מחפש ראוטר טוב...
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 333
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
שלuם חברים אני מחפש ראוטר שיהיה עם רשת קווית של 1G ואלחוטי תקן AC
אני מוכן להשקיע גג עד 1000 ש"ח
כמו כן האם ישנה אפשרות לקנות ראותר שמכיל בתוכו גם מודם? אני רוצה לחבר את הכבל של בזק ישירות אליו ולהעיף את כל הזבל של בזק מהבית.
תודה
אני מוכן להשקיע גג עד 1000 ש"ח
כמו כן האם ישנה אפשרות לקנות ראותר שמכיל בתוכו גם מודם? אני רוצה לחבר את הכבל של בזק ישירות אליו ולהעיף את כל הזבל של בזק מהבית.
תודה
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
הנתב היחיד שעומד בקריטריונים שלך וזמין לרכישה בישראל הוא זה - http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm
אין בארץ משולב ובכל מקרה אתה יכול להפוך את הנתב מבזק למודם בלבד ולחבר אליו אל הנתב.
אין בארץ משולב ובכל מקרה אתה יכול להפוך את הנתב מבזק למודם בלבד ולחבר אליו אל הנתב.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

לא חובה מהארץ, יש לי אפשרות גם להביא מחול
לגבי האפשרות להפוך את הראוטר של בזק למודם בלבד ולחייג דרך ראוטר נפרד אני מכיר, ככה זה עובד אצלי עכשיו...
רציתי לדעת אם יש ראוטר בדרישות שלי שמכיל גם מודם, מיוחד שהראוטר של בזק הוא לא בעל יציאה קווית של 1G מה שמונע לקבל אינטרנט במהירות של 100M בפועל.
תודה
לגבי האפשרות להפוך את הראוטר של בזק למודם בלבד ולחייג דרך ראוטר נפרד אני מכיר, ככה זה עובד אצלי עכשיו...
רציתי לדעת אם יש ראוטר בדרישות שלי שמכיל גם מודם, מיוחד שהראוטר של בזק הוא לא בעל יציאה קווית של 1G מה שמונע לקבל אינטרנט במהירות של 100M בפועל.
תודה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ממילא אין בארץ חיבור לאינטרנט במהירות גבוהה מ-100MB אז אין שום צורך שהמודם יתמוך ביותר מזה.
באופן כללי גם רצוי להפריד את המודם מהראוטר, מכמה סיבות -
[*] כי עדיף שהמודם יהיה רכוש של בזק/הוט, ככה הם יתמכו בו אם יש בעיות, ולחלופין אתה עדיין תקבל ראוטר איכותי ולא את הזבל שמקבלים מהראוטרים המשולבים שבזק והוט מספקות.
[*] כי ככה אתה יכול להחליף אחד מהם בלי להחליף את השני, לדוגמה כי אתה עברת למהירות גבוהה יותר או בין הוט לבזק בלי להחליף את הראוטר הטוב שיש לך, או להחליף את הראוטר באחד מתקדם יותר בלי להחליף את המודם (והיום קשה למצוא מודמים נורמליים...)
בקשר לראוטר עצמו, אני לא מכיר היום בארץ ראוטר טוב עם 802.11ac. קניתי לא מזמן את ה-TP-Link WDR4300 שהוא משולב 802.11an 450Mbps ו-802.11bgn 300Mbps וכמובן עם יציאות קוויות של 1Gb. הוא עולה סביב ה-400₪. מה שכן אם אתה רוצה לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו כנראה שתצטרך להתקין עליו קושחת צד-שלישי (אני עובד עם OpenWRT).
באופן כללי גם רצוי להפריד את המודם מהראוטר, מכמה סיבות -
[*] כי עדיף שהמודם יהיה רכוש של בזק/הוט, ככה הם יתמכו בו אם יש בעיות, ולחלופין אתה עדיין תקבל ראוטר איכותי ולא את הזבל שמקבלים מהראוטרים המשולבים שבזק והוט מספקות.
[*] כי ככה אתה יכול להחליף אחד מהם בלי להחליף את השני, לדוגמה כי אתה עברת למהירות גבוהה יותר או בין הוט לבזק בלי להחליף את הראוטר הטוב שיש לך, או להחליף את הראוטר באחד מתקדם יותר בלי להחליף את המודם (והיום קשה למצוא מודמים נורמליים...)
בקשר לראוטר עצמו, אני לא מכיר היום בארץ ראוטר טוב עם 802.11ac. קניתי לא מזמן את ה-TP-Link WDR4300 שהוא משולב 802.11an 450Mbps ו-802.11bgn 300Mbps וכמובן עם יציאות קוויות של 1Gb. הוא עולה סביב ה-400₪. מה שכן אם אתה רוצה לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו כנראה שתצטרך להתקין עליו קושחת צד-שלישי (אני עובד עם OpenWRT).
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד

הבנתי אותך... יש משהו בדבריך, אתה צודק!
אני מחפש ראוטר טוב להביא מחול, לא חייב בארץ
אני מחפש ראוטר טוב להביא מחול, לא חייב בארץ
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
קח בחשבון שיש סיכוי סביר שאם תביא ראוטר שתומך ב-802.11a (לרבות 802.11ac) לא יסכימו לשחרר לך אותו מהמכס.
-
BarakMichaeli
- חבר פעיל מאוד