ירידה בנתוני סינכרון בראוטר
שלום ...
יש לי אינטרנט 100 מגה בזק ובזק בינלאומי, וכמו אצל אנשים אחרים יש איטיות במהירות ההורדה ובצפייה בווידאו.
עד לאחרונה נתוני הסיכרון היו עומדים כל הזמן על 99K ו- 100K גם לאחר כיבוי והפעלת הראוטר, אולם ביומיים האחרונים חלה ירידה בנתוני הסינכרון ל- 90K או 94K ...
מה הסיבה לכך?
תודה .
יש לי אינטרנט 100 מגה בזק ובזק בינלאומי, וכמו אצל אנשים אחרים יש איטיות במהירות ההורדה ובצפייה בווידאו.
עד לאחרונה נתוני הסיכרון היו עומדים כל הזמן על 99K ו- 100K גם לאחר כיבוי והפעלת הראוטר, אולם ביומיים האחרונים חלה ירידה בנתוני הסינכרון ל- 90K או 94K ...
מה הסיבה לכך?
תודה .
- מתן_בזק_בינלאומי
-
- עובד טלפוניה/אינטרנט

- תגובות: 200
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 6 פעמים
היי,
נשמח לבצע מולך בדיקה בנושא.
לצורך כך, אנא שלח פרטי התקשרות לכתובת: [email protected] ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
נשמח לבצע מולך בדיקה בנושא.
לצורך כך, אנא שלח פרטי התקשרות לכתובת: [email protected] ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם.
בברכה,
מתן, שירות לקוחות ברשת - בזק בינלאומי
tom10 כתב:שלום ...
מה הסיבה לכך?
תודה ....
כפי שציינתי בהודעה לעיל, חלה ירידה פתאומית במהירות ובנתוני הסינכרון בשיעור של כ- 10% ואף המהירות ממשיכה לרדת ...
בהתעלם מהבעייה במהירות, יש בעייה נוספת שהאינטרנט נתקע כל הזמן ומתנתק מספר פעמים ביום, כאשר בעיה זו הופיעה לאחר הירידה במהירות.
ניסיתי להתקשר לבזק (תשתית) והסברתי להם את הבעיה, אולם הם טוענים כי לא מופיע אצלם כל בעייה, ולאור העובדה כי בבדיקת המהירות אני מקבל 80-82 מגה אזי מבחינתם הכל התקין (למרות שהבעייה לא קשורה רק למהירות אלא לניתוקים ותקיעות), ואף לא התייחסו ובדקו את עניין הניתוקים כי כל עוד מתקבלת מהירות מעל 50 מגה אז הדבר תקין ..
מה אפשר לעשות בנסיבות אלה? והאם הבעיה קשורה לספק או לתשתית?
תודה מראש.
בהתעלם מהבעייה במהירות, יש בעייה נוספת שהאינטרנט נתקע כל הזמן ומתנתק מספר פעמים ביום, כאשר בעיה זו הופיעה לאחר הירידה במהירות.
ניסיתי להתקשר לבזק (תשתית) והסברתי להם את הבעיה, אולם הם טוענים כי לא מופיע אצלם כל בעייה, ולאור העובדה כי בבדיקת המהירות אני מקבל 80-82 מגה אזי מבחינתם הכל התקין (למרות שהבעייה לא קשורה רק למהירות אלא לניתוקים ותקיעות), ואף לא התייחסו ובדקו את עניין הניתוקים כי כל עוד מתקבלת מהירות מעל 50 מגה אז הדבר תקין ..
מה אפשר לעשות בנסיבות אלה? והאם הבעיה קשורה לספק או לתשתית?
תודה מראש.
כל עוד אתה מקבל בטופ 100 מינימום 50 מקסימום עד 100 מבחינת בזק זה תקין
ככה שלך אין מה לעשות פרט לחכות שבזק יסיימו אם ה vectoring ואז אולי נראה שינוי לטובה
תיאורתית ה vectoring אמור לספק 100 מגה בלי בעיה עד למרחק של 1 ק''מ מה msag
אבל אם בזק הכל יכול להיות
אני יודע שבזק בחלק מהאיזורי חיוג 04 ו 09 כבר שמו כרטיסי vectoring אבל הם לא מופעלים כרגע
מסיבה לא ברורה ... נראה לי בזק רוצה לסיים לפרוס לגמרי את ה vectoring אז לצאת בבום של פרסום
בסנגון פרסות של גידי '' אצלינו סטנדרט זה 200 מגה ( אם 3 מגה אפלאוד )
ככה שלך אין מה לעשות פרט לחכות שבזק יסיימו אם ה vectoring ואז אולי נראה שינוי לטובה
אני יודע שבזק בחלק מהאיזורי חיוג 04 ו 09 כבר שמו כרטיסי vectoring אבל הם לא מופעלים כרגע
מסיבה לא ברורה ... נראה לי בזק רוצה לסיים לפרוס לגמרי את ה vectoring אז לצאת בבום של פרסום
בסנגון פרסות של גידי '' אצלינו סטנדרט זה 200 מגה ( אם 3 מגה אפלאוד )
מה ? באמת עד 1 ק"מ מהMSAG?
אני נמצא כרגע בטווח של 800 מטר ומקבל 28/4.5 מגה טופ
אני נמצא כרגע בטווח של 800 מטר ומקבל 28/4.5 מגה טופ
חעחעחע
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
http://www.twitch.tv/irs0osooom/c/3570257
HUAWEI HG610
Bezeq + Bezeqint Top40 + RA
הגדרות לutorrent
https://imageshack.com/a/orfb/1
המרחק מ- MSAG הינו כ- 150 מ', ועד לפי כחודש היה מופיע בנותני הראוטר DOWNSTREAM RATE 1000000 או 999XX, אך באופן פתאומי זה ירד לסביבות 90-92, ובהתאם ירדה המהירות בכ- 10%.MrYair כתב:כל עוד אתה מקבל בטופ 100 מינימום 50 מקסימום עד 100 מבחינת בזק זה תקין
בסנגון פרסות של גידי '' אצלינו סטנדרט זה 200 מגה ( אם 3 מגה אפלאוד )...
הבעייה בנסיבות אלה היא לא המהירות. הבעייה היא שהאינטרנט מתנתק לפעמים באופן פתאומי (יש מצבים שזה קורה יותר מפעם אחת ביום) וכל הזמן נתקע הן בהורדות והן בצפייה בווידאו. לפני שהחלה הבעייה הזו הכל היה יציב כך שהרואטר היה דלוק ועובד במשך כחודשיים.
אני הייתי סבור כי הבעייה בתשתית ובשל כך פניתי לבזק, וכמובן, בתמיכה הטכנית חוזרים לנושא של בדיקת מהירות !!!
כן, למיטב ידיעתי DSL . לפעמים נורית ה- DSL דלוקה אבל צריך להמתין כמה שניות (האינטרנט נתקע) או להפעיל את הראוטר מחדש, ולפעמים הנורית לא דלוקה ואז יש להמתין גם עד שיתחבר או לכבות ולהפעיל את הראוטר עד שיתחבר.Class889 כתב:איזה ניתוק בדיוק יש לך? של DSL?...
כך למשל אתמול בערב האינטרנט פשוט קרס ונתקע לגמרי (נורית נשארה DSL דלוקה) ונאלצתי לכבות והלפעיל את הראוטר.
יש להעיר כי לא עשיתי שינוי בהגדרות הראוטר או המחשב. ניסיתי להחליף כבלים ופילטר אבל זה לא עזר.
לפי משהבנתי כןClass889 כתב:בסוף הם שמים של אלקטל?...
אבל יש מצב מוסיפים עוד יצרן
לפותח שרשור
על מנת שנוכל לעזור לך פה להבין מה סיבה לניתוקים
נשמח אם תעלה צילום מסך של נתוני DSL מהראוטר
צריך לראות כמה SNR יש לך על הקו
אם זה מתחת ל 6 אז יש לך בעיה בתשתית רוב הסיכויים
לידע הכללי רוב הניתוקים של DSL לא בהכרח יכולים לבוא מצד התשתית
אתה יותר מצד של הציוד כגון ראוטר של בזק אלה ראוטרים פח בלשון מעטה
מבחינת ביצועים וחומרה
שמע הראוטרים של בזק לא יוצרו ונבנו לתמוך בחיבור סביב ה 100 מגה,
אלה באופן תיאורתי אמורים לתמוך ב 100 מגה בתקן vdsl2
בבזק אולי 20 לקוחות בכל החברה מקבלים מהירות מעבר ל 90 מגה