ייעוץ והמלצה לרכישת מקרן
שלום לכולם
אני עושה חדר קולנוע ביתי בבית בפעם הראשונה ולכן צריך מקרן
יש לי ידע בסיסי בנושא הדרישה לכן אצטרך עזרה עם הדגמים השונים
החדר בגודל של 3x3
השימושים במקרן הם לרוב סרטים ואולי גם גיימינג
צריך שיתן עבודה טובה גם באור חדר או אור טבעי, אך לדעתי לרוב יעבוד תחת תנאי חשיכה.
התקציב הוא בסביבות ה3500 שח למקרן עצמו.
הדרישות הם כמובן רזולוציה טבעית של 16:9
כניסת hd עם תמיכה של 1080p
חיי מנורה נורמליים
שקט
שיתן תמונה חדה ואיכותית
אני מניח שהתקציב נמוך ביחס לדרישה, למרות שראיתי מקרנים בחול שכן עונים או נושקים למחיר
תודה רבה לממליצים!
אני עושה חדר קולנוע ביתי בבית בפעם הראשונה ולכן צריך מקרן
יש לי ידע בסיסי בנושא הדרישה לכן אצטרך עזרה עם הדגמים השונים
החדר בגודל של 3x3
השימושים במקרן הם לרוב סרטים ואולי גם גיימינג
צריך שיתן עבודה טובה גם באור חדר או אור טבעי, אך לדעתי לרוב יעבוד תחת תנאי חשיכה.
התקציב הוא בסביבות ה3500 שח למקרן עצמו.
הדרישות הם כמובן רזולוציה טבעית של 16:9
כניסת hd עם תמיכה של 1080p
חיי מנורה נורמליים
שקט
שיתן תמונה חדה ואיכותית
אני מניח שהתקציב נמוך ביחס לדרישה, למרות שראיתי מקרנים בחול שכן עונים או נושקים למחיר
תודה רבה לממליצים!
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
תקציב נמוך מאוד.
אתה יכול לנסות את זה:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6824009486
או אולי BENQ 1070 שידרוש מתיחה של התקציב.
אתה יכול לנסות את זה:
http://www.newegg.com/Product/Product.a ... 6824009486
או אולי BENQ 1070 שידרוש מתיחה של התקציב.
No place like home.......... Theater
אמזון גרמניה שולחים לארץ? איך זה מתבצע פשוט להזמין ישירות דרך האתר? הבנתי שהמחירים שם כוללים שילוח ומיסים. זה נכון?April כתב:אני הלכתי על BENQ 1070 מאמזון גרמניה. ~3800 כולל הכל עד הבית.
מומלץ...
בנוסף, מה דעתכם על המקרן BenQ MW721?
תודה רבה אגב לעונים!
המחירים כוללים שילוח ומיסים, תזמין לכתובת בארץ ובסיכום העלות אמור להיות סעיף מיסי יבוא. המשלוח מהיר, בד"כ פחות משבוע.tommypro כתב:אמזון גרמניה שולחים לארץ? איך זה מתבצע פשוט להזמין ישירות דרך האתר? הבנתי שהמחירים שם כוללים שילוח ומיסים. זה נכון?April כתב:אני הלכתי על BENQ 1070 מאמזון גרמניה. ~3800 כולל הכל עד הבית.
מומלץ...
בנוסף, מה דעתכם על המקרן BenQ MW721?
תודה רבה אגב לעונים!...
זה די פשוט להזמין, יש לא מעט אנשים שעשו את זה בפורום.
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
יש לך בארץ את האופטומה 131 ב4000 שקל הבעיה שמ-3 מטר הוא לא יפתח לך מספיק גודל
- Cable_Guy
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 612
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 97 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
במקרים מסוימים אתה יכול למצוא ביד 2 מקרן שמגיע עם נורה חדשה וככה אתה יכול להנות ממקרן בכמה רמות מעל מקרן חדש באותו התקציבtommypro כתב:לא בא בחשבון. חיי מנורה ובלאי... לא שווה לי לקחת תזסיכוןNemesis כתב:יד שנייה בא בחשבון?......
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אורי,
בתיאוריה אתה צודק אבל מי שרוכש מקרנים סביב בסכומים של עד 5,000 ש"ח הוא בדר"כ כזה שלא יהיה מוכן לשלם סכום דומה למקרן דו-מימד איכותי ללא תלת מימד ביד שנייה (אפילו עם כולל מנורה ספייר חדשה) מאשר לרכוש מקרן תלת מימד בסיסי בסכום דומה.
הסיכוי היחיד לדעתי לקבל סכום שגבוה מ-3,500 ש"ח עלך מקרן דו-מימד איכותי ללא תלת מימד הוא רק במידה ושני התנאים הבאים מתקיימים:
1. הקונה לא מתלהב מתלת מימד.
2. מיקום ההתקנה של המקרן מחייב מקרן עם זום משמעותי (מה שאין במקרני התלת מימד הזולים)
לי יש חבר שעומד ב-2 התנאים ולכן יהיה מוכן לרכוש מקרן כמו אפסון 8500 / פנה 4000 ב-4,000 ש"ח.
עידן
בתיאוריה אתה צודק אבל מי שרוכש מקרנים סביב בסכומים של עד 5,000 ש"ח הוא בדר"כ כזה שלא יהיה מוכן לשלם סכום דומה למקרן דו-מימד איכותי ללא תלת מימד ביד שנייה (אפילו עם כולל מנורה ספייר חדשה) מאשר לרכוש מקרן תלת מימד בסיסי בסכום דומה.
הסיכוי היחיד לדעתי לקבל סכום שגבוה מ-3,500 ש"ח עלך מקרן דו-מימד איכותי ללא תלת מימד הוא רק במידה ושני התנאים הבאים מתקיימים:
1. הקונה לא מתלהב מתלת מימד.
2. מיקום ההתקנה של המקרן מחייב מקרן עם זום משמעותי (מה שאין במקרני התלת מימד הזולים)
לי יש חבר שעומד ב-2 התנאים ולכן יהיה מוכן לרכוש מקרן כמו אפסון 8500 / פנה 4000 ב-4,000 ש"ח.
עידן
שלום לכולם ותודה רבה על ההיענות הגבוהה!
הזמנתי אתמול בערב את ה BenQ W1070
דרך אמזון גרמניה. יצא לי 787.2 אירו כולל שילוח עד הבית ומיסים
שאלה אחרונה לי אליכם - ראיתי שיש למקרן כניסת USB. האם אוכל לחבר למקרן הארד דיסק נייד ישירות ולראות סרט דרכו באיכות 1080p במידה והסרט הוא באמת 1080 בלוריי?
תודה מראש!
הזמנתי אתמול בערב את ה BenQ W1070
דרך אמזון גרמניה. יצא לי 787.2 אירו כולל שילוח עד הבית ומיסים
שאלה אחרונה לי אליכם - ראיתי שיש למקרן כניסת USB. האם אוכל לחבר למקרן הארד דיסק נייד ישירות ולראות סרט דרכו באיכות 1080p במידה והסרט הוא באמת 1080 בלוריי?
תודה מראש!