מה הייתם בוחרים - פיליפס 8008 55' או 6008 60'?
יש על המסכים האלה מלא פוסטים. סדרה 8 אם בתקציב שלך ואם אפשר אז 8708. מסך מדהיםroshim22 כתב:שאלה של סקרנות, אם הייתה עומדת בפניכם האפשרות לבחור מסך בגודל 55 או 60 מהדגמים 8008 ו- 6008, מה הייתם בוחרים ולמה?...
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
מה המרחק צפייה?
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
עד 3-3.5 מטר, הייתי הולך על ה 8008.
חוץ מזה, על הנייר, מבחינתי, ה 8708, הוא מסך "אולטימטיבי" - 60", פאנל IPS עם 3D פאסיבי שאני מעדיף ועיבוד תמונה של סדרה 8 (מעבד הכי טוב 17 ביט וכו') ובנוסף אמבילייט 4 צדדים.
חוץ מזה, על הנייר, מבחינתי, ה 8708, הוא מסך "אולטימטיבי" - 60", פאנל IPS עם 3D פאסיבי שאני מעדיף ועיבוד תמונה של סדרה 8 (מעבד הכי טוב 17 ביט וכו') ובנוסף אמבילייט 4 צדדים.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

מעבד 14 ביט שנמצא גם בסדרה 7 אבל בסדרה 7 יש לו עוד כמה פיצ'רים שסגורים בסדרה 6.Johnik כתב:איזה מעבד יש בסדרה 6? סליחה שאני חצוף?...
אצלי זאת בדיוק הבעיה.. אם התלת מימד לא אקטיבי, אני לא יכול להנות מהצפייה.. אין מחלוקת שהחדות נפגמת עם תלת מימד פסיבי, ולכן גם הדגל 8708 לא בא בחשבון אצלי גם אם היה עולה 8,000...freedom_il כתב:עד 3-3.5 מטר, הייתי הולך על ה 8008.
חוץ מזה, על הנייר, מבחינתי, ה 8708, הוא מסך "אולטימטיבי" - 60", פאנל IPS עם 3D פאסיבי שאני מעדיף ועיבוד תמונה של סדרה 8 (מעבד הכי טוב 17 ביט וכו') ובנוסף אמבילייט 4 צדדים....
לצערי הרב אין תחליף ל-8008 אצל פיליפס בגודל 60 אקטיבי, אם היה לא הייתי חושב פעמיים.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

לא יכול להנות מהצפייה - זה בראש שלך אלא אם יש לך ראייה ביונית. הדרך היחידה שאפשר לראות ירידה בחדות בפאסיבי היא אם משתמשים במקור SBS ולא OU או Bluray 3D. ב SBS באמת בפאסיבי יש בעיה שגם בעיבוד הטוב ביותר קשה להתגבר עליה אבל מסכי פיליפס מצליחים לא רע. אני מוריד הכל ב OU או Bluray ולא נתקל בבעיות.roshim22 כתב:אצלי זאת בדיוק הבעיה.. אם התלת מימד לא אקטיבי, אני לא יכול להנות מהצפייה.. אין מחלוקת שהחדות נפגמת עם תלת מימד פסיבי, ולכן גם הדגל 8708 לא בא בחשבון אצלי גם אם היה עולה 8,000...freedom_il כתב:עד 3-3.5 מטר, הייתי הולך על ה 8008.
חוץ מזה, על הנייר, מבחינתי, ה 8708, הוא מסך "אולטימטיבי" - 60", פאנל IPS עם 3D פאסיבי שאני מעדיף ועיבוד תמונה של סדרה 8 (מעבד הכי טוב 17 ביט וכו') ובנוסף אמבילייט 4 צדדים....
לצערי הרב אין תחליף ל-8008 אצל פיליפס בגודל 60 אקטיבי, אם היה לא הייתי חושב פעמיים....
אני אומר לך את זה בתור מישהו שרואה (אמנם עם משקפיים) 9/6, כלומר כ 25-30% יותר טוב מ 6/6: במסך 55", ממרחק 3 מטר, לא ניתן לראות ירידה בחדות בכלל. שתדע גם שיש מספיק נסיינים וניסויים שמעידים את אותו דבר. איכות ה 3D בד"כ תלויה במסך ובעיבוד ולא בסוג הטכנולוגיה (אקטיבי נגד פאסיבי).
ממרחק 2 מטר בערך ממסך 55" אפשר להתחיל להבחין בפסים ב 3D פאסיבי.
מה שחשוב ב 3D במסכים ביתיים, הוא לא מספר הפיקסלים. הדבר הכי חשוב הוא התמודדות עם תנועה ופרטים רבים. אחרי זה, crosstalk ועיבוד הצבעים והתמונה ששונה מ 2D.
נכון מאוד. אני ראיתי כבר בערך 4 סרטי תלת בחודש האחרון. זה הזוי כמה האיכות מדהימה.freedom_il כתב:לא יכול להנות מהצפייה - זה בראש שלך אלא אם יש לך ראייה ביונית. הדרך היחידה שאפשר לראות ירידה בחדות בפאסיבי היא אם משתמשים במקור SBS ולא OU או Bluray 3D. ב SBS באמת בפאסיבי יש בעיה שגם בעיבוד הטוב ביותר קשה להתגבר עליה אבל מסכי פיליפס מצליחים לא רע. אני מוריד הכל ב OU או Bluray ולא נתקל בבעיות.roshim22 כתב:אצלי זאת בדיוק הבעיה.. אם התלת מימד לא אקטיבי, אני לא יכול להנות מהצפייה.. אין מחלוקת שהחדות נפגמת עם תלת מימד פסיבי, ולכן גם הדגל 8708 לא בא בחשבון אצלי גם אם היה עולה 8,000...freedom_il כתב:עד 3-3.5 מטר, הייתי הולך על ה 8008.
לצערי הרב אין תחליף ל-8008 אצל פיליפס בגודל 60 אקטיבי, אם היה לא הייתי חושב פעמיים....
אני אומר לך את זה בתור מישהו שרואה (אמנם עם משקפיים) 9/6, כלומר כ 25-30% יותר טוב מ 6/6: במסך 55", ממרחק 3 מטר, לא ניתן לראות ירידה בחדות בכלל. שתדע גם שיש מספיק נסיינים וניסויים שמעידים את אותו דבר. איכות ה 3D בד"כ תלויה במסך ובעיבוד ולא בסוג הטכנולוגיה (אקטיבי נגד פאסיבי).
מה שחשוב ב 3D במסכים ביתיים, הוא לא מספר הפיקסלים. הדבר הכי חשוב הוא התמודדות עם תנועה ופרטים רבים. אחרי זה, crosstalk ועיבוד הצבעים והתמונה ששונה מ 2D....
באיזו טלוויזיה אתה צופה?freedom_il כתב:לא יכול להנות מהצפייה - זה בראש שלך אלא אם יש לך ראייה ביונית. הדרך היחידה שאפשר לראות ירידה בחדות בפאסיבי היא אם משתמשים במקור SBS ולא OU או Bluray 3D. ב SBS באמת בפאסיבי יש בעיה שגם בעיבוד הטוב ביותר קשה להתגבר עליה אבל מסכי פיליפס מצליחים לא רע. אני מוריד הכל ב OU או Bluray ולא נתקל בבעיות.roshim22 כתב:אצלי זאת בדיוק הבעיה.. אם התלת מימד לא אקטיבי, אני לא יכול להנות מהצפייה.. אין מחלוקת שהחדות נפגמת עם תלת מימד פסיבי, ולכן גם הדגל 8708 לא בא בחשבון אצלי גם אם היה עולה 8,000...freedom_il כתב:עד 3-3.5 מטר, הייתי הולך על ה 8008.
מה שחשוב ב 3D במסכים ביתיים, הוא לא מספר הפיקסלים. הדבר הכי חשוב הוא התמודדות עם תנועה ופרטים רבים. אחרי זה, crosstalk ועיבוד הצבעים והתמונה ששונה מ 2D....
על איזה צער את מדבר?!!!!roshim22 כתב:אצלי זאת בדיוק הבעיה.. אם התלת מימד לא אקטיבי, אני לא יכול להנות מהצפייה.. אין מחלוקת שהחדות נפגמת עם תלת מימד פסיבי, ולכן גם הדגל 8708 לא בא בחשבון אצלי גם אם היה עולה 8,000...freedom_il כתב:עד 3-3.5 מטר, הייתי הולך על ה 8008.
ה 8008 לא נופל מה8708 אם תוציא את כל הבעיות מסביב למסך שאחת מהם היא העננות ואצל אנשים אחרים זה השירות של אלקטרה סה"כ המסך הזה בין המדהימים שיש כיום בשוק רק חבל שדברים הולכים קשה עם פיליפס בארץ.
תקנה ותהני גם אני בעד אקטיבי לכן קניתי את ה 8008
- freedom_il
-
- חבר ותיק

פיליפס 7008 55" ממרחק של 3 מטר בערך.roshim22 כתב:באיזו טלוויזיה אתה צופה?freedom_il כתב:לא יכול להנות מהצפייה - זה בראש שלך אלא אם יש לך ראייה ביונית. הדרך היחידה שאפשר לראות ירידה בחדות בפאסיבי היא אם משתמשים במקור SBS ולא OU או Bluray 3D. ב SBS באמת בפאסיבי יש בעיה שגם בעיבוד הטוב ביותר קשה להתגבר עליה אבל מסכי פיליפס מצליחים לא רע. אני מוריד הכל ב OU או Bluray ולא נתקל בבעיות.roshim22 כתב:אצלי זאת בדיוק הבעיה.. אם התלת מימד לא אקטיבי, אני לא יכול להנות מהצפייה.. אין מחלוקת שהחדות נפגמת עם תלת מימד פסיבי, ולכן גם הדגל 8708 לא בא בחשבון אצלי גם אם היה עולה 8,000...freedom_il כתב:עד 3-3.5 מטר, הייתי הולך על ה 8008.
מה שחשוב ב 3D במסכים ביתיים, הוא לא מספר הפיקסלים. הדבר הכי חשוב הוא התמודדות עם תנועה ופרטים רבים. אחרי זה, crosstalk ועיבוד הצבעים והתמונה ששונה מ 2D.......