רכישת מסך פיליפס סדרה 6 7 או 8

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
DanielGov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

בוקר טוב לחברי הפורום השבוע אני מתכוון לרכוש את אחד מהדגמים הבאים Philips 47PFL6008 Philips 46PFL8008 Philips 47PFL6008. הלכתי לחנויות וההפרש ביניהם עומד על 1000 שקלים בין כל דגם ודגם כך שאשמח ואודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ לי ולחוות דעתכם לטובת אחד הדגמים. הבנתי שה7008 מוצלח במיוחד אך האם שווה להוסיף עוד 1000 ולרכוש את ה8008? בתודה מראש על כל ההמלצות וחוות הדעת.

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #2 

ב 7008, הפיצ'ר הכי משמעותי שאתה מקבל הוא אמבילייט 3 צדדים.
בנוסף, עיבוד טיפה יותר טוב, בעיקר ב 3D. בעדכון האחרון שיצא רק לסדרות 7 עד 9 שמתי לב שהם שיפרו את החלקת התמונה אז סדרה 6 לא קיבלו את זה.
בנוסף תמיכה ב DTS בניגון סרטים מהסטרימר של המסך אבל זה לא כזה משמעותי כי גם ככה אין תמיכה בכתוביות בעברית (למרות שהאיכות של הסטרימר גבוהה מאוד). ועוד קצת אפשרויות כיול שאני דווקא משתמש בהן.
בשביל 1000 ש"ח, לדעתי רק האמבילייט בצד השלישי (למעלה) שווה את הכסף לעומת ה 6008.
עכשיו ל 8008: אם לא אכפת לך שה 3D אקטיבי (לי זה קצת מפריע וגם רכישת כמה זוגות משקפיים יעלו לא מעט וצריך להוסיף את זה לשיקול הכלכלי) אז גם שם השיפור הוא די גדול מבחינת עיבוד התמונה והפאנל.

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #3 

אם אתה יכול, תשדרג לפחות לסדרה 7. אמבילייט 3 צדדים מאוד משמעותי לעומת שני צדדים

DanielGov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

תודה רבה על חוות הדעת, יש לציין כי המסך יהיה מחובר למחשב ולממיר של הוט. כמו כן קראתי קצת והבנתי שיש במסכים האלה בעיה של "עננות" האם האחריות מכסה מצב בו הגיע מסך עם בעיה זו? מעבר לזה המחיר לסדרה 7 שהוצע לי הוא 7000 שקלים ולסדרה 8 8000 שקלים. מה דעתכם על המחירים?

amitgv1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 912
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 48 פעמים

שליחה #5 

אני לא מכיר את המחירים בגדלים האלו.
לגבי העננות, נראה שלי שכל מסכי הלד ההקפי סובלים מהתופעה הזאת וזה יותר מזל.
דרך אגב, האמבילייט מפחית משמעותית את התופעה.
לגבי אחריות לעננות, לא ברור. תלוי ברמת הבעיה, ברצון של היבואן להחליף ובנחישות שלך.
מנסיון של אנשים בפורום, לעיתים החלפה רק החמירה בעיה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”