PHILIPS 8008 - SAMSUNG 6400 או LG 621Y ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים !

אני רואה שהחבר'ה פה רציניים ויודעים על מה הם מדברים, ולכן אשמח לעזרה...מרגיש כרגע קצת כמו יובל המבולבל :lol:

אני מתלבט כרגע בין 3 טלויזיות - PHILIPS 8008 "55 , SAMSUNG 6400 "55 ובגלל הגודל LG 621Y "60..

אני די מרוצה מהתמונה של הPHILIPS -מרחק צפייה בסלון הינו 5 מטרים :

1. מה זה בדיוק העננות שמדברים עליה ?

2. אם יש לי טלויזיה של PHILIPS האם אוכל למעשה להתנתק מהוט ולקבל את הערוצים הממלכתיים ובעזרת הסמארט לראות גם ערוצי ילדים ? - הילדים שלי עדיין קטנים :)

3. הבנתי שאין תמיכה של עברית בPHILIPS , מה המשמעות של זה בתרגום של סרטים וצפייה והאם ניתן לעדכן תוכנה או חומרה ?

יש לי עוד שאלות...אבל אשאל בהמשך...אשמח לתשובות

תודה וערב נעים

shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מישהו ?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

אין תחרות בין הדגמים של סמסונג ו LG שציינת לפיליפס מבחינת איכות תמונה. מספר הסדרה מספר לך את זה. אתה משווה סדרה 6 של סמסונג ו LG לסדרה 8 של פיליפס. לטעמי, גם סדרה 6 של פיליפס כבר יותר טובה בתמונה מהשתיים האחרות...
לשאלות:
1. עננות היא "עננים" אפורים שניתן לראות בחלק מהמסך כאשר המסך שחור לגמרי או בסצינות כהות מאוד וכאשר החדר חשוך.
2. עידן+ עובד מצויין אבל אין ערוצי ילדים טובים כמו שיש בסמסונג. גם ב LG אין כרגע את המבחר שיש בסמסונג. מצד שני, גם בסמסונג, זה לא בדיוק "ערוצי ילדים" ולא בדיוק בחינם אבל אני לא מכיר את זה טוב מספיק כדי להרחיב.
3. אין תמיכה בכתוביות בעברית בסרטים שמחברים דרך USB למסך בפיליפס. ככל הנראה לא יהיה.

shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה על תשובתך...די עזרת לי..עכשיו רק לחידוד , במידה ואני מחבר סטרימר או כמו שהבנתי שיש נגן BLUE RAY של סמסונג שמגיע עם האפשרות של סמסונג V.O.D , אז אראה כתוביות בעברית ?

MovieO
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 571
נתן תודות: 60 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #5 

shainir כתב:תודה על תשובתך...די עזרת לי..עכשיו רק לחידוד , במידה ואני מחבר סטרימר או כמו שהבנתי שיש נגן BLUE RAY של סמסונג שמגיע עם האפשרות של סמסונג V.O.D , אז אראה כתוביות בעברית ?
...
עדיפות לסטרימר על פני נגן בלו ריי.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 415 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #6 

freedom_il כתב:אין תחרות בין הדגמים של סמסונג ו LG שציינת לפיליפס מבחינת איכות תמונה. מספר הסדרה מספר לך את זה. אתה משווה סדרה 6 של סמסונג ו LG לסדרה 8 של פיליפס. לטעמי, גם סדרה 6 של פיליפס כבר יותר טובה בתמונה מהשתיים האחרות...
...
ה LG 621 בגודל 60" באה עם MCI800 ככה שזו לא סדרה 6 קלסית. ב LG מי שמקבלות MCI800 זו סדרה 7 ו-8, לכן, מציע לפותח השרשור לבחון את הדגם הספציפי (בגודל 60 בלבד. גדלים אחרים מאותו דגם הם MCI200).

לגבי עידן פלוס ב LG ובסמסונג יש EPG בעברית. תבדוק אם בפיליפס גם יש.

shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

לי אישית לא יצא לראות בעין את הLG 621Y "60 , ונכון הMCI הוא אכן 800 וחבר שקנה רק שגר רחוק ואיני יכול להגיע אליו בשביל לראות את הטלויזיה, קנה

אותה לאחר שהשווה את איכות התמונה עם פיליפס סדרה 8 וסמסונג סדרה 7 - השאלה אם מישהו יודע היכן אפשר לראות את הLG המדובר...ובנוסף בLG

אני מקבל יותר בגודל ובפחות כסף....ומה שאהבתי בפילפס סדרה 8 זה הצבעים חמים יותר ( השאלה אם זה לא עניין של כיוון ) וכמובן טכנולוגיית האמבילייט...

התלבטות נוראית - ובנוסף גם התלת מימד בפיליפס אקטיבי ובLG פסיבי - מה היתרונות והחסרונות לסלון שמרחק צפייה הינו 5 מ' ?

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #8 

אתה מדבר על מרחק של 5 מטרים. אף אחד מהמסכים האלה לא מתאים לך

shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

מה המלצתך בכל מקרה ? כי מבחינת התקציב לא יכול להשקיע ביותר מ "60...ובכל מקרה זה יהיה שדרוג ל "42 שיש לי היום...

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

לא מכיר את הדגם הזה של LG אבל הייתי שם בראש סדר העדיפות את הגודל ולא את איכות המסך.
אתה שואל על סדרה 8 של פיליפס שזו סדרה גבוהה. לדעתי האישית, עדיף לרדת מרמת hi end ולבחור מסך שתראה בו טוב אבל שיהיה גדול יותר.
אולי שווה לך לחכות עוד קצת שהמחירים ירדו עוד טיפה ולך על מסך יותר גדול.
למרחק כזה אני הייתי שוקל לא פחות מ 70 ואולי אפילו מקרן לסרטים ( לא לצפיה בטלויזיה ).

shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

לצערי ההשקעה במסך "70 היא כפולה אם לא משולשת...והתארגנתי לחודש הקרוב עם עוד כמה חברים לרכוש טלויזיות כקבוצת רכישה...אז כנראה אצטרך להסתפק בגודל הזה... :) אבל ממה שאני מבין גם בגדול שלמרות שיש SMART בטלויזיה - כדאי שגם יהיה סטרימר ? או שאני טועה..?

shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

לצערי ההשקעה במסך "70 היא כפולה אם לא משולשת...והתארגנתי לחודש הקרוב עם עוד כמה חברים לרכוש טלויזיות כקבוצת רכישה...אז כנראה אצטרך להסתפק בגודל הזה... :) אבל ממה שאני מבין גם בגדול שלמרות שיש SMART בטלויזיה - כדאי שגם יהיה סטרימר ? או שאני טועה..?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #13 

הפיליפס 8008 באה עם פנל של סמסונג ולכן אתה מקבל צבעים "חמים" יותר וקונטרסט טוב יותר. ה LG באה עם פנל IPS ולכן הצבעים אמיתיים יותר אבל הקונטרסט נמוך יותר. בנוסף, מבחינת מחיר למיטב ידיעתי ה LG והפיליפס 8008 ברמת מחיר אחרת לגמרי.

מה הרגלי הצפיה שלך? (יום/לילה). האם סביבת הצפיה שלך מוארת?

shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

הרגלי הצפייה שלי הם בעיקר בערב כאשר כבר חשוך בחוץ...ובדרך כלל תנאי צפייה חשוכים.

הילדים בשאר היום צופים כאשר יש חלון גדול מול הטוליזיה. לגבי המחיר הפילפס סביב ה12K והLG קצת פחות...עוד לפני התמקחות.

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #15 

shainir כתב:לצערי ההשקעה במסך "70 היא כפולה אם לא משולשת...והתארגנתי לחודש הקרוב עם עוד כמה חברים לרכוש טלויזיות כקבוצת רכישה...אז כנראה אצטרך להסתפק בגודל הזה... :) אבל ממה שאני מבין גם בגדול שלמרות שיש SMART בטלויזיה - כדאי שגם יהיה סטרימר ? או שאני טועה..?
...
ב LG וסמסונג של היבואן הראשי רמת העברית גבוהה ולכן בדכ אין צורך בסטרימר.
אם זה של יבואן מקבילי או פיליפס, תהיה חייב בסטרימר

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #16 

shainir כתב:הרגלי הצפייה שלי הם בעיקר בערב כאשר כבר חשוך בחוץ...ובדרך כלל תנאי צפייה חשוכים.

הילדים בשאר היום צופים כאשר יש חלון גדול מול הטוליזיה. לגבי המחיר הפילפס סביב ה12K והLG קצת פחות...עוד לפני התמקחות.
...
אם תמצא פתרון לחלון מול הטלוויזיה לשעות היום אז הסמסונג F5500 גודל 64 או הפנסוניק ST60 בגודל 65 יהיו נחמדות מאוד לצפיה בחושך, רמה מעל כל לד היקפי:

http://www.avforums.com/review/samsung- ... eview.9595

http://televisions.reviewed.com/content ... -tv-review

http://televisions.reviewed.com/content ... t60-review

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #17 

shainir כתב:תודה על תשובתך...די עזרת לי..עכשיו רק לחידוד , במידה ואני מחבר סטרימר או כמו שהבנתי שיש נגן BLUE RAY של סמסונג שמגיע עם האפשרות של סמסונג V.O.D , אז אראה כתוביות בעברית ?
...
כן, ברור. מסך ש "לא תומך בכתוביות בעברית" לא מוחק אינפורמציה מאות הכניסה ב HDMI אם הוא מזהה עברית (מצטער על הציניות...) :roll:
בקיצור, כמו שתוכל לראות כתוביות בעברית כשישודרו בערוץ 2 (בעידן פלוס או מממיר) כך המצב מכל מקור אחר.
אצלי מחובר מחשב למסך, זה די מייתר את כל נושא הסמארט וכו'.

Puyol
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #18 

אני בדיוק באותה התלבטות כמוך...
ראיתי אתמול את הLG 60la621 במחסני חשמל מול קניון איילון כמו כן ראיתי את הסמסונג F6400 55 הסוני 55 W805 ופיליפס 6008 בגדלים של 55 ו-60 .
יש הבדלים קלים מאוד בתמונה מי שהכי הרשימה אותי הייתה הסוני אבל גם הפליפס מציגה תמונה מעולה אבל לדעתי אם מדברים על 60" הLG נותנת תמורה הכי טובה לכסף (יש לי כרגע הצעות סביב ה10500 ש"ח - של ח.י 3 שנים אחריות) הפליפס 6008 ב60" הרבה יותר יקרה.

אני די סגור לכיוון שך ה621 ב60" כיוון שיש לי מרחק של 4.5 - 4.8.

מה אתם אומרים חבר'ה? ללכת על זה?

,

Johnik
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #19 

קיבלתי הצעה בשקם אלק' על פיליפס 60pfl6008 סביב 12000ש"ח כולל הובלה והתקנה על הקיר

shainir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #20 

Puyol כתב:אני בדיוק באותה התלבטות כמוך...
ראיתי אתמול את הLG 60la621 במחסני חשמל מול קניון איילון כמו כן ראיתי את הסמסונג F6400 55 הסוני 55 W805 ופיליפס 6008 בגדלים של 55 ו-60 .
יש הבדלים קלים מאוד בתמונה מי שהכי הרשימה אותי הייתה הסוני אבל גם הפליפס מציגה תמונה מעולה אבל לדעתי אם מדברים על 60" הLG נותנת תמורה הכי טובה לכסף (יש לי כרגע הצעות סביב ה10500 ש"ח - של ח.י 3 שנים אחריות) הפליפס 6008 ב60" הרבה יותר יקרה.

אני די סגור לכיוון שך ה621 ב60" כיוון שיש לי מרחק של 4.5 - 4.8.

מה אתם אומרים חבר'ה? ללכת על זה?

אז אתה אומר שאיכות התמונה של ה LG621Y מול הפיליפס 8008 היא די טובה ?

היכן השגת את המחיר הזה ? כי אני התארגנתי עם כמה חברים שגם צריכים לקנות טלויזיה - ואז נוכל להשיג מחיר טוב יותר ...

,
...
[/quote]

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”