גולן טלקום רוצה לשבור את שוק הטלוויזיה
בקרוב אני מקווה שיס והוט יחלו ליתחנן שנישאר אצלהם.
גולן מתכוון ליכנס לשוק הטלויזיה, טריפל ב 150 שח.
לדעתי כמו שהוא הבטיח ועשה עם שוק הטלפוניה ככה הוא יעשה לטלויזיה.
אנחנו לא נביו איך שילמנו מחירים מטורפים כאלה על טלויזיה בינונית.
<נערך על ידי עפר: העתקת תוכן אסורה>
מקור: http://www.themarker.com/technation/1.2182857
גולן מתכוון ליכנס לשוק הטלויזיה, טריפל ב 150 שח.
לדעתי כמו שהוא הבטיח ועשה עם שוק הטלפוניה ככה הוא יעשה לטלויזיה.
אנחנו לא נביו איך שילמנו מחירים מטורפים כאלה על טלויזיה בינונית.
<נערך על ידי עפר: העתקת תוכן אסורה>
מקור: http://www.themarker.com/technation/1.2182857
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
השאלה אם תשתית אינטרנט איכותית מספיק לשידור רציף ללא קיטועים למספר מכשירי טלוויזיה בבית. במיוחד בעידן ה-HD.
בהולנד יש את חבילת Digitenne על גבי DVB-T. תמורת 12.5 יורו לחודש מקבלים 28 ערוצי טלוויזיה.
http://www.digitenne.nl/
זה יכול להיות להיט בישראל. אכן להוט ויס יש הרבה הסכמים, אך לא כל הסדרות בבלעדיות ויש סדרות חדשות כל הזמן.
אם יכניס את ספורט 1-2, ערוץ סרטים וערוץ סדרות, זה יהיה מאוד אטרקטיבי.
בהולנד יש את חבילת Digitenne על גבי DVB-T. תמורת 12.5 יורו לחודש מקבלים 28 ערוצי טלוויזיה.
http://www.digitenne.nl/
זה יכול להיות להיט בישראל. אכן להוט ויס יש הרבה הסכמים, אך לא כל הסדרות בבלעדיות ויש סדרות חדשות כל הזמן.
אם יכניס את ספורט 1-2, ערוץ סרטים וערוץ סדרות, זה יהיה מאוד אטרקטיבי.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6112
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
אין הרבה שירותי IPTV איכותיים בתשלום לארצנו הקטנטונת לצערי, אפשר לפנטז רק על שירות כמו בצרפת וכמו שהבאת פה אסף..
מניסיון FILMON/NTV הם ממש לא רעים אבל יש עוד רבים ואחרים והמחירים די אטרקיביים... עם STB כמו של MAG-250 יש לך אחלה גישה לעולם הטלוויזיה דרך האינטרנט רק אין תאוצה לעניין לפחות פה בארץ, ראה את אנונה.
מניסיון FILMON/NTV הם ממש לא רעים אבל יש עוד רבים ואחרים והמחירים די אטרקיביים... עם STB כמו של MAG-250 יש לך אחלה גישה לעולם הטלוויזיה דרך האינטרנט רק אין תאוצה לעניין לפחות פה בארץ, ראה את אנונה.
- shlomiassaf
- חבר ותיק

- תגובות: 1444
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
לא סתם רוב הסדרות היום שייכות ל-YES... להערכתי YES מכוונת לשוק התוכן ורואה את העתיד שלה שם...גיל37 כתב:אם רוב הסדרות המובילות הן הרכש של YES היום והוט מסתפקת בפירורים, מה ישאר לגולן לשדר ? את הארכיון של ערוץ 1 ?...
יש מצב שבעוד כמה שנים היא תהיה חברת תוכן ולא חברת תשתית... תשתית מבוססת לווין פשוט יקרה יותר ולא תאפשר לה להתחרות בהוט בצורה ראויה.
כנראה תעבור ל-IP או שתמכור לאחרות.
בכל מקרה, כמו שעופר אמר, הדרך היחידה להוזיל עלויות זה דרך IP.
יש עשרות אלפי בתי אב שלא צריכים תוכן בכמויות, מספיק להם ערוץ 2 ו-10 וספורט אייכותי.... כיום הם כבולים תחת "הכל או כלום" וזה הקלף של חברות הכבלים.. שזה יפרץ, וזה יפרץ, אז כללי המשחק ישתנו.
אם בעבר ראשי הוט/יס לא האמינו שזה יכול לקרות היום הם מודעים לכך... מה שקרה בשוק הסלולר יקרה גם בשוק הכבלים
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
.oferlaor כתב:תשתית אינטרנט. זו הדרך היחידה להוזיל את העסק....
מסכים!
מחיר זה לא הבעיה היחס של הנציגים וטכנאים עזבו אתכם מחירים תנו שירות !!!!!!!!!!!
ביום חמישי האחרון כאשר התקשרתי ליס לראות כמה יעלה לי להתנתק אם בכלל נציג הרים עליי את הקול לא צעק חלילה אבל לא היה רחוק רק בגלל שטענתי שהוט נותנים לי תמורה יותר טובה.
אני לא מבין נעלם נציגי שירות אינם בני אדם ? למה צריך להתייחס אליי כך
ביום חמישי האחרון כאשר התקשרתי ליס לראות כמה יעלה לי להתנתק אם בכלל נציג הרים עליי את הקול לא צעק חלילה אבל לא היה רחוק רק בגלל שטענתי שהוט נותנים לי תמורה יותר טובה.
אני לא מבין נעלם נציגי שירות אינם בני אדם ? למה צריך להתייחס אליי כך
גם רמי לוי עשה כתבה דומה שבוע שעבר... מעניין (למרות שגולן דיבר על זה כבר לפני כמה חודשים)
לגולן אני יותר מאמין כי הוא גם הוכיח את עצמו בשוק הטלפוניה, אבל עדיין מוקדם לדעתי לדבר על זה עם ההתנהלות של משרד התקשורת
גם לא הייתי בונה יותר מדי כי ממה שזכור לי לפני כמה חודשים הפיילוט שלו זה מפעיל וירטואלי טלפון ואינטרנט על בסיס טלפוניה ותשתית של בזק + 6 ערוצים של עידן+ ועוד איזה 4 ערוצים (שממה שהבנתי הוא מעוניין לרכוש מהוט/יס גם בתור מפעיל וירטואלי). אז לפחות בהתחלה אל תשאפו לערוצי ספורט איכותיים ותוכן אחר...
לגולן אני יותר מאמין כי הוא גם הוכיח את עצמו בשוק הטלפוניה, אבל עדיין מוקדם לדעתי לדבר על זה עם ההתנהלות של משרד התקשורת
גם לא הייתי בונה יותר מדי כי ממה שזכור לי לפני כמה חודשים הפיילוט שלו זה מפעיל וירטואלי טלפון ואינטרנט על בסיס טלפוניה ותשתית של בזק + 6 ערוצים של עידן+ ועוד איזה 4 ערוצים (שממה שהבנתי הוא מעוניין לרכוש מהוט/יס גם בתור מפעיל וירטואלי). אז לפחות בהתחלה אל תשאפו לערוצי ספורט איכותיים ותוכן אחר...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. זה חייב להיות על גבי רשת אינטרנט, פשוט כי אחרת לא יהיה VOD.Eksh כתב:גם רמי לוי עשה כתבה דומה שבוע שעבר... מעניין (למרות שגולן דיבר על זה כבר לפני כמה חודשים)
גם לא הייתי בונה יותר מדי כי ממה שזכור לי לפני כמה חודשים הפיילוט שלו זה מפעיל וירטואלי טלפון ואינטרנט על בסיס טלפוניה ותשתית של בזק + 6 ערוצים של עידן+ ועוד איזה 4 ערוצים (שממה שהבנתי הוא מעוניין לרכוש מהוט/יס גם בתור מפעיל וירטואלי). אז לפחות בהתחלה אל תשאפו לערוצי ספורט איכותיים ותוכן אחר......
2. דווקא גולן לא עומד כרגע במיכסה שלו של 7% נתח שוק והוא עלול לאבד את הביטחונות שלו...ככה שמי שדווקא הוכיח את עצמו זה רמי לוי....
3. כולם, כולל סלקום, מחכים בין היתר להסכם הג'יגות. כמו שמפעיל סלולארי וירטאולי חייב שמשרד התקשורת יחייב את 3 בעלי התשתיות הסלולאריות למכור "זמן אויר" במחיר מקסימאלי, גם כאן, משרד התקשורת צריך לחייב את ספקיות התשתית (בזק, הוט ובקרוב חברת חשמל) למכור תעבורה במחיר מקסימלי. עד שזה לא ייקרה, אי אפשר לעשות שום חישוב של תוכנית עיסקית.
כרגע מדברים על אזור ה-50-70 ש"ח ל-100 מגה. אם תעשו את החשבון בעצמכם, תראו שכל המייזם הזה לא ממש בעל פוטנציאל לעשות אף אחד מהם הרבה יותר עשיר, אבל כן להתמודד מול חבילות טריפל ולשמר לקוחות.
אז מה הייתה הכתבה על הפריסה של עידן+ בשביל סלקום/אורנג'? (כן אני יודע שזה חברות שונות, אבל עדיין הנחתי שהם ירצו להשתמש בטכנולוגיה דומה. גם אורנג' חתמה הסכם עם הוט לגבי שימוש בתשתית שלה לפיילוט)MartinHSabag כתב:1. זה חייב להיות על גבי רשת אינטרנט, פשוט כי אחרת לא יהיה VOD.Eksh כתב:גם רמי לוי עשה כתבה דומה שבוע שעבר... מעניין (למרות שגולן דיבר על זה כבר לפני כמה חודשים)
גם לא הייתי בונה יותר מדי כי ממה שזכור לי לפני כמה חודשים הפיילוט שלו זה מפעיל וירטואלי טלפון ואינטרנט על בסיס טלפוניה ותשתית של בזק + 6 ערוצים של עידן+ ועוד איזה 4 ערוצים (שממה שהבנתי הוא מעוניין לרכוש מהוט/יס גם בתור מפעיל וירטואלי). אז לפחות בהתחלה אל תשאפו לערוצי ספורט איכותיים ותוכן אחר......
2. דווקא גולן לא עומד כרגע במיכסה שלו של 7% נתח שוק והוא עלול לאבד את הביטחונות שלו...ככה שמי שדווקא הוכיח את עצמו זה רמי לוי....
3. כולם, כולל סלקום, מחכים בין היתר להסכם הג'יגות. כמו שמפעיל סלולארי וירטאולי חייב שמשרד התקשורת יחייב את 3 בעלי התשתיות הסלולאריות למכור "זמן אויר" במחיר מקסימאלי, גם כאן, משרד התקשורת צריך לחייב את ספקיות התשתית (בזק, הוט ובקרוב חברת חשמל) למכור תעבורה במחיר מקסימלי. עד שזה לא ייקרה, אי אפשר לעשות שום חישוב של תוכנית עיסקית.
כרגע מדברים על אזור ה-50-70 ש"ח ל-100 מגה. אם תעשו את החשבון בעצמכם, תראו שכל המייזם הזה לא ממש בעל פוטנציאל לעשות אף אחד מהם הרבה יותר עשיר, אבל כן להתמודד מול חבילות טריפל ולשמר לקוחות....
וואלה? האמתי זה ממש מוזר לי. כל הזמן שיבחו את גולן שצירפו הרבה והשאירו הרבה לעומת הוט מובייל, ועם כל ההשוואות ביניהן הנחתי שהן המובילות. לא התכוונתי שרמי לוי גרוע או משהו, אבל הוא לא עשה אימפקט כמו גולן טלקום (למרות שהוא הראשון שנכנס)
אז מה יקרה אם הוא לא יקבל? החלום הולך לפח?
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
הבעיה היחידה שכרגיל....יס והוט יורידו את המחירים לאותה רמה או אפילו פחות.
מר ישראל ישראלי, ישכח מה עשו לו, ואיזה פרייאר היה ונשאר, וישאר באותן שתי החברות.
גולן טלביזיה תהיה עם מס לקוחות ופלח שוק קטן ביותר, שלא יאפשר להגיע לרווחיות, ובואו נחכה ונראה מה יהיה עוד 3 שנים...
מר ישראל ישראלי, ישכח מה עשו לו, ואיזה פרייאר היה ונשאר, וישאר באותן שתי החברות.
גולן טלביזיה תהיה עם מס לקוחות ופלח שוק קטן ביותר, שלא יאפשר להגיע לרווחיות, ובואו נחכה ונראה מה יהיה עוד 3 שנים...
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
- YanivPL
- חבר ותיק

- תגובות: 1342
- נתן תודות: 384 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
גולן טלקום רומזת על כניסה לשירותי טלוויזיה ואינטרנט
לפי גורמים המקורבים לחברה, מטרת הפרסום היא להכין את הצרכנים לקונספט חדש בטלוויזיה ולגרום לאנשים לתהות מדוע הם משלמים סכום גבוה על שירותים אלו
http://www.themarker.com/technation/1.2359037
לפי גורמים המקורבים לחברה, מטרת הפרסום היא להכין את הצרכנים לקונספט חדש בטלוויזיה ולגרום לאנשים לתהות מדוע הם משלמים סכום גבוה על שירותים אלו
http://www.themarker.com/technation/1.2359037