האם מערכת 5.1 מספיקה לחדר קולנוע או שחייב לשדרג?
אז ככה אני לא ממש יודע מידות אך החדר קטן יחסית בערך בגודל של ממד קטן,החדר בעיקר הולך להיות שמיש במשפחה הקרובה שלי ואולי לפעמים חברים כל הסרטים יופעלו ישר מתוך הhtpc שלי עם xbmc וכל הסרטים הם בfull hd
מה אתה אומר?
תודה!
מה אתה אומר?
תודה!
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
5.1 יספיק לחדר קטן, ואולי אפילו עדיף מ-7.1 שבכל זאת דורש מרחבים קצת יותר גדולים בשביל חוויה אופטימלית...

- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
לפי מה שאתה מתאר אתה הולך לנגן סרטים מהאינטרנט (compressed BD rips) ככה שהרוב המוחץ יהיה DD או DTS בפורמט 5.1 ולא יותר. 7.1 איכותי תפגוש בעיקר בBlurays נבחרים ככה שעבורך זה לא יהיה שדרוג מורגש לטובה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
איכות לפני כמות
שאלת המליון דולר, הכל שאלה של תקציב.
יכולה להיות מערכת 5.1 בעלת רכיבים איכותיים (רמקולים רסיבר וכו') או 7.1 רכיבים פחות איכותיים.
אני הייתי מעדיף 5.1 איכותית ומכויילת כהלכה שגם תשמיע מוזיקה דו ערוצית בצורה טובה.
לחדר קטן, אני לא בטוח שצריך סאב בכלל, אבל כל מקרה לגופו.
יכולה להיות מערכת 5.1 בעלת רכיבים איכותיים (רמקולים רסיבר וכו') או 7.1 רכיבים פחות איכותיים.
אני הייתי מעדיף 5.1 איכותית ומכויילת כהלכה שגם תשמיע מוזיקה דו ערוצית בצורה טובה.
לחדר קטן, אני לא בטוח שצריך סאב בכלל, אבל כל מקרה לגופו.
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
Re: איכות לפני כמות
מסכים עם הכל חוץ מעם השורה האחרונה - אם המטרה היא קולנוע ביתי, חובה סאב!Adix כתב:שאלת המליון דולר, הכל שאלה של תקציב.
לחדר קטן, אני לא בטוח שצריך סאב בכלל, אבל כל מקרה לגופו....
למה לדעתך יכול להיות שלא יהיה צורך בסאב?Adix כתב: לחדר קטן, אני לא בטוח שצריך סאב בכלל, אבל כל מקרה לגופו....
איזה רמקול אמור להשמיע את ערוץ ה LFE ?
ארז
רמקול רצפתי / מדפי גדול.ארז_וחני כתב:למה לדעתך יכול להיות שלא יהיה צורך בסאב?Adix כתב: לחדר קטן, אני לא בטוח שצריך סאב בכלל, אבל כל מקרה לגופו....
ארז...
סתם שאלה, איזה רמקולים ורסיבר יש לך היום?
הם לא יכולים לתת את המידע שיש בערוץ ה LFE וזה חיוני לחווית ק"ב בסרטים.Adix כתב:רמקול רצפתי / מדפי גדול.ארז_וחני כתב:למה לדעתך יכול להיות שלא יהיה צורך בסאב?Adix כתב: לחדר קטן, אני לא בטוח שצריך סאב בכלל, אבל כל מקרה לגופו....
ארז......
ארז