תקלה ממושכת בהוט אינטרנט?
מה שחשוב זה כל עוד התקלה האזורית נמשכת אתה צריך להתקשר לשירות הטכני שלהם כל יום לטעון שהתקלה נמשכת, לדרוש שתתוקן, ולא לשכוח לקחת מספר פנייה. כך, כשהתקלה תסתיים, תהיה לך רשימה של מספרי פנייה שמוכיחה שהייתה לך תקלה כל יום לאורך התקופה ולכן אתה זכאי לפיצוי על כל הימים שבהם הייתה התקלה האזורית.
כי המדיניות של הוט בנוגע לתקלות אזוריות היא שיטת מצליח, רק מי שמסוגל להוכיח שסבל מהתקלה לאורך כל הימים יקבל פיצוי, ומי שלא שיילך לחפש אותם. להוט אין רשימה ממוחשבת היסטורית של תקלות אזוריות, מתי הן התחילו והסתיימו (מן הסתם היא קיימת אבל לא זמינה לנציגים הטכניים, אולי רק במוקד הבקרה בחטיבת ההנדסה שכמעט בלתי אפשרי להגיע אליו), הנציג הטכני יכול לראות רק תקלה אזורית פעילה כל עוד היא קיימת וברגע שהיא נעלמת אז "פוף" מבחינת מחשבי החברה היא הייתה כלא הייתה וכל טענה שלך בנושא היא דיבורים באוויר.
כי המדיניות של הוט בנוגע לתקלות אזוריות היא שיטת מצליח, רק מי שמסוגל להוכיח שסבל מהתקלה לאורך כל הימים יקבל פיצוי, ומי שלא שיילך לחפש אותם. להוט אין רשימה ממוחשבת היסטורית של תקלות אזוריות, מתי הן התחילו והסתיימו (מן הסתם היא קיימת אבל לא זמינה לנציגים הטכניים, אולי רק במוקד הבקרה בחטיבת ההנדסה שכמעט בלתי אפשרי להגיע אליו), הנציג הטכני יכול לראות רק תקלה אזורית פעילה כל עוד היא קיימת וברגע שהיא נעלמת אז "פוף" מבחינת מחשבי החברה היא הייתה כלא הייתה וכל טענה שלך בנושא היא דיבורים באוויר.
- Jumpingjflash
-
- חבר פעיל

- תגובות: 62
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
זה מה שנקרא שירות א א.
תמורת הכסף שאתה משלם התמורה היא בהתאם.
במחיר עלות שמשלמים להם לא ניתן לתחזק את זה בצורה טובה יותר.
תמורת הכסף שאתה משלם התמורה היא בהתאם.
במחיר עלות שמשלמים להם לא ניתן לתחזק את זה בצורה טובה יותר.
תקלה אזורית בהוט- תביעה ייצוגית
לכל מי שחווה או שמע מישהו שעבר את חווית ה"תקלה האזורית"
אני מארגן קבוצה לתביעה ייצוגית מול הוט כי מי שלא מכיר אז מדיניות החברה שלא מפצים על תקלות מסוג זה אזרחים
לא הגיוני שבשביל שיזכו אתה צריך להיות יחיד ומיוחד ואם גם לשכנים שלך אין אינטרנט אז אין פיצוי...
להצטרפות לתביעה- [email protected]
אני מארגן קבוצה לתביעה ייצוגית מול הוט כי מי שלא מכיר אז מדיניות החברה שלא מפצים על תקלות מסוג זה אזרחים
לא הגיוני שבשביל שיזכו אתה צריך להיות יחיד ומיוחד ואם גם לשכנים שלך אין אינטרנט אז אין פיצוי...
להצטרפות לתביעה- [email protected]
jpost כתב:אצלי שאני מחייג לתמיכה של הוט זה תמיד בודק ואומר לי שיש תקלה אזורית....
ולעיניינו אנו
אני אישית מת שיקום איזה חנון ממושקף גאון מחשבים
יפרוס לרשת של הוט ישבית להם את כל המערכת
ויגרום להם להזיע יבטל את כל המגבלות בתשתית
כמו העלאה והורדה שפתאום בוקר אחד נקום נקבל
איזה 350 מגה הורדה 150 מגה העלאה
אם כל הביקורות אני הראשון שמתחבר לאינטרנט שלהם
Re: תקלה אזורית בהוט- תביעה ייצוגית
זה לא עניין של פיצוי אלא של חיוב. אם במשך שבועיים לא קיבלתי אינטרנט למה שאני אשלם עליהם? הרי לא קיבלתי שירות. מעבר לזה כמובן שישנה גם סוגיית הפיצוי שהרי החברה התחייבה לספק שירות ואתה נשארת בלי כלום אבל הרובד הבסיסי של הדיון צריך להיות עצם החיוב על שירות שבכלל לא ניתן.גילי85 כתב:לכל מי שחווה או שמע מישהו שעבר את חווית ה"תקלה האזורית"
להצטרפות לתביעה- [email protected]...
אני כדי להימנע מחיוב כזה (אני בכלל לא מדבר על פיצוי) הייתי צריך לנהל קמפיין שלם של איזה 10 שיחות עם נציגים ומנהלים והפאנץ' ליין הוא שגם כשבסופו של דבר מנהל בכיר אחד ניאות לזכות אותי על תקופת התקלה, עבר חודש והסתבר שלא בוצע שום זיכוי והנציג במוקד אמר כשנתתי לו את מספר הפנייה שבמערכת הפניות של החברה המנהל כתב שהוא הציע לי שובר קפה ומאפה וסירבתי ובזה זה נגמר..
כמובן שאני לא פראייר ומכיוון שהקלטתי את השיחה אז דרשתי מהנציג שיכתוב בו במקום מייל פנימי למנהל הזה ויסביר לו שהקלטתי את השיחה ואני דורש לקבל את הזיכוי שהובטח לי, והפלא ופלא בתוך שעה קיבלתי מהוט הודעת זיכוי במייל.