הודעה שקופצת לי מייד עם הכניסה לxbmc

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 185
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום אשמח לדעת מה פשר ההודעה הזאת בהנחה שיש לי חיבור לאינטרנט ואני מצליח לגלוש מאותו מחשב שמריץ את הxbmc.
אני משתמש בווינדוס 7 גרסא פרדו 12.2 הותקן לפי המדריך כאן כולל עברית ,התוכנה מושכת את המידע מארד דיסק חיצוני שיושב על מחשב אחר שהוא זמין ותקין.
דבר נוסף ראיתי פה בפורום כבר שמשהו העלה את ההודעה הזאת וקיבל תשובה לבדוק האם המערכת מזהה חיבור לאינטרנט ,בדקתי אצלי תחת מערכת-->הגדרות-->אינטרנט --> לא ראיתי שמצויין שם האם קיים חיבור לאינטרנט או לא רק אופציות כגון פרוקסי ועוד, לא מדווח על מצב אינטרנט
תודה אשמח מאוד לעזרה.
הייתכן שבעקבות כך אני גם לא רואה כתוביות בעברית למרות שהוא מראה לי כתוביות זמינה והוא כאילו מושך אותה לפי מה שהוסבר פה במדריך אך בפועל לא רואה שום כתובית ,ובעיה נוספת היא מלא סרטים לא מוצגים לי במצב ספרייה אלא רק במצב קבצים.
סליחה על עומס הבעיות אשמח להכוונה מתאימה אני כבר אובד הצעות זמן רב

תודה תודה
נערך לאחרונה על ידי guy33 ב 06/12/2013 22:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #2 

שלום חברים אני רואה פה 100 צפיות ויותר ואין אף לא תגובה אחת ? האם משהו לא בסדר בשאלה שלי או לא ברור
אשמח לתקן ולהבהיר תודה מחכה לתגובות ועזרה
תודה רבה

liranics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 440
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 109 פעמים

שליחה #3 

שרת מרוחק לא מדבר על שרת אינטרנט. השרת המרוחק הוא השרת שעליו מאוכסנים הסרטים שאתה רוצה לצפות בהם.
קיים איזשהו כשל בחיבור ומציאת האינפורמציה. הייתי מציע לך למחוק את המקור ולהוסיף אותו מחדש וכמו כן להגדיר סקרפר למשיכת המידע אודות הסרטים מהאינטרנט . מה שהוא לא מציג בתוך סרטים אלה אותם קבצים שהסקרפר לא הצליח לפענח את שמם והדרך היא או להגדיר כל סרט באופן ידני , לחילופין לשנות את שם הקובץ המקורי או הסיפריה תלוי בהגדרות שקבעת בסקרפר.

אם לא היה לך חיבור לאינטרנט גלילת ה RSS בשורה התחתונה לא היתה מופיעה :wink:
לירניקס - כל מה שחם בגיימינג https://www.facebook.com/Liranics

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

לירן תודה לך על התגובה אנסה את מה שהצעת לי אבל סקרפר יש לי כמו לכולם שאתה מגדיר את התיקייה שהיא מכילה סרטים וקובע לה את הסקפר שהיא מציעה אז אני מבין שהוא כן אמור לזהות את כל הקבצים או שאולי בגלל הכשל בחיבור יתכן גם כשל באינפורמציה וגם באי הצגת הכתוביות ?
בכל מקרה אבדוק את מה שהצעת והעדכן כאן אשמח אם תמשיך להגיב כאן
תודה תודה

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

עדיין ההודעה ממשיכה להופיע לאחר מחיקה ועדכון מחדש של המקור ועדכון הסקפר של סרטים.
ישנה תופעה מוזרה כאשר אני מחפש את המקור ווידאו--->הוסף מקור--->smb--->הוא מחכה מספר דקות רב עד שהוא מוצא את הנתיב לתיקייה שיושבת בארד דיסק החיצוני. אני חי בקיבוץ ואנחנו מחוברים ברשת קיבוצית קטנה האמנם (יכול להיות שזאת הסיבה שלוקח זמן המתנה גדול מהרגיל עד שהוא מוצא את המחשב השני בבית כי הוא מציג עוד מחשבים ברשת הקיבוצית של אנשים בקיבוץ ),אבל אני למעשה מצוי בתוך רשת ביתית של שני מחשבים בלבד שעובדת תחת ראוטר פרטי שלי שממנו יוצאים שני כבלי רשת לשני נקודות בבית אחת בסלון למחשב מיני והשנייה לפינת העבודה בבית מחשב שולחני רגיל .
אשמח להצעות ופתרונות מחכה לתגובות
שוב תודה

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אשמח לעזרה דחופה
תודה

liranics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

יכול להיות שנתת הרשאות NTFS מיוחדות על חלק מספריות הסרטים שלך ? דרך נוספת שהייתי מציע לך זה ליצור תקייה חדשה על שורש הכונן ולהעביר לשם את כל התקיות של הסרטים כך שאם יש הרשאות מיוחדת הן יעלמו ברגע שתעביר את התוכן לתקייה אחרת..

ושוב כפי שאמרתי אין שום השפעה לרשת הקיבוצית הרשת שעובדת מול הנתב שלך מנותקת לחלוטין מהעולם החיצון לצורך העניין החלק של הסקראפר זה הדבר היחיד שדורש את האינטרנט אבל זה רק ביצירת האינדקס והתוכן לאחר מכן האינטרנט לא בשימוש בכלל

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

פתחתי תיקייה חדשה והתחלתי להעביר אליה סרט סרט כמה בודדים וההודעה לא קפצה לי שעשיתי סרוק תוכן ,אבל שהכנסתי כמה סרטים שוב פעם קפצה עכשיו נראה לי שזה משהו שקשור אולי לסרט פגום וגם הופעה חיה שיוצרת בעיה בפענוח היתכן שזו הסיבה ? להמשיך להעביר סרט סרט מתיקייה לתיקייה החדשה שיצרתי עד שתתקבל ההודעה ?
ואגב לא הבנתי אייך אני בודק הרשאות ntfs תוכל להסביר לי .
ושוב הסקפר מציג חלק מהסרטים לא את כולם כפי שמופיעים בקבצים.

שאלה נוספת אייך אני מציג את ההופעות החיות בתפריט הראשי כמו למשל סרטים מופיע מייד במצב ספרייה נוח ויפה למה הופעות חיות מוצג רק כאשר אני נכנס-->וידאו--->קבצים-->בוחר את התיקייה של ההופעות החיות live show() ?
שלא נדבר על כתוביות שבכלל לא מראה לי בסרטים למרות שישנה הודעה מוריד כתובית לא נוספת בפועל שון כתובית לא בנתיב שבו הוגדרה תיקיית הכתוביות ולא תחת שם הסרט לא נמצא
יותר מידי בעיות וואלה הלוואי והייתי פותר אותן יש לי המון סבלנות אבל נראה לי שאני לא מצליח להתקדם בה מייאש
אבל צמא מאוד לעזרה
תודה רבה

liranics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

ראשית כן הייתי ממליץ לך להעביר תקייה תיקייה ואז לבודד את הבעייה כפי שאמרת שיצרת תקייה חדשה והתחלת להעביר ההודעה לא קפצה שוב.

בקשר להגדרות NTFS לא צריך לבדוק תקיה תקייה אבל בגדול זה קליק ימני על התקייה --> שיתוף והרשאות --> תן הרשאת Everyone לכל התקייה , אם תעשה זאת על התקייה הראשית הוא יחיל את ההגדרות על כל התקיות תחתיה

להופעות החיות אתה צריך לבחור סקרפר מתוך קטגוריית "קליפים" ולא סרטים :lol: ובשל כך רצוי לאחסן את ההופעות בתקייה שונה מתקיית הסרטים הראשית

בנושא הכתוביות אני שוב חוזר לענייין ההרשאות אם קבעת הורדת כתוביות אוטומטית ובחרת בהגדרות של תוסף הכתוביות להעביר את הכתובית לתקיית הסרט כנראה שיש לו מחסום כתיבה לכונן ובתוך כך הוא לא מצליח לשמור את הכתובית לתקייה הרלוונטית , לא הבנתי דבר אחד , אם אתה שם כתובית בתיקיה הזהה בשמה לשם הסרט הכתובית עדיין לא מוצגת או שהבעייה שלך היא רק בהורדת הכתובית ?

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

תודה רבה לך לירן צדקת הכתוביות לא נצפו בשל הרשאות לא נכונות רק של קריאה ולא כתיבה ,כעת אני רואה את הכתוביות וההודעה נעלמה וחזרה שוב רק כאשר אני עושה סרוק תוכן על תיקיית ההופעות החיות ,כאשר מחקתי את התיקייה של ההופעות החיות ההודעה נעלמה יתכן שיש אולי קובץ אחד פגום אז אני יעביר לתיקייה קובץ אחר קובץ עד שנבודד את הבעיה.
לעניין ההופעות החיות אני יודע כמובן שהם יהיו בסקרפר של קליפים כמובן שבחרתי זאת והם גם יושבים בתיקייה נפרדת מתיקיית הסרטים, רק מה שלא הבנתי מדוע הם לא מקבלים בתפריט הראשי קטגוריה כמו שקטגוריית סרטים נוספה לאחר שבחרת שהתיקייה מכילה סרטים .
מדוע אני צריך ללחוץ וידאו --->קבצים--->שם התיקייה של ההופעות החיות --->לבחור סוג תצוגה בצד בשביל לראות את ההופעות החיות מסודרות בסדר שנבחר מה פספסתי כאן ?
בכל מקרה שאפו גדול על ההעזרה ממש עזרת לי לאחר התעלמויות קשות פה מהחברים יצאת צדיק.
אבל אשמח לעזר בך וגם באחרים שיעזרו לי עד לשלב הרצוי שאני יהיה מרוצה מהתוכנה.
דבר נוסף חשוב כיצד אני מגדיר utorrent שיעבוד דרך ההרחבות מדוע כל פעם אני מקבל ההודעה "failed to connect to daemon
אשמח להריץ utorrnet דרך ה xbmc , מה המטרה של ההרחבה הזו לעבוד על המחשב שלי או על מחשב אחר ברשת שלי שאליו אני מאחסן את ההארד דיסק עם כל ההורדות ??

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

אשמח לתגובות

שליחה #11 

יש משהו בפורום אולי עידן ?
תודה

liranics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

ראשית תודה על המחמאות אבל מי שמכיר אותי יודע שאני שמח לעזור ולשתף ידע ..

בעניין ההופעות החיות ..באיזה סקין אתה משתמש ניסית להחליף אותו ? ניסית להיכנס להגדרות שלו ולראות אם אפשרות ההופעות החיות / קליפים חבוייה ?

עניין ה utorrent לא היה בשימוש אצלי אבל נדמה לי שזה רק Frontend לקליינט שרץ על מחשב אחר..אבל אל תתפוס אותי במילה יכול להיות ואני טועה.

אני גם מוכן לבדוק את זה ולחזור עם תשובות :)

liranics
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #13 

וכמו שחשבתי בעניין ה Utorrent אם אתה מדבר על הפלאגין הזה:

http://wiki.xbmc.org/index.php?title=Add-on:UTorrent

אז למעשה הוא מעין ממשק ניהול להורדות שלך אבל הוא לא מוסיף הורדות חדשות .
הקליינט רץ על מחשב אחר ברשת / NAS ואתה רק מתממשק איתו לניהול ויכולת גם להזרמת התוכן

ההגדרות נמצאות בפלאגין עצמו ועל הקליינט שרץ על המחשב תחת WEBUI

guy33 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #14 

היי לירן המחמאות היו בכייף ממש נהניתי מהעזרה שלך. אז ככה בעניין ההופעות החיות אני משתמש בconfulence מה שכתוב פה במדריך להתקנת xbmc בעברית עשיתי בדיוק כפי שהמדריך הסביר ת אני מניח שרובם פה עשו ומשתמשים בסקין הזה בעברית.
בדקתי בההגדרות הסקין את התפרטים להצגה וראיתי באמת שיש תת תפריטים לכל מיני קטגוריות כמו וידאו ,tv show אבל לא היה live show או בעברית הופעות חיות כאפשרות תקן אותי אם אני טועה ואתה יכול לבדוק בעצמך אתה בטח שולט הרבה יותר טוב ממני.
אגב עניין utorrent הבנתי מה שהסברתה שזה תוסף ניהול אבל ההיגיון שלי אומר שאולי הכוונה לעשות תוסף כזה גם בכדי להכנס לתוסף ולתתת לו לחפש מה שאני חפץ למצוא כמו : סרט או הופעה והוא ינהל אותה יוסיף בתיקייה הרצויה כך שלמעשה אני לא צריך בכלל לראות את utorrent בממשק האמיתי שלו כמו שהוא רץ בווינדוס אלא הכל נשלט ונעשה דרך התוסף של יוטרנט.
לא הבנתי אייך להגדיר ולהשתמש בהנחה ואני רוצה שxbmc ינהל לי אותו וגם לחפש חומר דרכו במנוע חיפוש שיציג לי (אם קיימת אפשרות כזו) כמו למשל אני רוצה שם סרט ואני נכנס לתוסף מבקש למצוא את הסרט והוא מוצא ומוריד לבד ומציג את הסרט בxbmc אוטומטי.
בכל מקרה לפי התוסף אני צריךך webui לא הבנתי ממש מה זה למרות שאני הורדתי את מה שזה ושמתי בתיקייה של xbmc כפי שהוסבר wiki , ובהגדרות ה יוטורנט נכנסתי לתוכנה וסמנתי לו שיהיה פעיל והשד יודע מה קורה שם.
הדבר השני auth..... מה שזה , לא הבנתי אייך ולא מצאתי הסבר פשוט וברור.
למעשה הדבר הבסיסי שלא ברור לי כאן זה האם יוטורנט צריך להיות מוגדר גם במחשב שמאחסן את הארד דיסק עם הסרטים כלומר שרת המרוחק או \וגם במחשב שמריץ את ה xbmc ?
בכל מקרה בסופו של התהליך שגם לא מצאתיהסברים ברשת על ההודעה של יוטרנט שמתקבלת והיא :
failed to connect to daemon
תודה רבה לירן ואשמח מאוד מאוד להריץ את התוסף מקווה שאצליח בעזרתך האדיבה כי גם ברשת ממה שקראתי בפורומים הגדולים לא הבנתי מה הפתרון יש את ההודעה ואין תגובות לפתרון ואני כבר הרבה זמן תקוע אם זה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”