Plex הוציאו אפליקציה ל-chromecast
האם זה אפשרי שייצא לכרוםקאסט בנס xbmc? אם הם בכלל יכולים לפתח דבר כזה?ֿ
כי לאנשים שלא מורידים ומשתמשים בפלאגינים לצפייה ישירה (כאלה שלא יודעים ומסדרים להם) סטרימר ב35 $ יכול להיות מטורף
כי לאנשים שלא מורידים ומשתמשים בפלאגינים לצפייה ישירה (כאלה שלא יודעים ומסדרים להם) סטרימר ב35 $ יכול להיות מטורף
oodee כתב:נכון לעכשיו הזרמה ל-chromecast דורשת PlexPass (תשלום חודשי)
בעתיד זה יהיה פתוח לכל מי שיש לו את האפליקציה...
היי חבר
רציתי עזרה לגבי הכרום קאסט
קיבלתי אותו מחול וגם את הנקסוס 5
רציתי לדעת איך אני יכול להשתמש באפליקציה של פלקס ומה היא מאפשרת
כי כרגע אני מוגבל רק לאפליקציה של יוטיוב ועוד כמה
רכשתי את האפליקציה של פלקס בכסף ועשיתי מנוי פרימיום
אבל לא מופיע לי שום נתונים
בתודה מראש
- wallalon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1925
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 147 פעמים
באפליקציה שבטלפון אתה יכול לראות את התכנים שיש לך בו ולשדר אותם לכרומקסט ע"י לחיצה על כפתור שדומה לטלויזיה.icei כתב:oodee כתב:נכון לעכשיו הזרמה ל-chromecast דורשת PlexPass (תשלום חודשי)
בעתיד זה יהיה פתוח לכל מי שיש לו את האפליקציה...
היי חבר
רציתי עזרה לגבי הכרום קאסט
קיבלתי אותו מחול וגם את הנקסוס 5
רציתי לדעת איך אני יכול להשתמש באפליקציה של פלקס ומה היא מאפשרת
כי כרגע אני מוגבל רק לאפליקציה של יוטיוב ועוד כמה
רכשתי את האפליקציה של פלקס בכסף ועשיתי מנוי פרימיום
אבל לא מופיע לי שום נתונים
בתודה מראש...
כמו כן, תתקין את התוכנה מהאתר של plex על המחשב שלך, תגדיר תיקיות שבהן התכנים שלך ואז תוכל לראות אותם גם בטלפון, ותוכל לבחור לשדר אותם לכרומקסט.
אחרי שהבנתי, זה ממש לא סטרימר ב35$. צריך להסטרים מהנייד אל הכרוםקאסט כמו airplay בatv ככה שזה נחמד אבל איבד את כל האפקט. להגדרה סטרימר ב35 $ זה לא עונה
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8257
- נתן תודות: 415 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
למיטב הבנתי, המדיה מוזרמת ישירות לכרומקאסט משרת ה PLEX ולא מתבצע שיקוף של המכשיר עליו יושבת האפליקציה. המכשיר משמש כשלט וכלי לאימות::
[left] - The Plex "App" on the Chromecast does require an internet connection for authentication. It also needs a connection in order to load the app up.
- If your Chromecast, phone, and Plex Media Server are all on the same local network, then the media should stream directly from the Server to the Chromecast on the local network. The video stream doesn't go through the Plex servers.
- You'll need an "internet" connection for the devices on the local network, but it shouldn't need to be a super-fast connection as the streaming in your scenario won't be over that external connection. The external internet connection would be for authentication, data requests, etc.[/left]
https://forums.plex.tv/index.php/topic/ ... ntry532360
הבעיה היחידה שאני רואה זה שההזרמה היא דרך WIFI ולא דרך חיבור חוטי, מה שעלול ליצור בעיה עם סרטי HD.
[left] - The Plex "App" on the Chromecast does require an internet connection for authentication. It also needs a connection in order to load the app up.
- If your Chromecast, phone, and Plex Media Server are all on the same local network, then the media should stream directly from the Server to the Chromecast on the local network. The video stream doesn't go through the Plex servers.
- You'll need an "internet" connection for the devices on the local network, but it shouldn't need to be a super-fast connection as the streaming in your scenario won't be over that external connection. The external internet connection would be for authentication, data requests, etc.[/left]
https://forums.plex.tv/index.php/topic/ ... ntry532360
הבעיה היחידה שאני רואה זה שההזרמה היא דרך WIFI ולא דרך חיבור חוטי, מה שעלול ליצור בעיה עם סרטי HD.
השאלה היא אם התוכן מופיע על המסך או שמגיעים לסרט שרוצים מהטלפון ולוחצים שדר בכרוםקאסט. ואם הוא תומך בתקן ac אין בעיה לטווח ארוך.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מבחינתי הבעיה הגדולה היא כתוביות בעברית שלא נתמכות.
אין עדיין אפליקציה בתשלום או לא בתשלום שתומכת בהזרמת מדיה לכרומקסט עם כתוביות בעברית.
נקווה בעתיד שיהיה אפשר
אין עדיין אפליקציה בתשלום או לא בתשלום שתומכת בהזרמת מדיה לכרומקסט עם כתוביות בעברית.
נקווה בעתיד שיהיה אפשר
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |