גולן טלקום רוצה לשבור את שוק הטלוויזיה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
didiram פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 376
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 20 פעמים

שליחה #1 

בקרוב אני מקווה שיס והוט יחלו ליתחנן שנישאר אצלהם.
גולן מתכוון ליכנס לשוק הטלויזיה, טריפל ב 150 שח.
לדעתי כמו שהוא הבטיח ועשה עם שוק הטלפוניה ככה הוא יעשה לטלויזיה.
אנחנו לא נביו איך שילמנו מחירים מטורפים כאלה על טלויזיה בינונית.

<נערך על ידי עפר: העתקת תוכן אסורה>

מקור: http://www.themarker.com/technation/1.2182857

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

מעניין על איזו תשתית יעבדו השידורים. לווין, קרקעי או כבלים. קרקעי יהיה ממש נוח.

לקנות כרטיס בסופרמרקט, להכניס לטלוויזיה ל-CI ולצפות (Y)

גיל37
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2890
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 293 פעמים

שליחה #3 

אם רוב הסדרות המובילות הן הרכש של YES היום והוט מסתפקת בפירורים, מה ישאר לגולן לשדר ? את הארכיון של ערוץ 1 ?

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #4 

גיל37 כתב:אם רוב הסדרות המובילות הן הרכש של YES היום והוט מסתפקת בפירורים, מה ישאר לגולן לשדר ? את הארכיון של ערוץ 1 ?
...
:D :D :D

snad
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 475
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 37 פעמים

שליחה #5 

לא צריך את כל הסדרות האלו, בשביל זה יש אינטרנט.
אם הוא נותן ב 150 שקל אינטרנט, טלפון ביתי ושידורי ספורט איכותיים ישירים ב HD (ליגת האלופות, NBA וכו') אני אצלו.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78907
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 789 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #6 

תשתית אינטרנט. זו הדרך היחידה להוזיל את העסק.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #7 

מה שהולך עם FREE בצרפת זה מדהים - יוזמה כזאת פה בארץ תיהיה מבורכת, מגוון ערוצים מכל העולם דרך האינטרנט במחירים זולים :D

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #8 

השאלה אם תשתית אינטרנט איכותית מספיק לשידור רציף ללא קיטועים למספר מכשירי טלוויזיה בבית. במיוחד בעידן ה-HD.

בהולנד יש את חבילת Digitenne על גבי DVB-T. תמורת 12.5 יורו לחודש מקבלים 28 ערוצי טלוויזיה.
http://www.digitenne.nl/

זה יכול להיות להיט בישראל. אכן להוט ויס יש הרבה הסכמים, אך לא כל הסדרות בבלעדיות ויש סדרות חדשות כל הזמן.
אם יכניס את ספורט 1-2, ערוץ סרטים וערוץ סדרות, זה יהיה מאוד אטרקטיבי.

benny123
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6112
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 994 פעמים

שליחה #9 

אין הרבה שירותי IPTV איכותיים בתשלום לארצנו הקטנטונת לצערי, אפשר לפנטז רק על שירות כמו בצרפת וכמו שהבאת פה אסף..
מניסיון FILMON/NTV הם ממש לא רעים אבל יש עוד רבים ואחרים והמחירים די אטרקיביים... עם STB כמו של MAG-250 יש לך אחלה גישה לעולם הטלוויזיה דרך האינטרנט רק אין תאוצה לעניין לפחות פה בארץ, ראה את אנונה. :?

shlomiassaf
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1444
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 70 פעמים

שליחה #10 

גיל37 כתב:אם רוב הסדרות המובילות הן הרכש של YES היום והוט מסתפקת בפירורים, מה ישאר לגולן לשדר ? את הארכיון של ערוץ 1 ?
...
לא סתם רוב הסדרות היום שייכות ל-YES... להערכתי YES מכוונת לשוק התוכן ורואה את העתיד שלה שם...

יש מצב שבעוד כמה שנים היא תהיה חברת תוכן ולא חברת תשתית... תשתית מבוססת לווין פשוט יקרה יותר ולא תאפשר לה להתחרות בהוט בצורה ראויה.

כנראה תעבור ל-IP או שתמכור לאחרות.

בכל מקרה, כמו שעופר אמר, הדרך היחידה להוזיל עלויות זה דרך IP.
יש עשרות אלפי בתי אב שלא צריכים תוכן בכמויות, מספיק להם ערוץ 2 ו-10 וספורט אייכותי.... כיום הם כבולים תחת "הכל או כלום" וזה הקלף של חברות הכבלים.. שזה יפרץ, וזה יפרץ, אז כללי המשחק ישתנו.

אם בעבר ראשי הוט/יס לא האמינו שזה יכול לקרות היום הם מודעים לכך... מה שקרה בשוק הסלולר יקרה גם בשוק הכבלים

AbuNazir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 321
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #11 

רוב הסיכויים שיס בעתיד תעביר את השידורים שלה על גבי הסיבים של בזק ואל תשכח שבקרוב יס תתאחד עם בזק

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7041
נתן תודות: 1274 פעמים
קיבל תודות: 1461 פעמים

שליחה #12 

oferlaor כתב:תשתית אינטרנט. זו הדרך היחידה להוזיל את העסק.
...
.

(Y)

מסכים!

asaf1319
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 295
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #13 

מחיר זה לא הבעיה היחס של הנציגים וטכנאים עזבו אתכם מחירים תנו שירות !!!!!!!!!!!
ביום חמישי האחרון כאשר התקשרתי ליס לראות כמה יעלה לי להתנתק אם בכלל נציג הרים עליי את הקול לא צעק חלילה אבל לא היה רחוק רק בגלל שטענתי שהוט נותנים לי תמורה יותר טובה.
אני לא מבין נעלם נציגי שירות אינם בני אדם ? למה צריך להתייחס אליי כך

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #14 

גם רמי לוי עשה כתבה דומה שבוע שעבר... מעניין (למרות שגולן דיבר על זה כבר לפני כמה חודשים)
לגולן אני יותר מאמין כי הוא גם הוכיח את עצמו בשוק הטלפוניה, אבל עדיין מוקדם לדעתי לדבר על זה עם ההתנהלות של משרד התקשורת

גם לא הייתי בונה יותר מדי כי ממה שזכור לי לפני כמה חודשים הפיילוט שלו זה מפעיל וירטואלי טלפון ואינטרנט על בסיס טלפוניה ותשתית של בזק + 6 ערוצים של עידן+ ועוד איזה 4 ערוצים (שממה שהבנתי הוא מעוניין לרכוש מהוט/יס גם בתור מפעיל וירטואלי). אז לפחות בהתחלה אל תשאפו לערוצי ספורט איכותיים ותוכן אחר...

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #15 

Eksh כתב:גם רמי לוי עשה כתבה דומה שבוע שעבר... מעניין (למרות שגולן דיבר על זה כבר לפני כמה חודשים)
לגולן אני יותר מאמין כי הוא גם הוכיח את עצמו בשוק הטלפוניה, אבל עדיין מוקדם לדעתי לדבר על זה עם ההתנהלות של משרד התקשורת

גם לא הייתי בונה יותר מדי כי ממה שזכור לי לפני כמה חודשים הפיילוט שלו זה מפעיל וירטואלי טלפון ואינטרנט על בסיס טלפוניה ותשתית של בזק + 6 ערוצים של עידן+ ועוד איזה 4 ערוצים (שממה שהבנתי הוא מעוניין לרכוש מהוט/יס גם בתור מפעיל וירטואלי). אז לפחות בהתחלה אל תשאפו לערוצי ספורט איכותיים ותוכן אחר...
...
1. זה חייב להיות על גבי רשת אינטרנט, פשוט כי אחרת לא יהיה VOD.
2. דווקא גולן לא עומד כרגע במיכסה שלו של 7% נתח שוק והוא עלול לאבד את הביטחונות שלו...ככה שמי שדווקא הוכיח את עצמו זה רמי לוי....
3. כולם, כולל סלקום, מחכים בין היתר להסכם הג'יגות. כמו שמפעיל סלולארי וירטאולי חייב שמשרד התקשורת יחייב את 3 בעלי התשתיות הסלולאריות למכור "זמן אויר" במחיר מקסימאלי, גם כאן, משרד התקשורת צריך לחייב את ספקיות התשתית (בזק, הוט ובקרוב חברת חשמל) למכור תעבורה במחיר מקסימלי. עד שזה לא ייקרה, אי אפשר לעשות שום חישוב של תוכנית עיסקית.

כרגע מדברים על אזור ה-50-70 ש"ח ל-100 מגה. אם תעשו את החשבון בעצמכם, תראו שכל המייזם הזה לא ממש בעל פוטנציאל לעשות אף אחד מהם הרבה יותר עשיר, אבל כן להתמודד מול חבילות טריפל ולשמר לקוחות.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #16 

קישקוש בגרוש,אין כלום בכתבה הזאת כל ישום.
עד שתעבוד טכנולוגיה של העברת שדורים על גבי הרשת הארצית באופן קווי רציף ואיכותי,
יגלשו עוד הרבה מים בירדן,וברחובות ישראל.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

Eksh
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 267
נתן תודות: 81 פעמים
קיבל תודות: 11 פעמים

שליחה #17 

MartinHSabag כתב:
Eksh כתב:גם רמי לוי עשה כתבה דומה שבוע שעבר... מעניין (למרות שגולן דיבר על זה כבר לפני כמה חודשים)

...
1. זה חייב להיות על גבי רשת אינטרנט, פשוט כי אחרת לא יהיה VOD.
2. דווקא גולן לא עומד כרגע במיכסה שלו של 7% נתח שוק והוא עלול לאבד את הביטחונות שלו...ככה שמי שדווקא הוכיח את עצמו זה רמי לוי....
3. כולם, כולל סלקום, מחכים בין היתר להסכם הג'יגות. כמו שמפעיל סלולארי וירטאולי חייב שמשרד התקשורת יחייב את 3 בעלי התשתיות הסלולאריות למכור "זמן אויר" במחיר מקסימאלי, גם כאן, משרד התקשורת צריך לחייב את ספקיות התשתית (בזק, הוט ובקרוב חברת חשמל) למכור תעבורה במחיר מקסימלי. עד שזה לא ייקרה, אי אפשר לעשות שום חישוב של תוכנית עיסקית.

כרגע מדברים על אזור ה-50-70 ש"ח ל-100 מגה. אם תעשו את החשבון בעצמכם, תראו שכל המייזם הזה לא ממש בעל פוטנציאל לעשות אף אחד מהם הרבה יותר עשיר, אבל כן להתמודד מול חבילות טריפל ולשמר לקוחות.
...
אז מה הייתה הכתבה על הפריסה של עידן+ בשביל סלקום/אורנג'? (כן אני יודע שזה חברות שונות, אבל עדיין הנחתי שהם ירצו להשתמש בטכנולוגיה דומה. גם אורנג' חתמה הסכם עם הוט לגבי שימוש בתשתית שלה לפיילוט)

וואלה? האמתי זה ממש מוזר לי. כל הזמן שיבחו את גולן שצירפו הרבה והשאירו הרבה לעומת הוט מובייל, ועם כל ההשוואות ביניהן הנחתי שהן המובילות. לא התכוונתי שרמי לוי גרוע או משהו, אבל הוא לא עשה אימפקט כמו גולן טלקום (למרות שהוא הראשון שנכנס)
אז מה יקרה אם הוא לא יקבל? החלום הולך לפח?

boazj
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 155 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #18 

הבעיה היחידה שכרגיל....יס והוט יורידו את המחירים לאותה רמה או אפילו פחות.
מר ישראל ישראלי, ישכח מה עשו לו, ואיזה פרייאר היה ונשאר, וישאר באותן שתי החברות.
גולן טלביזיה תהיה עם מס לקוחות ופלח שוק קטן ביותר, שלא יאפשר להגיע לרווחיות, ובואו נחכה ונראה מה יהיה עוד 3 שנים...
אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342
נתן תודות: 384 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #19 

גולן טלקום רומזת על כניסה לשירותי טלוויזיה ואינטרנט

לפי גורמים המקורבים לחברה, מטרת הפרסום היא להכין את הצרכנים לקונספט חדש בטלוויזיה ולגרום לאנשים לתהות מדוע הם משלמים סכום גבוה על שירותים אלו

http://www.themarker.com/technation/1.2359037

sathack
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 979
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

את filmon אני מכיר אבל מה זה NTV ? תודה

שליחה #20 

@benny123
·

שלח תגובה