סירוב לקיים עסקה שסגרתי ברשת עולם הקולנוע.

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
MorelRodrigo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Morel Rodrigo
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הזמנתי השבוע שעבר טלוויזיה lg621 מאתר של רשת עולם הקולנוע,וראיתי מחיר אטרקטיבי שהתאים לי ,ביצעתי הזמנה באתר לאחר מילוי כל הפרטים וחיכיתי...
לאחר כמה ימים וטלפונים אין סוף אליהם ,אני מגלה... שהם טוענים כי נעשתה טעות ואין ביכולתם למכור לי במחיר שנסגר בהזמנה.
הדבר שכן מעצבן ומקומם על סירובם לקיים עסקה שנסגרה ע"י כל הצדדים,וכעת הם חוזרים בה מצידם לקיים עסקה זאת.
נ.ב זה לאחר שהמוכר בחנות ניסה לשכנע אותי שמה שרכשתי הוא לא יבואן רישמי בלה בלה...ולא תפריט בעברית...בלה בלה.בקיצור ניסה להוריד אותי מהעסקה ולנסות להוסיף כסף ,על מוצר עם אחריות יבואן,שזה מה שבעצם רכשתי.
בקיצור מעצבן ומרגיז השיטות של ההתחמקות בארץ.במקום לבוא להודות בטעות.
מה עליי לעשות מישהו יכול לייעץ?

dudib
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5144
שם מלא: דודי
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #2 

יש לך תיעוד מפורט על העסקה ?

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4590
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #3 

אם אין טעות מובהקת במחיר (כמו למשל 351 ש"ח במקום 3510 ש"ח), אתה יכול לנסות ולרכוש במקום אחר לאחר סקר מחירים, ולתבוע בתביעות קטנות את ההפרש. לפני שתעשה זאת, שלח להם מכתב רשום שזה מה שאתה מתכוון לעשות אם לא יכבדו את העסקה.

לא יודע אם ישתלם לך, או אם תזכה בוודאות, אבל אני לא רואה דרך בה אתה יכול להכריח אותם למכור לך, אבל אולי תוכל להעניש אותם.

MorelRodrigo פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
שם מלא: Morel Rodrigo
נתן תודות: 0

שליחה #4 

יש לי תיעוד מפורט על כל העסקה,כולל צילומי מסך של הכל.לא סתם בחרתי בהם כי הם משווקים מורשים של ח.י,מעניין עם ליבואן יש יכולת השפעה בנושא שכן הם משווק מורשה שלהם.אין לי עניין להעניש אותם אלא ברצוני רק שיקיימו את העסקה.הטעות היא לא בהשמטת סיפרה,אלא במחיר נמוך כב15% ממחירי השוק.

רון-כהן
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

אם יש לך תיעוד מפורט אתה יכול לתבוע אותם,כי לפי מה שאני זוכר קיים חוק שכאשר רשום על מוצר כל שהוא מחיר זה המחיר שאתה צריך לשלם...
ככה זה לפחות בחנויות,אני עבדתי בחנות ספורט ומישהו הדביק מדבקה של 200 שקל על נעל של 400 והוא שילם רק 200

mikee8
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 877
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #6 

אם הרשת הייתה מכבדת את עצמנ היא הייתה מכבדת את העיסקה.
כתוב מכתב רשום להנהלת הרשת ותראה מה ייצא.
תחשוב שאם אתה היית רוצה לבטל עסקה כי גילית שיכלת להשיג מחיר יותר טוב ב 15%, מה היית עובר...

BreezeNET
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1757
שם מלא: אבי כהן
נתן תודות: 120 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #7 

תאיים בתביעה בגין 'הפרת חוזה'.........

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”