן לאוזן זה מסתדר כמעט לגמרי. לגבי התקלה שמדי פעם יש בעיה עם שיחות, שלא שומעים צד אחד או שהוא לא שומע אותך - קרה לי כמה פעמים, לא יודע עדיין מה הסיבה. יחסית לאזניות BT אחלה איכות סאונד.
סה"כ אזניות מעולות ומאוד מומלצות.

Itsik_G
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1178
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שליחה #20 

אני רוצה להעיר רגע את השרשור הישן הזה ולשאול משהו.
עברתי על ביקורות המוצר באמזון ויש אחוז לא מבוטל של תלונות שהאוזניות האלה נוטות להתקלקל לא מעט.
כמעט כולם מציינים כי האוזניות מצויינות ונשמעות מעולה, אבל אחרי שימוש אינטנסיבי של חודש-חודשיים הן שובקות חיים, במיוחד אצל כאלה שמעידים כי הם מזיעים הרבה.
יש שם כאלה שכבר משתמשים בזוג הרביעי או החמישי אחרי שהחליפו כל פעם במסגרת האחריות, מישהו אפילו ציין בציניות שהן אוזניות מעולות רק חבל שהן מתכלות...

רציתי לשאול את בעלי המוצר הותיקים: הבעיה מוכרת לכם?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”