המלצתכם למפזר חום עד 500 ש"ח?
-
vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
שלום חברים,
אודה לעזרתכם עם המלצה על מפזר חום \ תנור חימום לסלון בגודל 20 מטר ריבועי.
הכי חשוב שצריכת החשמל תהיה נמוכה וסבירה וכמובן תנור שמחמם.
לא מעניין אותי יבוא רישמי או אחריות מורחבת וכו'.
זרקתי מחיר שנראה לי הגיוני להשקיע על זה, באיזור ה-500 ש"ח מאחר ומדובר בשימוש של זוג ללא ילדים, לשעתיים שלוש בשעות הערב אך אם יש קפיצת מחיר ששווה להוסיף אז אשמח לקבל המלצה ואשקול זאת בהתאם.
תודה מראש!
אודה לעזרתכם עם המלצה על מפזר חום \ תנור חימום לסלון בגודל 20 מטר ריבועי.
הכי חשוב שצריכת החשמל תהיה נמוכה וסבירה וכמובן תנור שמחמם.
לא מעניין אותי יבוא רישמי או אחריות מורחבת וכו'.
זרקתי מחיר שנראה לי הגיוני להשקיע על זה, באיזור ה-500 ש"ח מאחר ומדובר בשימוש של זוג ללא ילדים, לשעתיים שלוש בשעות הערב אך אם יש קפיצת מחיר ששווה להוסיף אז אשמח לקבל המלצה ואשקול זאת בהתאם.
תודה מראש!
רק נקודה פיזיקלית, היעילות של מפזר חום היא 100% (כמעט). כל החשמל הופך לחום של אויר, חוץ מהאנרגיה הזניחה של הנעת האוויר.
אי לכך, צריכת חשמל נמוכה יותר היא בהכרח פחות חימום. לא תמצא מפזר חום שאוכל פחות חשמל ממפזר אחר, אך מחמם אותו דבר.
הנ"ל נכון כל עוד מדובר במפזרי חום. מזגנים (יעילים יותר) ותנורי איפרה (יעילים פחות אם לא מכוונים ישירות עליך) זה סיפור אחר.
אי לכך, צריכת חשמל נמוכה יותר היא בהכרח פחות חימום. לא תמצא מפזר חום שאוכל פחות חשמל ממפזר אחר, אך מחמם אותו דבר.
הנ"ל נכון כל עוד מדובר במפזרי חום. מזגנים (יעילים יותר) ותנורי איפרה (יעילים פחות אם לא מכוונים ישירות עליך) זה סיפור אחר.
משה
-
vivi
- חבר מביא חבר

משה תודה על תשובתך, אז אני מניח שבמקרה שלי עלי להתמקד במפזר חום שמצד אחד יהיה הכי יעיל מבחינת החימום אך לקחת בחשבון שצריכת החשמל שלו תהיה גדולה יחסית.
אני מאמין שאין פערים משמעותיים מבחינת עלות חימום של נפט או של מפזר חום כך שמיקדת אותי ונתת לי כיון.
יש עוד טיפים מבחינת מפרט טכני על מה עלי להסתכל? מה צריכת חשמל שאני אמור לחפש בהתחשב בנתונים שהצגתי? מפזר חום של חברה מומלצת?
תודה רבה מהנקודה הקרה והגבוהה ביותר בירושלים
אני מאמין שאין פערים משמעותיים מבחינת עלות חימום של נפט או של מפזר חום כך שמיקדת אותי ונתת לי כיון.
יש עוד טיפים מבחינת מפרט טכני על מה עלי להסתכל? מה צריכת חשמל שאני אמור לחפש בהתחשב בנתונים שהצגתי? מפזר חום של חברה מומלצת?
תודה רבה מהנקודה הקרה והגבוהה ביותר בירושלים
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
תראה, ההספק הנדרש נגזר מגודל החדר וטמפרטורת הסביבה. איני יודע כמה אתה צריך.
פערים בין מפזר חום לתנור נפט בהחלט יכולים להיות, כי גם הפערים בין מחיר החשמל למחיר הנפט משחקים תפקיד מרכזי.
מה שאותי מעניין במפזר חום, חוץ מזה שיהיה בעל הספק מתאים, זה שיהיה שקט. אחרת זה יכול לשגע.
פערים בין מפזר חום לתנור נפט בהחלט יכולים להיות, כי גם הפערים בין מחיר החשמל למחיר הנפט משחקים תפקיד מרכזי.
מה שאותי מעניין במפזר חום, חוץ מזה שיהיה בעל הספק מתאים, זה שיהיה שקט. אחרת זה יכול לשגע.
משה
אהבתי את ה"ללא צורך בחשמל"....
אז על מפזרים יכתבו "ללא צורך בגז" ?
משה
-
vivi
- חבר מביא חבר

נראה טוב, השאלה איך אני מחבר אותו לגז? צריך לקנות בלון בנוסף וכל פעם למלא גז?...
תודה מראש
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
חיפשתי גם ואני מתכוון לרכוש את המכשיר הזה
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834147
אינני יודע מה אפקטיביות החימום לשטח של 20 מ"ר אך נראה שעושה את העבודה טוב ומומלץ ע"י הרבה אנשים שרכשו.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=834147
אינני יודע מה אפקטיביות החימום לשטח של 20 מ"ר אך נראה שעושה את העבודה טוב ומומלץ ע"י הרבה אנשים שרכשו.
-
vivi
- חבר מביא חבר

מאחר ואני גר בדירה שהשכירות בה מסתיימת עוד כמה חודשים אני לא מתכוון לעשות נקודת גז אז ירדתי מנושא התנור-גז.
DoME - תודה רבה, נראה בדיוק מה שחיפשתי מכל הבחינות, אני רק מקווה שהוא עושה את העבודה, אם במקרה רכשת ותוכל לרשום את דעתך אני אודה לך, אני בנתיים אחפש המלצות על הדגם הזה.
DoME - תודה רבה, נראה בדיוק מה שחיפשתי מכל הבחינות, אני רק מקווה שהוא עושה את העבודה, אם במקרה רכשת ותוכל לרשום את דעתך אני אודה לך, אני בנתיים אחפש המלצות על הדגם הזה.