רוצה להגיד כמה מילים טובות על שירות לקוחות של "יעל פתרונות"

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #1 

קניתי מסך U2713HM של DELL.
המסך עצמו פנטסטי מבחינת חדות ואיכות צבעים אם כי הוא סובל קשות מזליגות אור.
מה שגם גיליתי שהבעיה שאותה חוויתי היא למעשה פגם סדרתי והרשת כולה גועשת בקונים זועמים שכבר החליפו פעם שלישית רביעית ואף חמישית ועדיין קיבלו מסך עם זליגות אור מרגיזות.
למרבה המזל DELL השכילה להוציא REVISION חדש עם פאנל משופר של LG המתקן את הבעיה.
פניתי אל DELL ISRAEL שלמעשה ממוקמים ביוון או כפריסין וביקשתי שיחליפו את המסך למסך המתוקן.
אלה אומנם החליפו לי את המסך אך באותו אחד מאותו תאריך ייצור ועם אותה בעיה מכעיסה של זליגת אור.
חזרתי אל DELL ISRAEL ולהפתעתי נתקלתי ממש בסוג של קיר. "החלפנו לך את המסך כבר פעם אחת, הבעיה אצלך".
נדנדתי ונדנדתי להם אך ללא הועיל כולל שליחת הוכחות וציטוטים מנציגים של DELL בארהב.

הייתי בטוח שאני הולך איתם לבית המשפט עד שהחלטתי לנסות לפנות לשירות הלקוחות של "יעל פתרונות".
דיברתי עם איש מאוד מאוד נחמד ומנומס בשם אשר שהוא למיטב הבנתי המנהל שירות לקוחות שם.
הסברתי לאשר בדיוק מה שהסברתי ל-DELL ISRAEL. הוא ביקש שעד יום שני אשלח לו אימייל שמסביר בפירוט את הבעיה כולל קישורים לחו"ל והוא כבר ידבר עם DELL.
יום רביעי קיבלתי ממנו טלפון "אני שולח לך עכשיו שליח עם המסך עם הדגם מהשנת ייצור שביקשת וה-REVISION שביקשת". המסך הגיע בדיוק כפי שהבטיח. פתחתי, חיברתי וברוך השם אין שום זליגות אור. תענוג לעין. כן ירבו אנשים ונותני שירות כמו האיש הנחמד וההגיוני הזה.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

(Y)
גם לי נסיון חיובי איתם
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #3 

גם לי (Y)

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358
נתן תודות: 938 פעמים
קיבל תודות: 819 פעמים

שליחה #4 

כיף לשמוע.

הם היבואנים או חנות?
העם דורש..... כל מיני דברים

9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #5 

sam22 כתב:כיף לשמוע.

הם היבואנים או חנות?
...
שכחתי לציין.
"יעל פתרונות" הם היבואן הרשמי של DELL בישראל.
המסך אומנם נקנה ישירות דרכם אך בדרך כלל מקובל להידבר מול DELL ISRAEL והיא מעבירה את ההוראה ליעל פתרונות.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”