אוזניות IE עד 1500 ש"ח.
אני חושב שאם אהבת את החתימה של 1R אתה תסתדר יפה עם הShure SE535, יש להן דמיון לא מועט בסאונד. שתיהן שמות בפוקוס את המידריינג' אבל בעוד שבסוני זה mid-forward בshure זה יותר mid-centric, כלומר לא צבוע ישירות אבל עדיין מאוד נוכח ומורגש יחסית לבאס ולטרבל.
היכן אפשר להשיג סאונד איכותי יותר באוזניות ie או ב over ear , אני יודע שזה תלוי בדגמים שונים אבל אני מדבר על העניין אבסולוטית , אני פשוט מתלבט כי עדיין לא התרגלתי לעניין האוזניות הגדולות ואני שוקל למכור אותן בשביל לקנות IE אבל חשוב לי מאוד איכות הצליל .
אתה יודע שאי אפשר להכליל אבל אתה בכל זאת מחפש את האמת האבסולוטית?
אז זהו, שאין.
הדבר היחיד שאני יכול לומר, ואין לי נסיון רב עם IEM שהם באמת היי-אנד, זה שאוזניות קשת, אפילו ON-EAR כמו הDT1350 (שלא לדבר על ה1R), נוטות לייצר צליל עם איכות יותר מוחשית, tactile זה המונח המדוייק באנגלית.
אז זהו, שאין.
הדבר היחיד שאני יכול לומר, ואין לי נסיון רב עם IEM שהם באמת היי-אנד, זה שאוזניות קשת, אפילו ON-EAR כמו הDT1350 (שלא לדבר על ה1R), נוטות לייצר צליל עם איכות יותר מוחשית, tactile זה המונח המדוייק באנגלית.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
לא שמעתי אותן אבל יש אזניות של סוני XBA-4 ו XBA-40. יש להן 4 דרייברי BA וביקורות די מחמיאות רוב הזמן.
מישהו שמע ויכול להגיד עליהן משהו?
מישהו שמע ויכול להגיד עליהן משהו?
- mikel1999
- חבר ותיק

- תגובות: 1808
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
איכות כללית הכי טובה אפשר עם הwestone 4 עד כמה שאני יודע (לא חפרתי בנושא)
המון אנשים העדיפו את ה4 מאשר ה535
ה80 יש באס הרבה יותר חזק ואמיתי משניהם אז היא כנראה תתאים יותר לדאנסים דאבסטאפ
מאשר שניהם... (אם אתה תחליט שיותר מתאים לך באס אז מציע לך לשקול לקנות את הjvc fx700 ראיתי שאנשים מעדיפים
אותה למוזיקה כמו טראנס\דאנסים וכו' מאשר הIE80 לכל שאר סוגי המוזיקה היא פחות מתאימה)
המון אנשים העדיפו את ה4 מאשר ה535
ה80 יש באס הרבה יותר חזק ואמיתי משניהם אז היא כנראה תתאים יותר לדאנסים דאבסטאפ
מאשר שניהם... (אם אתה תחליט שיותר מתאים לך באס אז מציע לך לשקול לקנות את הjvc fx700 ראיתי שאנשים מעדיפים
אותה למוזיקה כמו טראנס\דאנסים וכו' מאשר הIE80 לכל שאר סוגי המוזיקה היא פחות מתאימה)