שלום לכולם,
לפני שבועיים קניתי 2 ממירים של עידן פלוס דרך כרטיס אשראי.
רכשתי דירה לא מזמן (אני נשוי כחצי שנה) אך בת.ז. שלי לא כתוב הכתובת החדשה. אלא הכתובת של ההורים שלי (להורים שלי יש 2 ממירים של חברת יס)
השאלה: האם אני צריך לשלם אגרה לרשות השידור לפי כל הנתונים שלעיל? האם אני יכול להתחמק? האם אוכל לדווח בעוד שנה למשל כך שלא יהיו לי קנסות? במילים אחרות, האם הם יכולים לעלות עליי ??
אנא תשובתכם.
דיווח לרשות השידור על קניית עידן פלוס
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
שאלת כמה שאלות, אז אענה לפי הסדר:
1. האם אתה צריך... - כן! לפי החוק, אתה חייב בתשלום אגרת רשות השידור, אז אתה בהחלט צריך לשלם.
2. האם אתה יכול להתחמק... - אולי, אתה יכול לנסות.
3. האם אתה יכול לדווח בעוד שנה... - אתה יכול, אבל אף אחד לא מבטיח לך שיאמינו לך, או שלא יעלו עליך כבר במהלך השנה הזו.
בסופו של דבר - הם יכולים לעלות על כולם. השיטות שלהם מתבררות כמתוחכמות ומעיקות (סקרים, תרומות, תמיכה טכנית - כולל של עידן+ וכו'), אז אי אפשר לדעת.
היתרון בלהצהיר עכשיו הוא שאתה יודע שתשלם רק מעכשיו (כי הם מאמינים באופן טבעי למי שפונה אליהם מיוזמתו), בפרט אם תספק להם הוכחה שאת הממירים קנית עכשיו.
כך אתה חוסך לעצמך את הדאגה.
1. האם אתה צריך... - כן! לפי החוק, אתה חייב בתשלום אגרת רשות השידור, אז אתה בהחלט צריך לשלם.
2. האם אתה יכול להתחמק... - אולי, אתה יכול לנסות.
3. האם אתה יכול לדווח בעוד שנה... - אתה יכול, אבל אף אחד לא מבטיח לך שיאמינו לך, או שלא יעלו עליך כבר במהלך השנה הזו.
בסופו של דבר - הם יכולים לעלות על כולם. השיטות שלהם מתבררות כמתוחכמות ומעיקות (סקרים, תרומות, תמיכה טכנית - כולל של עידן+ וכו'), אז אי אפשר לדעת.
היתרון בלהצהיר עכשיו הוא שאתה יודע שתשלם רק מעכשיו (כי הם מאמינים באופן טבעי למי שפונה אליהם מיוזמתו), בפרט אם תספק להם הוכחה שאת הממירים קנית עכשיו.
כך אתה חוסך לעצמך את הדאגה.
ראשית כל תודה רבה על התשובה.
א"כ, נשאלת השאלה: איך אני משלם- בדואר,כרטיס אשראי,מזומן. למי ??? האם אני צריך מספר ייחודי לי לתשלום?...
השאלה השניה היא האם אני משלם 379 שקלים החל מהיום ועד לשנה הבאה (משך: שנה שלמה) או החל מהיום ועד לסוף שנה הנוכחית (עוד חודש) ואז שוב אצטרך לשלם עוד 379 מינואר 2014.. ??
תודה,
א"כ, נשאלת השאלה: איך אני משלם- בדואר,כרטיס אשראי,מזומן. למי ??? האם אני צריך מספר ייחודי לי לתשלום?...
השאלה השניה היא האם אני משלם 379 שקלים החל מהיום ועד לשנה הבאה (משך: שנה שלמה) או החל מהיום ועד לסוף שנה הנוכחית (עוד חודש) ואז שוב אצטרך לשלם עוד 379 מינואר 2014.. ??
תודה,
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
http://www.iba.org.il/gvia/
בלשונית טפסים בצד ימין יש לך טופס להודעה על רכישת מקלט (או ממיר במקרה זה).
בלשונית טפסים בצד ימין יש לך טופס להודעה על רכישת מקלט (או ממיר במקרה זה).