Philips 42PFL6008 Vs. Samsung 40F6400?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
rokestar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אהלן, אני מחפש LED לחדר, 40-42'', אחרי הרבה חיפושים הגעתי לשני הדגמים האלו שנראים לי מוצאים חן בעיני.
הייתי שמח לשמוע מה אתם חושבים על סמסונג מול פיליפס, האם הדגם הזה של פיליפס מומלץ?

העדפות:
הכי חשובה - איכות התמונה בשידורים רגילים+HD
סמארטTV יש בשניהם, פחות קריטי כי גם ככה אחבר למחשב.
3D יש בשניהם והבנתי שבפיליפס קצת יותר טוב

1. מה מומלץ מבחינת איכות התמונה? הנציגים בחנויות אומרים דברים שונים לפי מה שהם מעדיפים לשווק, חלק אומרים שהסמסונג טובה יותר וחלק שהפיליפס טובה יותר ועדיף אותה אם פחות חשוב האפליקציות של הסמארט והתמיכה בעברית.
2. כיול/התאמת התמונה בפיליפס - הבנתי שבעייתי, אחת הביקורות אומרת שאם מכיילים זה נראה טוב בשידורים רגילים אבל רע בHD ואם מכיילים טיפה אחרת זה יראה רע ברגילים וטוב בHD.....זה נכון? כי הייתי שמח להתאים את התמונה פעם אחת ולא להסתבך ולשנות את ההגדרות 10 פעמים ביום במיוחד כשהממשק שם לא הכי נוח.
3. 6008 של פיליפס אפשר להשיג בארץ אבל הבנתי שיש לו שידרוגים מאותה סידרה בפחות או יותר אותו מחיר, האם כדאי, האם אפשר להשיג אותם איפשהו בארץ?
4. "הזרמת תוכנית טלויזיה לפלאפון" - הפונקציה של פיליפס לשידור התוכנית המשודרת לפלאפון, רלוונטי לתוכנית שנצפית בממיר של הוט או שזה לא יעבוד?

הייתי דיי נעול על הסמסונג אבל האמבילייט של הפיליפס והסיכוי ששם איכות התמונה יותר טובה מתחילים לקרוץ לי ממש...
אשמח לדעתכם המקצועית :)

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

בשתיהן איכות תמונה טובה מאוד.
לגבי מה שאומרים לך המוכרים, לא רלוונטי בכלל. מיותר לשאול. במקרה הטוב הם מבינים ומונעים משיקולים מסחריים ובמקרה הפחות טוב, הם לא מבינים כלום. אפרופו, אם זו לא חנות מתמחה, ב 90 אחוז מהמקרים הם לא מבינים דבר וחצי דבר ( ולא רק בתחום של מסכים ). המשתמש הממוצע שקצת קורא באינטרנט מבין יותר.

בפיליפס הסמארט לא רלוונטי למעט youtube. לדעתי גם בסמסונג לא רלוונטי, אבל שם אם זה מעניין יש יותר תכנים וגם עברית אם זה של סמליין.

לגבי הכיול, פעם ראשונה שאני שומע את זה על סדרה 6. לא שמעתי דבר כזה מעולם.

הזרמת תכנים לנייד: זה מאוד נחמד אם אתה בחדר אחר, אבל רק דרך שידור דיגיטלי של עידן +. בכל מקרה, צריך לבדוק את יש את הפונקציה הזאת בסדרה 6.

rokestar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

amitgv1 כתב:בשתיהן איכות תמונה טובה מאוד.
לגבי מה שאומרים לך המוכרים, לא רלוונטי בכלל. מיותר לשאול. במקרה הטוב הם מבינים ומונעים משיקולים מסחריים ובמקרה הפחות טוב, הם לא מבינים כלום. אפרופו, אם זו לא חנות מתמחה, ב 90 אחוז מהמקרים הם לא מבינים דבר וחצי דבר ( ולא רק בתחום של מסכים ). המשתמש הממוצע שקצת קורא באינטרנט מבין יותר.

בפיליפס הסמארט לא רלוונטי למעט youtube. לדעתי גם בסמסונג לא רלוונטי, אבל שם אם זה מעניין יש יותר תכנים וגם עברית אם זה של סמליין.

לגבי הכיול, פעם ראשונה שאני שומע את זה על סדרה 6. לא שמעתי דבר כזה מעולם.

הזרמת תכנים לנייד: זה מאוד נחמד אם אתה בחדר אחר, אבל רק דרך שידור דיגיטלי של עידן +. בכל מקרה, צריך לבדוק את יש את הפונקציה הזאת בסדרה 6.
...
מבחינת הכיול המסובך למדתי מהכתבה בCNET
http://reviews.cnet.co.uk/tvs/philips-4 ... -50011153/

אם שתיהן טובות, השאלה מי יותר? הפיליפס יותר יקרה, הבנתי שבאיזור ה5,500 ואת הסמסונג אפשר להשיג גם ב4800. ההבדל לא עצום אבל כן חשוב לי ללכת על הדגם המוצלח יותר ומההשוואה בינהם הבנתי שה3D טוב יותר בפיליפס ואולי גם האיכות תמונה אם כי אני ממש לא בטוח לגבי זה לעומת הסמסונג שמובילה יותר בתכנים של הסמארט דבר שמדבר אלי פחות כי בכל מקרה השימוש העיקרי שלי יהיה ביוטיוב ולשאר גם ככה יחובר מחשב.

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #4 

לדעתי רק אתה תדע לענות על זה. תצטרך להתרשם מהמסכים ולהחליט

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”