בגדול אני מעוניין בטלויזיה 55/60 אינץ הכי חשוב לי לפי עדיפויות: איכות תמונה, עיצוב, 3D, סמארט. לא חייב תמיכה בכתוביות כי יש סטרימר יעודי לכך. אבל כן הייתי רוצה אפשרות להקליד עיברית באפליקציה של youtube.
אחרי סבב חנויות לא קטן ראיתי שככל שמסך גדול יותר איכות תמונה שלו יורדת (תחושה שלי). מבחינת מכיר לעומת גודל, איכות תמונה ושאר העדיפויות שלי ראיתי שמסך Philips 60pfl6008 נותן תמורה טובה (ניתן לרכוש מיבואן רשמי באזור 12000ש"ח). בקיצור התמקדתי על הדגם והתחלתי לחפור עליו ואז ראיתי שאנשים מתחלקים לשניים לאלה למאוד מרוצים ממנו בפרט ומחברת פיליפס בכלל ולאלה שלא מרוצים לגמריי.
הסיבות היו שונות אבל מה שהדליק לי נורה אדומה זה שכל מי שהתלונן תמיד הוסיף בעיית יציבות של המסך. שתוכנה שלו עדיין לא בשילה ודורשת עדכונים. וזה לא רק סמארט איטי ונתקע לפעמים (זה פחות קריטי כפי שציינתי קודם) אבל גם בעיות של DVB-T (עידן+) שאני כן רוצה להשתמש (אין לי יס/הוט בבית) שלוקח המון זמן עד שטלויזיה נדלקת (מעל 20 שניות) וקודם כל הקול מתחיל לעבוד באותה עוצמה שביצעו לה כיבוי ורק אחרי זה תמונה כאשר לא ניתן להנמיך את הקול של המסך עד שהוא לא "עלה".
זה כבר לא סמארט בעייתי אלה בעיות firmware של המסך וזה יותר רציני.
הייתי רוצה לקבל חווט דעת שאנשים שרכשו מסכים של פיליפס לא משנה סדרה 6 או 8 האם באמת יש כאלה בעיות בתוכנה של המסך או שזה פשוט חוסר מזל לאנשים עם batch לא איכותי כמו פיקסלים שרופים וכוי.
תודה מראש