מחפש ראוטר טוב...

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
BarakMichaeli פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

שלuם חברים אני מחפש ראוטר שיהיה עם רשת קווית של 1G ואלחוטי תקן AC
אני מוכן להשקיע גג עד 1000 ש"ח
כמו כן האם ישנה אפשרות לקנות ראותר שמכיל בתוכו גם מודם? אני רוצה לחבר את הכבל של בזק ישירות אליו ולהעיף את כל הזבל של בזק מהבית.
תודה

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

הנתב היחיד שעומד בקריטריונים שלך וזמין לרכישה בישראל הוא זה - http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm

אין בארץ משולב ובכל מקרה אתה יכול להפוך את הנתב מבזק למודם בלבד ולחבר אליו אל הנתב.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

לא חובה מהארץ, יש לי אפשרות גם להביא מחול
לגבי האפשרות להפוך את הראוטר של בזק למודם בלבד ולחייג דרך ראוטר נפרד אני מכיר, ככה זה עובד אצלי עכשיו...
רציתי לדעת אם יש ראוטר בדרישות שלי שמכיל גם מודם, מיוחד שהראוטר של בזק הוא לא בעל יציאה קווית של 1G מה שמונע לקבל אינטרנט במהירות של 100M בפועל.
תודה

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

ממילא אין בארץ חיבור לאינטרנט במהירות גבוהה מ-100MB אז אין שום צורך שהמודם יתמוך ביותר מזה.
באופן כללי גם רצוי להפריד את המודם מהראוטר, מכמה סיבות -
[*] כי עדיף שהמודם יהיה רכוש של בזק/הוט, ככה הם יתמכו בו אם יש בעיות, ולחלופין אתה עדיין תקבל ראוטר איכותי ולא את הזבל שמקבלים מהראוטרים המשולבים שבזק והוט מספקות.
[*] כי ככה אתה יכול להחליף אחד מהם בלי להחליף את השני, לדוגמה כי אתה עברת למהירות גבוהה יותר או בין הוט לבזק בלי להחליף את הראוטר הטוב שיש לך, או להחליף את הראוטר באחד מתקדם יותר בלי להחליף את המודם (והיום קשה למצוא מודמים נורמליים...)

בקשר לראוטר עצמו, אני לא מכיר היום בארץ ראוטר טוב עם 802.11ac. קניתי לא מזמן את ה-TP-Link WDR4300 שהוא משולב 802.11an 450Mbps ו-802.11bgn 300Mbps וכמובן עם יציאות קוויות של 1Gb. הוא עולה סביב ה-400₪. מה שכן אם אתה רוצה לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו כנראה שתצטרך להתקין עליו קושחת צד-שלישי (אני עובד עם OpenWRT).

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הבנתי אותך... יש משהו בדבריך, אתה צודק!
אני מחפש ראוטר טוב להביא מחול, לא חייב בארץ

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #6 

קח בחשבון שיש סיכוי סביר שאם תביא ראוטר שתומך ב-802.11a (לרבות 802.11ac) לא יסכימו לשחרר לך אותו מהמכס.

סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

מה אתם אומרים על הראוטר הנ"ל:
http://www.amazon.com/gp/product/B00FB4 ... PDKIKX0DER

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”