מגבר לכל רמקול
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
מגבר זה מכשיר שלוקח את האות אודיו החשמלי ומגביר אותו בכדי שתוכל לשמוע ברמקול.
רסיבר זה לא רק מגבר. רסיבר כולל מגברים ,רדיו,וקדם מגבר/פרוססור הכל בחבילה אחת.
בעקרון זה טוב רק במידה והרמקולים קשים להנעה ודורשים הגברה חזקה יותר ,מזה שהרסיבר יכול לספק.
זה גם טוב לאפקט הוואהו
שגורם לבעלי הציוד ולחברים שלהם להזיל ריר רק מלראות את הציוד מול העיניים אפילו לפני שהוא מופעל.
לא ניתן לחבר מספר רסיברים למערכת קולנוע אחת וגם אין צורך.
רסיבר זה לא רק מגבר. רסיבר כולל מגברים ,רדיו,וקדם מגבר/פרוססור הכל בחבילה אחת.
בעקרון זה טוב רק במידה והרמקולים קשים להנעה ודורשים הגברה חזקה יותר ,מזה שהרסיבר יכול לספק.
זה גם טוב לאפקט הוואהו
לא ניתן לחבר מספר רסיברים למערכת קולנוע אחת וגם אין צורך.
- doc-oren
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 245
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
באופן מסורתי מבנה של מעגלים נפרדים לחלוטין לכל ערוץ ובמיוחד מבנה של monoblock (מארז חד-ערוצי) נחשב לדרך "האודיופילית" ביותר לבניה של מערכת הגברה.
הרבה חברות אודיו מוכרות את מגברי העל שלהם באריזות של monoblock , כאשר יצרנים מסוימים אף מפרידים את ספק הכוח והמגבר למארזים שונים. מפענח נפרד ומגברים חד-ערוציים הם על כן סוג של ברירת מחדל למי שרוצה לקנות הכי גדול, הכי חזק והכי יקר.
אין קשר חד-חד-ערכי בין מספר וגודל הקופסאות להספק ואפילו לאיכות. עם צ'יפים מודרניים class-D ועם ספקי כוח ממותגים איכותיים ניתן היום לדחוף לקופסא אחת מספר ערוצים בהספק מאוד גבוה ויש כאלו שטוענים גם באיכות מצוינת.
הרבה חברות אודיו מוכרות את מגברי העל שלהם באריזות של monoblock , כאשר יצרנים מסוימים אף מפרידים את ספק הכוח והמגבר למארזים שונים. מפענח נפרד ומגברים חד-ערוציים הם על כן סוג של ברירת מחדל למי שרוצה לקנות הכי גדול, הכי חזק והכי יקר.
אין קשר חד-חד-ערכי בין מספר וגודל הקופסאות להספק ואפילו לאיכות. עם צ'יפים מודרניים class-D ועם ספקי כוח ממותגים איכותיים ניתן היום לדחוף לקופסא אחת מספר ערוצים בהספק מאוד גבוה ויש כאלו שטוענים גם באיכות מצוינת.
אני מאמין שאם מאוד תתאמץ תמצא דרך לעשות את זה. לא תקבל סאונד טוב יותר, מקסימום מופע אור-קולי שהרמקולים ו/או הרסיברים ילכו לעולמם.דבר שלישי אם יש לי שלושה רסיברים שונים אני יכול לחבר אותם למערכת 5.1 שלי ולקבל סאונד יותר טוב?...