התקנת רמקולים שקועים בקרניז גבס של המזגן - אפשרי ?
אין אם זה בעיהmooz כתב:איש המזגנים אומר שבגלל שהמזגן מושך אויר זה יכול להזיק לרמקול שחשוף ופתוח בתוך הנישה,
מה אתם אומרים לגבי זה ?
דבר נוסף שרציתי לשאול, המוסיקה יכולה לעבור ככה דרך הנישה גם לחדרים ?...
מה שכן לא הייתי בונה קופסא בגלל שהמקום שם נראה צר אבל כן הייתי מוסיף קצת חומר בידוד מסביב לרמקול
ולא זה לא יכול לעבור לחדרים אלא רק בווליום גבוה ועמום לחלוטין
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
לא בונים שום קופסה...
משאירים מקום בשבילך הרמקול בתוך הקרניז... הרמקולים מותקנים על הגבס.
HDMI אלו רמקולים קדמיים או אחוריים? האם יש סינר שמסתיר אותם? מה ההגיון בתלייה כזו? אין שום תועלת כאשר הרמקול זורק לכיוון התקרה ומוסתר עם סינר...
HDMI אלו רמקולים קדמיים או אחוריים? האם יש סינר שמסתיר אותם? מה ההגיון בתלייה כזו? אין שום תועלת כאשר הרמקול זורק לכיוון התקרה ומוסתר עם סינר...
הרמקולים בקרניז משמשים כ - 7.1 ואין שום סינר שמסתיר אותם...(ראה תמונה מצורפת)JEXY כתב:לא בונים שום קופסה...
HDMI אלו רמקולים קדמיים או אחוריים? האם יש סינר שמסתיר אותם? מה ההגיון בתלייה כזו? אין שום תועלת כאשר הרמקול זורק לכיוון התקרה ומוסתר עם סינר......
הבת שלי ישנה בחדר מאחורי הרמקולים...כולל אלה שמתחת...
לא שומעים כלום בחדרים !!!!
אתה לא צריך לראות, אני צריך לראות...JEXY כתב:אני לא רואה איך זה בדיוק 7.1 ואם זה בכלל ישים עם הסטאפ הזה...
בכל אופן, אם אתה נהנה, מי אני שאגיד לך אחרת..
...
וכן, אני שומע בדיוק כמו שאני רוצה לשמוע...לא בכל בית ישנה אפשרות להתקין רמקולים בתקן THX עקב אילוצים.
יש מערכת כיול שיודעת "לטפל" במיקומים "לא משהו"
ואני חד משמעי מרגיש בהבדל בין סרט 5.1 לסרט 7.1 ושומע את כל האפקטים של 7.1 בדיוק כמו שמצופה
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
יש למוניטור אודיו רמקולים שקועים שמגיעים קומפלט עם קופסה מובנית ייעודית, ובעומק של רמקולים שקועים רגילים (8-15 ס"מ, תלוי בדגם).
עבור אחוריים, לא הייתי משתולל והולך על דגם סולידי במכירת חיסול אצל היבואן: http://c100.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7 ... D7%9D.html
עבור אחוריים, לא הייתי משתולל והולך על דגם סולידי במכירת חיסול אצל היבואן: http://c100.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7 ... D7%9D.html
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
סליחה
ההצעה שלי עדיין תופסת, פשוט צריך לתקצב את העסק בהתאם... כמה חשבת להוציא על זוג הקדמיים?
ההצעה שלי עדיין תופסת, פשוט צריך לתקצב את העסק בהתאם... כמה חשבת להוציא על זוג הקדמיים?