יציבות של פיליפס

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Johnik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 223
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

קראתי המון ביקורות של המון אנשים/אתרים אך ככל שאני קורה ויתר דילמה שלי רק גודלת.
בגדול אני מעוניין בטלויזיה 55/60 אינץ הכי חשוב לי לפי עדיפויות: איכות תמונה, עיצוב, 3D, סמארט. לא חייב תמיכה בכתוביות כי יש סטרימר יעודי לכך. אבל כן הייתי רוצה אפשרות להקליד עיברית באפליקציה של youtube.
אחרי סבב חנויות לא קטן ראיתי שככל שמסך גדול יותר איכות תמונה שלו יורדת (תחושה שלי). מבחינת מכיר לעומת גודל, איכות תמונה ושאר העדיפויות שלי ראיתי שמסך Philips 60pfl6008 נותן תמורה טובה (ניתן לרכוש מיבואן רשמי באזור 12000ש"ח). בקיצור התמקדתי על הדגם והתחלתי לחפור עליו ואז ראיתי שאנשים מתחלקים לשניים לאלה למאוד מרוצים ממנו בפרט ומחברת פיליפס בכלל ולאלה שלא מרוצים לגמריי.
הסיבות היו שונות אבל מה שהדליק לי נורה אדומה זה שכל מי שהתלונן תמיד הוסיף בעיית יציבות של המסך. שתוכנה שלו עדיין לא בשילה ודורשת עדכונים. וזה לא רק סמארט איטי ונתקע לפעמים (זה פחות קריטי כפי שציינתי קודם) אבל גם בעיות של DVB-T (עידן+) שאני כן רוצה להשתמש (אין לי יס/הוט בבית) שלוקח המון זמן עד שטלויזיה נדלקת (מעל 20 שניות) וקודם כל הקול מתחיל לעבוד באותה עוצמה שביצעו לה כיבוי ורק אחרי זה תמונה כאשר לא ניתן להנמיך את הקול של המסך עד שהוא לא "עלה".
זה כבר לא סמארט בעייתי אלה בעיות firmware של המסך וזה יותר רציני.
הייתי רוצה לקבל חווט דעת שאנשים שרכשו מסכים של פיליפס לא משנה סדרה 6 או 8 האם באמת יש כאלה בעיות בתוכנה של המסך או שזה פשוט חוסר מזל לאנשים עם batch לא איכותי כמו פיקסלים שרופים וכוי.

תודה מראש :)

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #2 

אין בעיית יציבות בפיליפס
אין בעיה עם youtube בעברית דרך טאבלט או טלפון נייד.
8708 לדעתי אחד הטובים היום בשוק אם לא ה...

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #3 

הבעיה עם ה"הידלקות" של המסך אכן קיימת. יש להם פיצ'ר של הדלקה מהירה אבל היו לו בעיות (נדלק תמיד עם החלקת תמונה, למשל) ולא בדקתי אותו מאז העדכון האחרון למרות שהם כתבו ש"שיפרו" את ההדלקה המהירה.
עידן+ עובד מעולה ובאיכות טובה מאוד אבל אין EPG בעברית (ממש מבאס, כי כל כך פשוט ליישם את זה).
חוץ מזה, הכל עובד מצויין. אני מאוד מרוצה מ youtube בחיבור עם הטלפון הנייד וטאבלט.

Johnik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

ראיתי את 8708 מול 6008 באותו גודל זה נכון שסדרה 8 יותר איכותית מבחינת תמונה אבל להגיד שהבדל הוא כזה עצום ששווה השקעה של עוד כ-30% סביבות 4500ש"ח אני לא בטוח מצד שני אולי הכיול בחנות לא היה הכי מוצלח לכן לא נפלתי כאשר ראותי אותו.
שוב המסך יחסית חדש וכמעט אין לו ביקורות.
מה זה EPG שאין שם עיברית?
האים מישהו בדק איך עובד סקייפ אני הבנתי שניתן להפעיל אותו גם על סדרה 6 רק צריך לקנות מצלמה? זאת מצלמה מיוחדת של פיליפס או כל מצלמת USB מתאימה (הרי צריך איך שהו להתקין אותה ללא דרייבר?
ראיתי ש לסדרה 8 היה עדכון זה שיפר משהו האים יש גם עדכון כזה לסדרה 6 של פיליפס?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #5 

ההבדל המהותי שנראה מייד הוא אמבילייט. מסדרה 7 הוא ב 3 צדדים (החלק העליון מאוד משמעותי לעומת רק בצדדים) וב 8708 הוא גם למטה אבל זה רלוונטי רק למי שתולה על קיר.
ההבדל בתמונה הוא לא שמיים וארץ אבל יש הבדל. לאורך זמן ההבדל הוא שמידי פעם, גם אחרי שתתרגל למסך, תתפעל מהתמונה יותר במסך היותר טוב. האם זה שווה את הכסף? תחליט אתה.
EPG:
http://en.wikipedia.org/wiki/Electronic_program_guide

סקייפ עובד ממש נחמד. יש לנו קרובי משפחה בחו"ל בזמן האחרון וזה ממש נחמד לדבר איתם על מסך הטלויזיה כשהם רואים את כולם יושבים בסלון.
בסדרה 6 אני חושב שצריך מצלמה של פיליפס. צריך לוודא אבל אני די בטוח.

לכל המסכים מ 2013 היו עדכונים אבל לסדרות 7 ומעלה (שתומכים גם ב DTS) היה עדכון אחרון נוסף. הם תיקנו באגים ונראה לי ששיפרו את החלקת התמונה.

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

Johnik כתב:ראיתי את 8708 מול 6008 באותו גודל זה נכון שסדרה 8 יותר איכותית מבחינת תמונה אבל להגיד שהבדל הוא כזה עצום ששווה השקעה של עוד כ-30% סביבות 4500ש"ח אני לא בטוח מצד שני אולי הכיול בחנות לא היה הכי מוצלח לכן לא נפלתי כאשר ראותי אותו.
שוב המסך יחסית חדש וכמעט אין לו ביקורות.
מה זה EPG שאין שם עיברית?
האים מישהו בדק איך עובד סקייפ אני הבנתי שניתן להפעיל אותו גם על סדרה 6 רק צריך לקנות מצלמה? זאת מצלמה מיוחדת של פיליפס או כל מצלמת USB מתאימה (הרי צריך איך שהו להתקין אותה ללא דרייבר?
ראיתי ש לסדרה 8 היה עדכון זה שיפר משהו האים יש גם עדכון כזה לסדרה 6 של פיליפס?
...
לגבי הביקורות, יש באירופה לא מעט. אף אחד לא באנגלית כי שום מדינה לא דוברת אנגלית, למעט אנגליה ששם משום מה החליטו לא לשווק אותו.
תראה פוסט שלי בנושא, יש שם ביקורות שפורסמו עד לפני חודש וחצי בערך ותרגמתי לאנגלית.
אבל עזוב ביקורות, יש מספיק ביקורות על דגמי פיליפס 8008 והוא לא שונה ממנו בהרבה. להיפך, שדרגו שם מספר דברים.
ההבדל העיקרי שיכול להיות בעייתי למי שלא אוהב זה שהתלת הוא פאסיבי. לדעתי זה יתרון. אני מעדיף פאסיבי, אבל כל אחד והעדפותיו.

Johnik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

קודם כל תודה רבה לתגובות מהירות זה מאוד עוזר לקבל החלטה נכונה.
אני ראיתי תלת מימד פסיבי במסך פאנסוניק ומאוד אהבתי. אקטיבי עדיין לא יצא לי לראות נבדוק בחנויות.
יש לי עוד שאלה: באיזה מדינה ייצור של סדרה 8 או 6 זה אותה מדינה? אני מדבר על יבואן רשמי "אלקטרה"
פשוט באחד החנויות אחד הנציגים טען שבזמן אחרון מאז שפיליפס העבירה ייצור של מסכים לחברת TP Vision הם פחות אוהבים "להתעסק" איתם וזה כבר לא אותה חברה עם אותה איכות :?
יכול להיות שזה נאמר עקב כך שהוא רצה למכור סמסונג...האים באמת יש איזה שהוא הבדל באיכות חומרים/הרכבה לעומת דגמים ישנים יותר? האים דגם של שנה שעברה 8007 לדוגמה גם היה מיוצר ב-TP Vision ?

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

המוכר שאמר לך את זה קשקשן. TP Vision עשו רק טוב לפיליפס. דגם של שנה שעברה גם יוצר עי TP Vision.
תלך לשקם אלקטריק ויגידו לך שמאז שסמסונג עברו ליצור בסומלייה, הם פחות אוהבים להתעסק איתם.

המדינה לא רלוונטית. מישהו שאל אותי בפורום איפה שלי, 8708, מיוצרת. בדקתי ונדמה לי זה היה בולגריה. מה זה אומר?

חלק ממסכי פיליפס מיוצרים עי LG וחלקם עי סמסונג וזה משפיע על סוג המסך. לכן חלק מהדגמים אקטיבים וחלקם פאסיבים.
על איכות המסך משפיעים הרבה מאוד פרמטרים כגון פלטרים, מעבדים, סוג המסך ועוד ועוד.

צלך לחנויות ותתרשם, למרות שבחנויות מסכים לא מכויילים ותנאי התאורה לא מאפשרים באמת להתרשם.

Johnik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

טוב שוב הייתי בכמה חנויות וראיתי את 8707 מול 6008 באותו גודל כמה ערוצי HD של YES נסיתי לראות יתרון באיכות של סדרה 8 אך עניים שלי לא הצליחו לזהות. ברוב המקרים איכות הייתה כמעט זהה ולפעמים סדרה 6 אהבתי אף יותר. אני מבין שעל הנייר 8708 צריך להיות יותר איכותי אבל בפועל לצערי לא ראיתי זאת. לעומת זאת 8008 נראה יותר חד וצבעים יותר טובים לטעמי מאשר שני הדגמים בגודל 60'. אבג גם לעומת 55F8000 שהיה ממש לידו אהבתי יותר את תמונה של פיליפס.
עכשיו שאלה:
מרחק צפיה 3.5מ איזה עדיף לקחת 55pfl8008 או 60pfl6008
גודל או איכות? :?

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #10 

Johnik כתב:טוב שוב הייתי בכמה חנויות וראיתי את 8707 מול 6008 באותו גודל כמה ערוצי HD של YES נסיתי לראות יתרון באיכות של סדרה 8 אך עניים שלי לא הצליחו לזהות. ברוב המקרים איכות הייתה כמעט זהה ולפעמים סדרה 6 אהבתי אף יותר. אני מבין שעל הנייר 8708 צריך להיות יותר איכותי אבל בפועל לצערי לא ראיתי זאת. לעומת זאת 8008 נראה יותר חד וצבעים יותר טובים לטעמי מאשר שני הדגמים בגודל 60'. אבג גם לעומת 55F8000 שהיה ממש לידו אהבתי יותר את תמונה של פיליפס.
עכשיו שאלה:
...
תבין שלא ניתן להשוות איכות של המסכים באלה בחנויות!
הם לא מכוילים שם כמו שצריך במקרה הטוב או מכוילים גרוע מאוד על מצב סטור או דיינמיק
במקרה הפחות טוב. זה שהשוות עם תכנים דחוסים של יס גם לא תורם לעניין...
אתה לא רואה אפילו 30אחוז מהפוטנציאל של המסך כשאתה עומד וצופה בו כמו שהוא בתצוגה בחנות.
וזה בכלל לא מפתיע שלא ראית הבדלים בתנאים כאלה.

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #11 

dor8 כתב:
Johnik כתב:טוב שוב הייתי בכמה חנויות וראיתי את 8707 מול 6008 באותו גודל כמה ערוצי HD של YES נסיתי לראות יתרון באיכות של סדרה 8 אך עניים שלי לא הצליחו לזהות. ברוב המקרים איכות הייתה כמעט זהה ולפעמים סדרה 6 אהבתי אף יותר. אני מבין שעל הנייר 8708 צריך להיות יותר איכותי אבל בפועל לצערי לא ראיתי זאת. לעומת זאת 8008 נראה יותר חד וצבעים יותר טובים לטעמי מאשר שני הדגמים בגודל 60'. אבג גם לעומת 55F8000 שהיה ממש לידו אהבתי יותר את תמונה של פיליפס.
עכשיו שאלה:
...
תבין שלא ניתן להשוות איכות של המסכים באלה בחנויות!
הם לא מכוילים שם כמו שצריך במקרה הטוב או מכוילים גרוע מאוד על מצב סטור או דיינמיק
במקרה הפחות טוב. זה שהשוות עם תכנים דחוסים של יס גם לא תורם לעניין...
אתה לא רואה אפילו 30אחוז מהפוטנציאל של המסך כשאתה עומד וצופה בו כמו שהוא בתצוגה בחנות.
וזה בכלל לא מפתיע שלא ראית הבדלים בתנאים כאלה.
...
מסכים במאה אחוז.
אבל אם 6008 טוב לך אז לך עליו. את ההבדל בין 8008 ל 80708 לא תבחין במסך ובטוח שלא בשקם אלקטריק. המסכים מאוד דומים. ההבדל בעיקר בפיצ׳רים

Johnik פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

טוב אתמול למרות שמזג האוויר לא היה הכי אידיאלי :wink: הייתי שוב באותו סניף בו עשיתי השווה בין שני הדגמים 8708 ו 6008 בגודל 60' אך הפעם עשיתי כיול לשניהם את הגדרות שקיבלתי מ-amitgv1 (שוב תודה רבה על העזרה). צריך להגיד המוכר בחנות היה בחור עם ראש פתוח ואוהב את התחום וזרם איתי כאשר ביקשתי להגדיר לפי הגדרות שלי את שני המסכים. כאשר סיימנו הוא היה בשוק מהתוצאה הסופית וכאן באמת אפשר היה לראות הבדלים אלייהם כולם דיברו ולא רק נתונים על הנייר. למרות התאורה חזקה ולא אידיאלית אפשר היה לראות את חדות, עומק צבעים ותמונה הרבה יותר אמיתית בסדרה 8 לעומת 6.
בחנויות ע"מ לטשטש חסרונות של המסך מעלים את הבהירות לכן כאשר רואים במבט ראשוני מסכים עם תמונה בהירה יותר נראה לפעמים בעל צבעים יותר "טובים" ואיכותי.
תודה רבה לכל מי שעזר והגיב בעזרתכם הגעתי להחלטה סופית וקניתי... 8) תמונות בהמשך

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #13 

Johnik כתב:טוב אתמול למרות שמזג האוויר לא היה הכי אידיאלי :wink: הייתי שוב באותו סניף בו עשיתי השווה בין שני הדגמים 8708 ו 6008 בגודל 60' אך הפעם עשיתי כיול לשניהם את הגדרות שקיבלתי מ-amitgv1 (שוב תודה רבה על העזרה). צריך להגיד המוכר בחנות היה בחור עם ראש פתוח ואוהב את התחום וזרם איתי כאשר ביקשתי להגדיר לפי הגדרות שלי את שני המסכים. כאשר סיימנו הוא היה בשוק מהתוצאה הסופית וכאן באמת אפשר היה לראות הבדלים אלייהם כולם דיברו ולא רק נתונים על הנייר. למרות התאורה חזקה ולא אידיאלית אפשר היה לראות את חדות, עומק צבעים ותמונה הרבה יותר אמיתית בסדרה 8 לעומת 6.
בחנויות ע"מ לטשטש חסרונות של המסך מעלים את הבהירות לכן כאשר רואים במבט ראשוני מסכים עם תמונה בהירה יותר נראה לפעמים בעל צבעים יותר "טובים" ואיכותי.
תודה רבה לכל מי שעזר והגיב בעזרתכם הגעתי להחלטה סופית וקניתי... 8) תמונות בהמשך
...
:)
תתחדש. כשהיא תגיע, לא תפסיק להתלהב ממנה :D

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”