אוזניות IE עד 1500 ש"ח.
-
lironk
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4049
מחפש אוזניות IE עד 1500 ש"ח , כמובן שאם ישנן אוזניות איכותיות יותר בתוספת תקציב קלה אז אשמח לדעת עליהן , כרגע יש לי את הסוני MDR1 , אני מאוד אוהב את הסאונד שלהן אז אם יש משהו בסגנון הצליל הזה זה יהיה טוב.
- eyal1983
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3449
Sennheiser IE80
- Ilyan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2544
אני חושב שאם אהבת את החתימה של 1R אתה תסתדר יפה עם הShure SE535, יש להן דמיון לא מועט בסאונד. שתיהן שמות בפוקוס את המידריינג' אבל בעוד שבסוני זה mid-forward בshure זה יותר mid-centric, כלומר לא צבוע ישירות אבל עדיין מאוד נוכח ומורגש יחסית לבאס ולטרבל.
- LQDForce
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 776
מסכים עם ההמלצה, אבל אני לא בטוח שזה יהיה משתלם.
לדעתי ה VSONIC GR07 יתנו לו את מה שהוא מחפש.
לדעתי ה VSONIC GR07 יתנו לו את מה שהוא מחפש.
- Ilyan
-
- חבר ותיק

שמעת את ה1R?
-
lironk
-
- חבר מביא חבר

היכן אפשר להשיג סאונד איכותי יותר באוזניות ie או ב over ear , אני יודע שזה תלוי בדגמים שונים אבל אני מדבר על העניין אבסולוטית , אני פשוט מתלבט כי עדיין לא התרגלתי לעניין האוזניות הגדולות ואני שוקל למכור אותן בשביל לקנות IE אבל חשוב לי מאוד איכות הצליל .
- Ilyan
-
- חבר ותיק

אתה יודע שאי אפשר להכליל אבל אתה בכל זאת מחפש את האמת האבסולוטית?
אז זהו, שאין.
הדבר היחיד שאני יכול לומר, ואין לי נסיון רב עם IEM שהם באמת היי-אנד, זה שאוזניות קשת, אפילו ON-EAR כמו הDT1350 (שלא לדבר על ה1R), נוטות לייצר צליל עם איכות יותר מוחשית, tactile זה המונח המדוייק באנגלית.
אז זהו, שאין.
הדבר היחיד שאני יכול לומר, ואין לי נסיון רב עם IEM שהם באמת היי-אנד, זה שאוזניות קשת, אפילו ON-EAR כמו הDT1350 (שלא לדבר על ה1R), נוטות לייצר צליל עם איכות יותר מוחשית, tactile זה המונח המדוייק באנגלית.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
לא שמעתי אותן אבל יש אזניות של סוני XBA-4 ו XBA-40. יש להן 4 דרייברי BA וביקורות די מחמיאות רוב הזמן.
מישהו שמע ויכול להגיד עליהן משהו?
מישהו שמע ויכול להגיד עליהן משהו?
-
lironk
-
- חבר מביא חבר

אולי לא ההיתי ברור , אבל הכוונה היתה שאם לוקחים למשל תקציב של 2000 ש"ח באיזה אופציה אפשר להשיג איכות גבוהה יותר ?
-
lironk
-
- חבר מביא חבר

מה עם ה westone 4 או ה shure 535 , איך הן לעומת ה Sennheiser IE80 ?
-
lironk
-
- חבר מביא חבר

מישהו , משהו ?
- mikel1999
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
איכות כללית הכי טובה אפשר עם הwestone 4 עד כמה שאני יודע (לא חפרתי בנושא)
המון אנשים העדיפו את ה4 מאשר ה535
ה80 יש באס הרבה יותר חזק ואמיתי משניהם אז היא כנראה תתאים יותר לדאנסים דאבסטאפ
מאשר שניהם... (אם אתה תחליט שיותר מתאים לך באס אז מציע לך לשקול לקנות את הjvc fx700 ראיתי שאנשים מעדיפים
אותה למוזיקה כמו טראנס\דאנסים וכו' מאשר הIE80 לכל שאר סוגי המוזיקה היא פחות מתאימה)
המון אנשים העדיפו את ה4 מאשר ה535
ה80 יש באס הרבה יותר חזק ואמיתי משניהם אז היא כנראה תתאים יותר לדאנסים דאבסטאפ
מאשר שניהם... (אם אתה תחליט שיותר מתאים לך באס אז מציע לך לשקול לקנות את הjvc fx700 ראיתי שאנשים מעדיפים
אותה למוזיקה כמו טראנס\דאנסים וכו' מאשר הIE80 לכל שאר סוגי המוזיקה היא פחות מתאימה)