היי,
אני מעוניין לרכוש harmony link.
יש לי מספר שאלות ואשמח אם תוכלו לענות לי או לעזור לי.
מצד אחד הבנתי שהמוצר כבר איננו בפיתוח ולוגיטק הודיע שהיא מפסיקה את הייצור שלו, אבל מצד שני
אני רואה הודעות שעדיין לוגיטק' עוזרת ותומכת במוצר.
כמה זמן לדעתכם זה יימשך?
לא כ"כ הנתי מה זה ההרמוני (יש לי שלט פרונטו של פיליפס) האם זה אותו רעיון רק שמההרמוני ניתן לשלוט במוצרים דרך ios ואנדרואיד?
מה לגבי הפיתוח והכנסת קודים שלא מופיעים במאגר של לוגיטק, האם ניתן להכניס ידנית??
ושאלה אחרונה, יש לי הוט- האם זה תומך ועובד עם המוצרים של הוט.
תודה רבה!
רן.
שאלה| שליטה בטלוויזיה באמצעות harmony
- deleteduser1
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1253
- שם מלא: רוצה שתמחקו אותי
- נתן תודות: 172 פעמים
- קיבל תודות: 181 פעמים
1. הרמוני לינק הוחלף במוצר שנקרא הרמוני אולטימט האב (harmony ultimate hub)
ניתן לרכוש אותו בשלוש אופציות: האב בלבד, האב עם שלט רגיל, האב עם שלט טאץ'..
ניתן לקרוא על המוצרים כאן:
http://www.logitech.com/en-us/product/h ... timate-hub
2. ההאב מאפשר שליטה דרך טלפון סלולרי (אנדרואיד או iOS וטאבלטים) על המוצרים השונים. אם נרכש יחד עם השלט ניתן לרכוש על כל המוצרים גם מהשלט וגם מהטלפון
3. מערכת ההרמוני דומה לשלטים של פרונטו - יש יתרונות וחסרונות מבחינת גמישות וצורת ההגדרה אבל בשורה התחתונה שתי המערכות יאפשרו לשלוט בכל המוצרים דרך השלט וההאב יאפשר גם דרך הסלולר
4. מערכת ההרמוני מאפשרת לעשות את כל ההגדרות דרך אתר אינטרנט ו/או תוכנה ייעודית. רוב המכשירים קיימים כבר בתוך המאגר אבל ניתן בלי שום בעיה להוסיף כל מוצר עם כל שלט רחוק מבוסס IR
5. כן. הוט נתמך כמו כל מוצר אחר. רוב הממירים והשלטים של יס והוט נמצאים כבר בתוך המאגר ואם לא אפשר להוסיף אותם בקלות.
ניתן לרכוש אותו בשלוש אופציות: האב בלבד, האב עם שלט רגיל, האב עם שלט טאץ'..
ניתן לקרוא על המוצרים כאן:
http://www.logitech.com/en-us/product/h ... timate-hub
2. ההאב מאפשר שליטה דרך טלפון סלולרי (אנדרואיד או iOS וטאבלטים) על המוצרים השונים. אם נרכש יחד עם השלט ניתן לרכוש על כל המוצרים גם מהשלט וגם מהטלפון
3. מערכת ההרמוני דומה לשלטים של פרונטו - יש יתרונות וחסרונות מבחינת גמישות וצורת ההגדרה אבל בשורה התחתונה שתי המערכות יאפשרו לשלוט בכל המוצרים דרך השלט וההאב יאפשר גם דרך הסלולר
4. מערכת ההרמוני מאפשרת לעשות את כל ההגדרות דרך אתר אינטרנט ו/או תוכנה ייעודית. רוב המכשירים קיימים כבר בתוך המאגר אבל ניתן בלי שום בעיה להוסיף כל מוצר עם כל שלט רחוק מבוסס IR
5. כן. הוט נתמך כמו כל מוצר אחר. רוב הממירים והשלטים של יס והוט נמצאים כבר בתוך המאגר ואם לא אפשר להוסיף אותם בקלות.