הקלטת ערוץ באופן רציף ואוטומטי? אפשרי?

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
SpOmA פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84

שליחה

ה PVR כידוע לכם מקליט אוטומטית כל ערוץ שמעבירים אליו דרך MY TV במדיה סנטר, הוא מקליט למשך שעה ככה ששעה מהרגע שהתחלתם לצפות אפשר לחזור שעה אחורה ולצפות בדברים שפספסתם..

השאל היא כזו..
האם יש אפשרות שישר כשמדליקים את המחשב ובעצם כל הזמן שהוא פועל, הכרטיס טלויזיה יקליט באופן אוטומטי את הערוץ שפתוח בממיר באותו זמן , ככה בדיוק כמו שהוא עושה כשנכנסים ל MY TV רק שהוא יקליט גם בלי קשר ל MY TV.. הוא יקליט למשך שעה ככה שבנקודה מסוימת כשאני כן בוחר לצפות בטלויזיה דרך ה MY TV אני אוכל לצפות עד שעה אחורה..

זה יכול לעזור למשל אם הגעתי לטלויזיה מאוחר מידי ופספתי כמה דקות מסדרה מסוימת...
העניין הוא שהממיר אצלנו פתוח רוב הזמן על ערוץ 2 למשל ששם בעצם יש את התוכניות שאני צופה בהם.. ככה שאם הוא יקליט באופן אוטומטי בלי קשר אם צופים בערוץ בטלויזיה באותו רגע או לא, רק שהממיר פתוח, זה יכול לעזור למקרה שאני מפספס כמה דקות מתוכניות או רוצה לראות משהו שפספסתי..
קרה לי לא פעם שקרו דברים בתוכניות ואחרי מספר דקות קראתי עליהם באינטרנט בפורומים למינהם וכשפתחתי את הטלויזיה זה כבר נגמר..

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019

שליחה

זה בדיוק מה ש-SAGETV עושה.
ב-SAGETV אין BUFFER של שעה או שעתיים, אלא כל עוד אתה ב-LIVETV הוא כל הזמן מקליט ושומר את התכניות, כך שניתן לחזור לתכניות קודמות בלוח המשדרים ולצפות בהן. וזה גם אומר שאתה מקבל את ההקלטות ברשימת ההקלטות הרגילה - כאילו הזמנת את ההקלטה מראש.
כעיקרון - ב-SAGETV אין הבדל בין הקלטה יזומה לבין צפייה ב-LIVETV - בשניהם מוקלטת התכנית לפי הנתונים בלוח המשדרים (שם התכנית, פרטים נוספים וכמובן לפי האורך שלה). כאשר מסתיימת התכנית לפי לוח המשדרים ואתה עדיין צופה ב-LIVETV, נוצרת הקלטה חדשה של התכנית הבאה - אוטומטית.

אורן.

SpOmA פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

oshapir כתב:זה בדיוק מה ש-SAGETV עושה.
ב-SAGETV אין BUFFER של שעה או שעתיים, אלא כל עוד אתה ב-LIVETV הוא כל הזמן מקליט ושומר את התכניות, כך שניתן לחזור לתכניות קודמות בלוח המשדרים ולצפות בהן. וזה גם אומר שאתה מקבל את ההקלטות ברשימת ההקלטות הרגילה - כאילו הזמנת את ההקלטה מראש.
כעיקרון - ב-SAGETV אין הבדל בין הקלטה יזומה לבין צפייה ב-LIVETV - בשניהם מוקלטת התכנית לפי הנתונים בלוח המשדרים (שם התכנית, פרטים נוספים וכמובן לפי האורך שלה). כאשר מסתיימת התכנית לפי לוח המשדרים ואתה עדיין צופה ב-LIVETV, נוצרת הקלטה חדשה של התכנית הבאה - אוטומטית.

אורן.
...
אני לא חושב שכל כך הבנת אותי, (למרות שדיי אהבתי את האפשרות הזו ב SAGE) מה שאני רוצה זה שהמערכת תקליט לי את הערוץ שפתוח בממיר גם בלי שאני יהיה ב LIVE TV.. בלי שאני יהיה במדיה סנטר בכלל.. כל עוד המחשב פתוח שיקליט , מספיק לי שעה קדימה..
ככה כשאני ייכנס ל LIVE TV בשביל באמת לצפות, אני אוכל לחזור שעה אחרוה למקרה שפספסתי מספר דקות מהסרט.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

המערכת לא תקליט כלום אם לא תפעיל את תוכנת ה-PVR... :)
ואם התוכנת כבר פועלת, מה הבעיה לשים אותה ב-LIVETV? אתה תמיד יכול להקטין אותה לשורת המשימות ולא לצפות - רק כאשר אתה רוצה...

אורן.

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222

שליחה

SpOmA ,
מה שאורן אמר לך זה בדיוק מה שאתה רוצה רק במחשבה שונה
אתה צריך להבין את הצורה שבה SAGE עובדת ואז יגמרו לך כול הבעיות :)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center

הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר

SpOmA פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

oshapir כתב:המערכת לא תקליט כלום אם לא תפעיל את תוכנת ה-PVR... :)
ואם התוכנת כבר פועלת, מה הבעיה לשים אותה ב-LIVETV? אתה תמיד יכול להקטין אותה לשורת המשימות ולא לצפות - רק כאשר אתה רוצה...

אורן.
...
וואלה לא חשבתי על זה בכלל..
בעצם כאשר נכנסים ל LIVE TV פעם אחת זה מתחיל להקליט ועד שסוגרים את המדיה סנטר זה ימשיך להקליט אז זה בדיוק מה שאני צריך

תודה רבה על הההארה :)

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

(Y) (i) (Y)

אורן.

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278

שליחה

אגב זה נכון גם לתוכנות אחרות אלא שאורן החליט חהיות סוכן המכירות של SAGETV
אז אולי תגיד לGOOGLE שיקנו כבר אותם....
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו

שליחה

AdiLev
לא מדוייק,
תוכנות אחרות משתמשות בבאפר באורך קבוע - SAGETV שומרת את התכנית לפי אורכה האמיתי ולפי שמות התוכניות - כאילו שמרת ידנית כל תכנית ותכנית בנפרד ואז אפשר לחזור אחורה בזמן לאיזו תכנית שרוצים מרשימת התוכניות המוקלטות ו/או מה-EPG!

"סוכן מכירות..." - האם אני חש בנימת ביקורת על אדם המאמין (טוב לא מאמין כי אם מתוך התנסות) כי פתרון תוכנה מסויים הוא הטוב ביותר כיום (בהרבה מובנים....) ומנסה להפיץ את הידע שלו ברבים - למען כולם ? לתומי חשבתי שזו המטרה שלשמה התכנסנו...

אורן.

חזור אל “תוכנה - KODI”