איזה יופי שימוש ראשון וה lcd נשרפה
הטכנאי התקין לי אותה .עבדה 10 דקות . ליד הטכנאי כמובן. פתאום נשרפה. בצד הטלוויזיה. רותחת. וזה אפילו זלג למסגרת.
הטלוויזיה היא טלוויזיה יקרה שחסכתי בשביל לקנות אותה . של סמסונג. נותן השירות אלקטריק משהו . שכחתי. מה שבא עם סמליין בעיקרון.
אני רק מקווה שהם נותנים שירות טוב. שהטלוויזיה החדשה תגיע אליי מהר.
הטלוויזיה היא טלוויזיה יקרה שחסכתי בשביל לקנות אותה . של סמסונג. נותן השירות אלקטריק משהו . שכחתי. מה שבא עם סמליין בעיקרון.
אני רק מקווה שהם נותנים שירות טוב. שהטלוויזיה החדשה תגיע אליי מהר.
נערך לאחרונה על ידי d2idan ב 09/12/2013 19:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
זה שאתה אומר שהוא היה צריך להוכיח זה כבר מטומטם, בשביל מה הוא קנה בארץ ושילם פי 3 אם הוא גם צריך להוכיח נזק בשביל לממש אחריות? זה לא שבר שאתה אומר הוא צריך להוכיח שזה לא הגיע ככה, הטלוויזיה נשרפה בפנים, התגובה שלך רק מחזקת את מה שכבר ידוע, השירות בארץ מסריח! בחול אף אחד לא היה מבקש ממך להוכיח דבר כזה, בטח שלא יהיה טכנאי בכל התקנה (שאתה משלם עליו) מי ישמע צריך להיותצ פרופסור לחבר טלוויזיה, אפשר להגיד את זה על כל מוצר, למה רק טלוויזיה ?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
פומה, תנשום... 
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
ואתה עוד מתלונן ?d2idan כתב:ואו נראה לי שחומרת המצב גרועה יותר ממה שהיה נראה לי.
תקשיבו טוב. נראה שהטלוויזיה עולה באש מבפנים.צילמתי את זה !! הזוי!!!
מה זה. קרה למישהו? יש מה לדבר על פיצוי? זאת חתיכת טלוויזיה .
במחיר לא זול...
נתנו לך מכשיר משולב טלבזיה עם ברביקיו
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
מסכים. כתבת את זה בפשטות ונכון.MartinHSabag כתב:למה כל דבר פה זה ישר עליהום?
אני האחרון שמנסה להגן על מישהו שלא נותן שירות, אבל היה פה טכנאי, התקין את הטלוויזיה, היתה תקלה (חמורה או לא, מה זה משנה?) ומחליפים אותה.
מה הולך בדיוק "לרתוח" פה?...
הם היו בסדר גמור איתי . רק מקווה שזה יהיה מהיר. כי זה הכי חשוב . שההחלפה תהיה מהירה.
אחרת זה פשוט להחזיר מוצר ולקנות משהו אחר. נראה ...
מרטין לא מבין איך התגובה שלך קשורה למה שאמרתי, מי דיבר על שירות בכלל ? לא מדובר על הבעיה הספציפית הזאת, אלא על זה שאמרת (ותרשה לי צטט) שאלת מה היו אומרים, אז זה מה שאני אומר
"מעניין מה היו אומרים כל אלו שמתלוננים שהטכנאים הללו הם "אנשי מכירות במסווה", אם ההתקנה היתה נעשית לבד ועכשיו היתה מתחילה סאגה של הוכחות באשמת מי זה.... "
שזה פשוט מגוחך, באותה מידה אפשר להגיד את זה על כל מוצר שקיים, ולא רק טלוויזיה, אם יש תקלה שלא קשורה לנזק פיזי שנגרם ע"י הלקוח, החברה צריכה לתקן, ואין שום סיבה שידרשו הוכחה מהלקוח שלא הוא גרם לנזק, זה שאתה יודע בעצמך שאם לא היה טכנאי "היתה מתחילה סאגה של הוכחות באשמת מי זה" אין הרבה מה להוסיף לזה, "הטכנאי" זה רק עוד דרך לסחוט כסף, אין שום סיבה לדרוש טכנאי בשביל להתקין טלוויזיה, אם יש נזק שלא נגרם ע"י הלקוח (כמו שנשברה הטלוויזיה) אין שום סיבה הגיונית לסאגה הזאת, חוץ מאשר להתחמק ממימוש אחריות, מה שרוב הספקים והיבואנים פה בארץ מנסים לעשות בכל פעם שהם צריכים לממש את האחריות על המוצר שהם מכרו
"מעניין מה היו אומרים כל אלו שמתלוננים שהטכנאים הללו הם "אנשי מכירות במסווה", אם ההתקנה היתה נעשית לבד ועכשיו היתה מתחילה סאגה של הוכחות באשמת מי זה.... "
שזה פשוט מגוחך, באותה מידה אפשר להגיד את זה על כל מוצר שקיים, ולא רק טלוויזיה, אם יש תקלה שלא קשורה לנזק פיזי שנגרם ע"י הלקוח, החברה צריכה לתקן, ואין שום סיבה שידרשו הוכחה מהלקוח שלא הוא גרם לנזק, זה שאתה יודע בעצמך שאם לא היה טכנאי "היתה מתחילה סאגה של הוכחות באשמת מי זה" אין הרבה מה להוסיף לזה, "הטכנאי" זה רק עוד דרך לסחוט כסף, אין שום סיבה לדרוש טכנאי בשביל להתקין טלוויזיה, אם יש נזק שלא נגרם ע"י הלקוח (כמו שנשברה הטלוויזיה) אין שום סיבה הגיונית לסאגה הזאת, חוץ מאשר להתחמק ממימוש אחריות, מה שרוב הספקים והיבואנים פה בארץ מנסים לעשות בכל פעם שהם צריכים לממש את האחריות על המוצר שהם מכרו
תלמדו ממה שקרה לי. שלא יקרה לכם !
לפני כשבוע קניתי טלוויזית סמסונג מטרקל** חשמל. בעל המקום היה נראה מפוקפק. וגם המוכר התעקש ואמר מספר פעמים לא להזמין טכנאי. כמובן שהזמנתי .
הטכנאי הגיע והטלוויזיה עבדה 5 דקות עד שנשרפה! והמסגרת בצד הטלוויזיה נשרפה גם וכמעט נמסה! הטכנאי היה לידי שזה קרה . הוא התעסק עם הגדרות ואז זה קרה.
הטכנאי הגיע מטעם אלקטורניק פרו.
האם יש כאן מקום לתביעה? אם כן את מי?
סמליין צריכים להחליף לחדשה אבל לא מאמין באף אחד יותר.
כדי להחזיר אותה לטרקל** חשמל ולבקש כסף חזרה . אני צריך איזה טופס מהטכנאי או משהו מסויים?
סמליין מתחמקים מהאימיילים שלי.
ובטלפון אלקטרוניק פרו אומרים שהם מחכים לתשובה מסמליין לגבי החלפה . אני רוצה לנצל את זה שיש עוד זמן להחזיר מוצר ולקבל החזר כספי.
הטכנאי הגיע והטלוויזיה עבדה 5 דקות עד שנשרפה! והמסגרת בצד הטלוויזיה נשרפה גם וכמעט נמסה! הטכנאי היה לידי שזה קרה . הוא התעסק עם הגדרות ואז זה קרה.
הטכנאי הגיע מטעם אלקטורניק פרו.
האם יש כאן מקום לתביעה? אם כן את מי?
סמליין צריכים להחליף לחדשה אבל לא מאמין באף אחד יותר.
כדי להחזיר אותה לטרקל** חשמל ולבקש כסף חזרה . אני צריך איזה טופס מהטכנאי או משהו מסויים?
סמליין מתחמקים מהאימיילים שלי.
ובטלפון אלקטרוניק פרו אומרים שהם מחכים לתשובה מסמליין לגבי החלפה . אני רוצה לנצל את זה שיש עוד זמן להחזיר מוצר ולקבל החזר כספי.