מגבר לכל רמקול

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
oriadir פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 44
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,ראיתי בהרבה קולנועים בייתים high end שיש לכל רמקול "מגבר משלו" קודם כל מה זה מגבר?האם זה רסיבר?דבר שני למה זה טוב?דבר שלישי אם יש לי שלושה רסיברים שונים אני יכול לחבר אותם למערכת 5.1 שלי ולקבל סאונד יותר טוב?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

מגבר זה מכשיר שלוקח את האות אודיו החשמלי ומגביר אותו בכדי שתוכל לשמוע ברמקול.
רסיבר זה לא רק מגבר. רסיבר כולל מגברים ,רדיו,וקדם מגבר/פרוססור הכל בחבילה אחת.

בעקרון זה טוב רק במידה והרמקולים קשים להנעה ודורשים הגברה חזקה יותר ,מזה שהרסיבר יכול לספק.

זה גם טוב לאפקט הוואהו :lol: שגורם לבעלי הציוד ולחברים שלהם להזיל ריר רק מלראות את הציוד מול העיניים אפילו לפני שהוא מופעל.

לא ניתן לחבר מספר רסיברים למערכת קולנוע אחת וגם אין צורך.

doc-oren
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 245
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #3 

באופן מסורתי מבנה של מעגלים נפרדים לחלוטין לכל ערוץ ובמיוחד מבנה של monoblock (מארז חד-ערוצי) נחשב לדרך "האודיופילית" ביותר לבניה של מערכת הגברה.

הרבה חברות אודיו מוכרות את מגברי העל שלהם באריזות של monoblock , כאשר יצרנים מסוימים אף מפרידים את ספק הכוח והמגבר למארזים שונים. מפענח נפרד ומגברים חד-ערוציים הם על כן סוג של ברירת מחדל למי שרוצה לקנות הכי גדול, הכי חזק והכי יקר.

אין קשר חד-חד-ערכי בין מספר וגודל הקופסאות להספק ואפילו לאיכות. עם צ'יפים מודרניים class-D ועם ספקי כוח ממותגים איכותיים ניתן היום לדחוף לקופסא אחת מספר ערוצים בהספק מאוד גבוה ויש כאלו שטוענים גם באיכות מצוינת.
דבר שלישי אם יש לי שלושה רסיברים שונים אני יכול לחבר אותם למערכת 5.1 שלי ולקבל סאונד יותר טוב?
...
אני מאמין שאם מאוד תתאמץ תמצא דרך לעשות את זה. לא תקבל סאונד טוב יותר, מקסימום מופע אור-קולי שהרמקולים ו/או הרסיברים ילכו לעולמם.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”