שאלה בנוגע לרכישה של פטיפון חדש.
שלום לכל המומחים והמומחות!
לאחרונה התחדשתי ברסיבר וינטג' של סוני דגם str- 7055
רציתי לשדרג את המוצר החדש שברשותי ולחבר לו פטיפון וינטג' מגניב!
לאחר חיפושים ארוכים מצאתי את הנסיכה הבאה שלי פטיפון של sony 1100.
הבעיה שהבחור שמוכר את הפטיפון מעוניין ב 2000 מרשרשים (שזה לאחר הורדה של 800 שקל)
האם המחיר גבוהה מדי?
האם כדי להשקיע בדגם הזה?
האם יש לכם הצעות יותר משתלמות בסכום הזה?
ומה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה אותו?
איזה דגשים אני צריך לשים לב לגבי המחט (סוג מחט וכדומה)?
- אני מדגיש שהידע שלי אינו רחב בתחום ואני מגיע מתוך אהבה לקלאסיקה שזה משדר.
תודה ויום נעים
לאחרונה התחדשתי ברסיבר וינטג' של סוני דגם str- 7055
רציתי לשדרג את המוצר החדש שברשותי ולחבר לו פטיפון וינטג' מגניב!
לאחר חיפושים ארוכים מצאתי את הנסיכה הבאה שלי פטיפון של sony 1100.
הבעיה שהבחור שמוכר את הפטיפון מעוניין ב 2000 מרשרשים (שזה לאחר הורדה של 800 שקל)
האם המחיר גבוהה מדי?
האם כדי להשקיע בדגם הזה?
האם יש לכם הצעות יותר משתלמות בסכום הזה?
ומה אני צריך לשים לב לפני שאני קונה אותו?
איזה דגשים אני צריך לשים לב לגבי המחט (סוג מחט וכדומה)?
- אני מדגיש שהידע שלי אינו רחב בתחום ואני מגיע מתוך אהבה לקלאסיקה שזה משדר.
תודה ויום נעים
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
סוני לא הצטיינו אף פעם בפטפונים. ה-PS-1100 הוא פטפון מונע גלגל שיש לו את המראה הנכון, המבנה המסיבי הרצוי ובאופן עקרוני, הוא בין הדגמים הכי קרובים של סוני למה שאפשר לכנות 'פטפון סביר'. מה שבעיקר חסר לו זו היכולת לכוון Overhang או את המרווח של הראש בתוך השלה. השלה לא מתפרקת מהזרוע במובן הרגיל וזוהי מגבלה די חמורה משום שהפטפון יחייב ראש מתאים ממבחר די מצומצם של ראשים וממילא הזרוע בינונית במקרה הטוב וכיוון המשקולת באמצעות בורג קבוע - מסורבל ודי מטופש. בעיה נוספת עלולה להיווצר אם גלגל ההנעה אינו ישר, או שחסרות בו פיסות גומי כתוצאה משחיקה. במקרה כזה ישמעו נקישות עם כל סיבוב. סוני לא עבדו קשה על הרכבו של גלגל ההנעה. זהו גומי פשוט שהיה נפוץ בתחילת שנות ה-70'. הוא ידוע כחומר לא יציב שמשנה את תכונותיו בחומו של קיץ ובקור חורפי והוא משפיע על מהירות הסיבוב. אפשר היה לתכנן אותו טוב יותר.
במקרה שלהלן הבעיה העיקרית היא המחיר המחוצף. הפטפון הזה לא שווה יותר מ-$100 וגם זה ביום מוצלח. כפי שעולה מתיאוריך - הפער כה גדול - שאני חושש לומר שאפילו שיחת טלפון נוספת בעניין הזה - היא הפסד כלכלי מבחינתך. רד מזה!
במקרה שלהלן הבעיה העיקרית היא המחיר המחוצף. הפטפון הזה לא שווה יותר מ-$100 וגם זה ביום מוצלח. כפי שעולה מתיאוריך - הפער כה גדול - שאני חושש לומר שאפילו שיחת טלפון נוספת בעניין הזה - היא הפסד כלכלי מבחינתך. רד מזה!
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 10/12/2013 16:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
לפי המודעה באי בי אי אפשר להבין כלום, המודעה שם כבר לא רלוונטית אבל לפי הההסבר טומי אני מבין שזה עבודה בעניים.
יש המלצות לגבי פטיפון שאני יוכל להפיק ממנו את המירב? גם מראה קלאסי וגם איכות טובה.
אין לי בעיה להשקיע עד 1500 כשאני מקבל תמורה טובה כמובן?
יש המלצות לגבי פטיפון שאני יוכל להפיק ממנו את המירב? גם מראה קלאסי וגם איכות טובה.
אין לי בעיה להשקיע עד 1500 כשאני מקבל תמורה טובה כמובן?
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
חפש בגוגל Sony PS-1100 ותגיע למספיק התייחסויות כדי לקבל תמונה ברורה. ב-1500 ש"ח אפשר לשים יד על פטפון וינטאז' נהדר. התייחסנו לזה כאן בפורום, הרבה מאוד פעמים. גם 'דרגון' (אילן) וגם אנוכי המלצנו כאן על דגמי וינטאז' מעולים שבהחלט נכנסים בתקציב.