שלום רב .בעזרת עצות מחברי הפורום רכשתי מקניטה בריקה 2 כוסות וממטחנת קפה דנלוגי kg79 תודה על זמנכם והעצות...נשאר לי רק להשלים את המשולש הקדוש עם טוטקרימה 3 כוסות הבעייה היא שלא ניתן להשיג אותה ואני ממש רוצה לקנות את הדגם הזה ..מה שכן יש את הדגם של ה 6 כוסות שמביא אותי לשאלה האים הוא יהיה לי פרקטי במידה ואני מעוניין נניח בכוס אחת מפנקת של קפוצינו לעומת מקציף של דגם אחר בעל קיבולת יותר קטנה לחלב שיותר מתאימה לכמות הקצפה שאני מעוניין בה ? הפטנט של הרשת הכפולה קוסם לי אבל אני חושש שהקוטר של הטוטקרימה הגדול פשוט גדול יהיה עלי אשמח לתשובה ועל אותה הדרך אבקש לדעת על אייזה רמת טחינה מומלץ לעבוד עים מטחנת הדנלוגי kg79 למטרת הכנת הקפה במקינטה (במיספרים) שוב תודה לעונים אתר נפלא וממכר.
הבנתי השאלה אם כדאי להתפשר על מקציף ידני מחברה אחרת שפועל על אותה שיטה ומתאים לכמות ההקצפה בה אני מעוניין אמנם מדובר במקציף ללא רשת כפולה זה הבדל זניח או ממש שמורגש בתוצאה הסופית? אם נניח אני יפמפם יותר פעמים מאשר הטוטוקרימה זה יתן לי אותה תוצאה?
בדיוק היום החלפתי באוסקר את פית ההקצפה מ 4 חורים ל 2 חורים.
איזה הבדל.. סירקולציה מיידית והחימום מתארך כך שקל לשלוט גם ב 200 מ"ל חלב.
ממליץ לך בחום להחליף פיה (20 ש"ח).
ozeltzex כתב:בדיוק היום החלפתי באוסקר את פית ההקצפה מ 4 חורים ל 2 חורים.
איזה הבדל.. סירקולציה מיידית והחימום מתארך כך שקל לשלוט גם ב 200 מ"ל חלב.
ממליץ לך בחום להחליף פיה (20 ש"ח).
תבור סחר בחיפה.
עולה 20 שח שזה ממש זול יחסית לכאלה שראיתי ברשת.
הבעיה היחידה היא שזו פיה סטנדרטית לכל המכונות, וכשהברגתי אותה על האוסקר הפיה לא נוגעת באטם כך שיוצאות משם קצת טיפות.
ניסיתי טפלון וזה לא עזר, אני כבר אמצא פתרון.
בכל מקרה ההקצפה הרבה יותר נוחה עכשיו משמעותית.
מה לגבי המקציף הקטן של gat יש לכם ניסיון איתו?? ורגע מה לגבי הרמת טחינה ב דנלוגי kg79 אייזה מיספור הכי מותאם לבריקה שלי מה זה ביקשתי עזרה ותגובות גלשו לעזרתו של danimili אני מרגיש מקופח זה בגלל שלי יש רק בריקה ולו יש מכונת אספרסו סקסית??