עזרה בחיבור DENON X2000
התחדשתי בDENON X200 דרך אמזון איטליה, הודות לפורום זה.
הרכישה עברה בצורה חלקה, והמכשיר נחת בביתי 4 ימים מביצוע ההזמנה.
לאחר כיול הרסיבר באמצעות האודיסיי, הרמקולים מעולם לא נשמעו כל כך טוב (גם לפני זה היה לי DENON אבל בכיול ידני...). הבעיה היא עם הסטרימר - אקסטרימר סיידווינדר. חיברתי אותו לפי הוראות ההתקנה של המגבר אבל קבצים שאני מנגן דרכו,המחוברים אליו מהרד דיסק נייד, בעיקר קבצי המוזיקה, נשמעים מאד לא מרשימים, באיכות ובעוצמה נמוכה, יחסית למה שאני מנגן מה - DVD
מכיוון שהאקסטרימר הוא הנגן העיקרי של המוזיקה והסרטים, אני קצת אובד עצות. מה גם שברסיבר הקודם לא הייתה בעיה עם האקסטרימר.
למי יש מושג?
הרכישה עברה בצורה חלקה, והמכשיר נחת בביתי 4 ימים מביצוע ההזמנה.
לאחר כיול הרסיבר באמצעות האודיסיי, הרמקולים מעולם לא נשמעו כל כך טוב (גם לפני זה היה לי DENON אבל בכיול ידני...). הבעיה היא עם הסטרימר - אקסטרימר סיידווינדר. חיברתי אותו לפי הוראות ההתקנה של המגבר אבל קבצים שאני מנגן דרכו,המחוברים אליו מהרד דיסק נייד, בעיקר קבצי המוזיקה, נשמעים מאד לא מרשימים, באיכות ובעוצמה נמוכה, יחסית למה שאני מנגן מה - DVD
מכיוון שהאקסטרימר הוא הנגן העיקרי של המוזיקה והסרטים, אני קצת אובד עצות. מה גם שברסיבר הקודם לא הייתה בעיה עם האקסטרימר.
למי יש מושג?
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מה מופיע לך על הרסיבר תוך כדי השמעת מוזיקה? כלומר איזה מצב עיבוד (אם בכלל) מופיע לך על הצג? אם למשל זה מצב מותאם לסרטים, זה יכול להסביר את הפגיעה באיכות. כמובן אם אתה מנגן mp3 128kbps אז גם לזה יש תרומה.
- asaf2298
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- שם מלא: אסף
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
רסיבר מעולה גם לי יש אחד
תנסה ללכת לaudio, משם לaudyssey ולשים את הdynamic eq על on תנסה גם לשים את הrestorer על Low לפי דעתי ככה זה נשמע יותר מפורט
אגב תתחדש
אתה מחבר דרך hdmi נכון? תנסה ללכת להגדרות של הסטרימר ולשנות את ההגדרות של המוזיקה.
אתה מחבר דרך hdmi נכון? תנסה ללכת להגדרות של הסטרימר ולשנות את ההגדרות של המוזיקה.
אלון, כמו שכתבתי, המצב בהאזנה למוזיקה הוא סטריאו (אם לזה כוונתך)
אסף, מחובר דרך HDMI, ניסיתי גם לחבר דרך RCA, אולי הבעיה היא בחיבור או בהגדרות HDMI אך ללא תוצאות חיוביות. ניסיתי את שינוי ההגדרות ברסיבר ובאקסטרימר,כפי שהמלצת, גם ללא תוצאות
יש עוד רעיונות???
אסף, מחובר דרך HDMI, ניסיתי גם לחבר דרך RCA, אולי הבעיה היא בחיבור או בהגדרות HDMI אך ללא תוצאות חיוביות. ניסיתי את שינוי ההגדרות ברסיבר ובאקסטרימר,כפי שהמלצת, גם ללא תוצאות
יש עוד רעיונות???
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
אתה אומר שלאקסטרימר מחובר דיסק נייד - לדעתי אתה יכול לחבר את הדיסק ישירות לUSB ברסיבר ולנגן דרכו, נכון? אם כן תעשה ניסוי קטן ותראה אם יש הבדל באיכות, וזה יעזור לך להבין האם הבעיה ברסיבר או שהאקסטרימר עושה משהו לא טוב.
חיברתי דיסק און קי ישירות לרסיבר (את הדיסק הנייק המגבר לא הצליח לפתוח לזהות) וניגנתי דרכו, והאיכות היתה מצויינת, זאת אומרת שכנראה מקור הבעיה באקסטרימר.
מה שכן, כשניגנתי מהדיסק און קי, שמתי לב שבתצוגה, לגבי ה - SIGNAL הופיע MP3 בעוד שכאשר אני מנגן את אותו קובץ דרך האקסטרימר ב - SIGNAL מופיע PCM. מה אומר PCM והאם נראה לך שזה מקור הבעיה?
מה שכן, כשניגנתי מהדיסק און קי, שמתי לב שבתצוגה, לגבי ה - SIGNAL הופיע MP3 בעוד שכאשר אני מנגן את אותו קובץ דרך האקסטרימר ב - SIGNAL מופיע PCM. מה אומר PCM והאם נראה לך שזה מקור הבעיה?
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
זה בהחלט נשמע שזה מקור הבעיה. PCM הכוונה לביטסטרים של האודיו לאחר פיענוח (בערך, קצת קשה לי לנסח את זה, אולי מישהו יצליח יותר טוב
)
מה שלדעתי קורה פה זה שהאקסטרימר שלך קורא את הMP3 ושולח לרסיבר את האודיו, לעומת ניגון ישירות ברסיבר שבו הרסיבר עושה את הפענוח.
תבדוק אם יש אופציה באקסטרימר לעשות PASS-THROUGH, כלומר לשדר את הקבצים כמו שהם לרסיבר ולתת לו לפענח אותם.
מה שלדעתי קורה פה זה שהאקסטרימר שלך קורא את הMP3 ושולח לרסיבר את האודיו, לעומת ניגון ישירות ברסיבר שבו הרסיבר עושה את הפענוח.
תבדוק אם יש אופציה באקסטרימר לעשות PASS-THROUGH, כלומר לשדר את הקבצים כמו שהם לרסיבר ולתת לו לפענח אותם.
לאחר שחפרתי קצת בmanual של xtreamer ובאתר שלהם מסתבר שאין אפשרות לעשות PASSTHROUGH באקסטרימר שברשותי.
זה מה שמופיע באתר של אקסטרימר
Important Information:
Support for HD audio bit-stream pass-though was implemented with firmware v2.4 onwards for all Xtreamer players except the Xtreamer Mk1.
Support for HD audio bit-stream pass-though was removed from the Xtreamer Mk1 by Realtek due to licensing issues.
The Realtek RTD1283DD and RTL1185 A/V decoding chip-sets support Half SBS 3D video only (ie: 2No side-by-side 960x1080 images).
באסה
כנראה שנצטרך לשדרג את הנגן מדיה במוקדם או במאוחר...
זה מה שמופיע באתר של אקסטרימר
Important Information:
Support for HD audio bit-stream pass-though was implemented with firmware v2.4 onwards for all Xtreamer players except the Xtreamer Mk1.
Support for HD audio bit-stream pass-though was removed from the Xtreamer Mk1 by Realtek due to licensing issues.
The Realtek RTD1283DD and RTL1185 A/V decoding chip-sets support Half SBS 3D video only (ie: 2No side-by-side 960x1080 images).
באסה
כנראה שנצטרך לשדרג את הנגן מדיה במוקדם או במאוחר...