סירוב לקיים עסקה שסגרתי ברשת עולם הקולנוע.
-
MorelRodrigo
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Morel Rodrigo
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הזמנתי השבוע שעבר טלוויזיה lg621 מאתר של רשת עולם הקולנוע,וראיתי מחיר אטרקטיבי שהתאים לי ,ביצעתי הזמנה באתר לאחר מילוי כל הפרטים וחיכיתי...
לאחר כמה ימים וטלפונים אין סוף אליהם ,אני מגלה... שהם טוענים כי נעשתה טעות ואין ביכולתם למכור לי במחיר שנסגר בהזמנה.
הדבר שכן מעצבן ומקומם על סירובם לקיים עסקה שנסגרה ע"י כל הצדדים,וכעת הם חוזרים בה מצידם לקיים עסקה זאת.
נ.ב זה לאחר שהמוכר בחנות ניסה לשכנע אותי שמה שרכשתי הוא לא יבואן רישמי בלה בלה...ולא תפריט בעברית...בלה בלה.בקיצור ניסה להוריד אותי מהעסקה ולנסות להוסיף כסף ,על מוצר עם אחריות יבואן,שזה מה שבעצם רכשתי.
בקיצור מעצבן ומרגיז השיטות של ההתחמקות בארץ.במקום לבוא להודות בטעות.
מה עליי לעשות מישהו יכול לייעץ?
לאחר כמה ימים וטלפונים אין סוף אליהם ,אני מגלה... שהם טוענים כי נעשתה טעות ואין ביכולתם למכור לי במחיר שנסגר בהזמנה.
הדבר שכן מעצבן ומקומם על סירובם לקיים עסקה שנסגרה ע"י כל הצדדים,וכעת הם חוזרים בה מצידם לקיים עסקה זאת.
נ.ב זה לאחר שהמוכר בחנות ניסה לשכנע אותי שמה שרכשתי הוא לא יבואן רישמי בלה בלה...ולא תפריט בעברית...בלה בלה.בקיצור ניסה להוריד אותי מהעסקה ולנסות להוסיף כסף ,על מוצר עם אחריות יבואן,שזה מה שבעצם רכשתי.
בקיצור מעצבן ומרגיז השיטות של ההתחמקות בארץ.במקום לבוא להודות בטעות.
מה עליי לעשות מישהו יכול לייעץ?
אם אין טעות מובהקת במחיר (כמו למשל 351 ש"ח במקום 3510 ש"ח), אתה יכול לנסות ולרכוש במקום אחר לאחר סקר מחירים, ולתבוע בתביעות קטנות את ההפרש. לפני שתעשה זאת, שלח להם מכתב רשום שזה מה שאתה מתכוון לעשות אם לא יכבדו את העסקה.
לא יודע אם ישתלם לך, או אם תזכה בוודאות, אבל אני לא רואה דרך בה אתה יכול להכריח אותם למכור לך, אבל אולי תוכל להעניש אותם.
לא יודע אם ישתלם לך, או אם תזכה בוודאות, אבל אני לא רואה דרך בה אתה יכול להכריח אותם למכור לך, אבל אולי תוכל להעניש אותם.
-
MorelRodrigo
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Morel Rodrigo
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
יש לי תיעוד מפורט על כל העסקה,כולל צילומי מסך של הכל.לא סתם בחרתי בהם כי הם משווקים מורשים של ח.י,מעניין עם ליבואן יש יכולת השפעה בנושא שכן הם משווק מורשה שלהם.אין לי עניין להעניש אותם אלא ברצוני רק שיקיימו את העסקה.הטעות היא לא בהשמטת סיפרה,אלא במחיר נמוך כב15% ממחירי השוק.
אם יש לך תיעוד מפורט אתה יכול לתבוע אותם,כי לפי מה שאני זוכר קיים חוק שכאשר רשום על מוצר כל שהוא מחיר זה המחיר שאתה צריך לשלם...
ככה זה לפחות בחנויות,אני עבדתי בחנות ספורט ומישהו הדביק מדבקה של 200 שקל על נעל של 400 והוא שילם רק 200
ככה זה לפחות בחנויות,אני עבדתי בחנות ספורט ומישהו הדביק מדבקה של 200 שקל על נעל של 400 והוא שילם רק 200