רשת קפה קפה מוזילה את מחיר הקפה ...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש קשר קלוש בלבד בין איכות הקפה למחירו. מנת קפה תעלה בין חצי שח לשח. החלב אותו חלב, הציוד אותו הציוד והארנונה אותה הארנונה.
מה שחשוב בסוף זה הבריסטה.
אני חושב שכל בית קפה צריך לשאוף למחירי טייק אווי שלא יגרמו ללקוח לחשוב פעמיים.
מה שחשוב בסוף זה הבריסטה.
אני חושב שכל בית קפה צריך לשאוף למחירי טייק אווי שלא יגרמו ללקוח לחשוב פעמיים.
what's next?
Hosq אני לא בטוח. .
אם אתה משקיע בחומר גלם באיכות גבוהה, טוחן כל מנה לידית (ולא טוחן מראש למחלק מנות) ושוקל אותה לפני ההכנה(=מאט את העסק) , מתחזק את המכונות כמו שצריך, מביא מכונות יקרות יותר (נגיד לה מרצוקו ולא לה פבוריטה [לא שיש לי משהו נגדם. .]) מכשיר את הבריסטות שלך בצורה מקצועית, ומשלם להם בהתאם - כל הדברים האלה יש להם השפעה מכרעת על התוצאה בכוס, ומסתכמים בהוצאות ממש לא מבוטלות
אם אתה משקיע בחומר גלם באיכות גבוהה, טוחן כל מנה לידית (ולא טוחן מראש למחלק מנות) ושוקל אותה לפני ההכנה(=מאט את העסק) , מתחזק את המכונות כמו שצריך, מביא מכונות יקרות יותר (נגיד לה מרצוקו ולא לה פבוריטה [לא שיש לי משהו נגדם. .]) מכשיר את הבריסטות שלך בצורה מקצועית, ומשלם להם בהתאם - כל הדברים האלה יש להם השפעה מכרעת על התוצאה בכוס, ומסתכמים בהוצאות ממש לא מבוטלות
וכמה מקומות כאלה אתה מכיר ?bnaya_d כתב:Hosq אני לא בטוח. .
אם אתה משקיע בחומר גלם באיכות גבוהה, טוחן כל מנה לידית (ולא טוחן מראש למחלק מנות) ושוקל אותה לפני ההכנה(=מאט את העסק) , מתחזק את המכונות כמו שצריך, מביא מכונות יקרות יותר (נגיד לה מרצוקו ולא לה פבוריטה [לא שיש לי משהו נגדם. .]) מכשיר את הבריסטות שלך בצורה מקצועית, ומשלם להם בהתאם - כל הדברים האלה יש להם השפעה מכרעת על התוצאה בכוס, ומסתכמים בהוצאות ממש לא מבוטלות...
בארץ? אפס.
עוד לא הייתי בקפהליקס.
בארצות הברית יש כמה עשרות כאלה, במדינות סקנדינביה ובריטניה עוד כמה, אומרים שגם ביפן.
לא בדיוק מבין מה ניסית להוכיח בשאלה שלך,
מה שאני ניסיתי לאמר זה שאם בית קפה רוצה להגיש קפה טוב זה עולה כסף.
עוד לא הייתי בקפהליקס.
בארצות הברית יש כמה עשרות כאלה, במדינות סקנדינביה ובריטניה עוד כמה, אומרים שגם ביפן.
לא בדיוק מבין מה ניסית להוכיח בשאלה שלך,
מה שאני ניסיתי לאמר זה שאם בית קפה רוצה להגיש קפה טוב זה עולה כסף.
סיכמת יפהMadCow כתב:וכמה מקומות כאלה אתה מכיר ?bnaya_d כתב:Hosq אני לא בטוח. .
אם אתה משקיע בחומר גלם באיכות גבוהה, טוחן כל מנה לידית (ולא טוחן מראש למחלק מנות) ושוקל אותה לפני ההכנה(=מאט את העסק) , מתחזק את המכונות כמו שצריך, מביא מכונות יקרות יותר (נגיד לה מרצוקו ולא לה פבוריטה [לא שיש לי משהו נגדם. .]) מכשיר את הבריסטות שלך בצורה מקצועית, ומשלם להם בהתאם - כל הדברים האלה יש להם השפעה מכרעת על התוצאה בכוס, ומסתכמים בהוצאות ממש לא מבוטלות......
בכל אופן - בכל הרשתות אתה תמצא ציוד מעולה וקפה לא רע
ובריסטה לא צריך להיות מוכשר מידי כדי להוציא הפוך טוב