מה בעצם צריך כדי לדמות את ההרגשה של קולנוע אמיתי?
שלום,יש לי חדר ריק בוא אני רוצה לבנות "חדר קולנוע ביתי" מה אני באמת צריך כדי לדמות את החוויה של הקולנוע?
איזה ציוד? איזה עיצוב? נ.ב. ניסיתי את השיטה הקלה של חיבור טלויזיה לרמקולים ורסיבר חוויה טובה אך לא משתווה לקולנוע
איזה ציוד? איזה עיצוב? נ.ב. ניסיתי את השיטה הקלה של חיבור טלויזיה לרמקולים ורסיבר חוויה טובה אך לא משתווה לקולנוע
- opv
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4862
- נתן תודות: 91 פעמים
- קיבל תודות: 225 פעמים
1) מסך כמה שיותר גדול (מן הסתם מקרן) מותקן נמוך
2) חדר כמה שיותר חשוך עם קירות כמה שיותר כהים
3) כמה שפחות מסיחי דעת, כדי שבזמן סרט לא תראה כלום פרט למסך
4) מערכת סראונד, כאן אין לאיכות ולמחיר, אך אם התנאים הקודמים מתקיימים, תוכל לקבל חוויה קולנועית גם ממערכת אודיו לא סופר יקרה.
2) חדר כמה שיותר חשוך עם קירות כמה שיותר כהים
3) כמה שפחות מסיחי דעת, כדי שבזמן סרט לא תראה כלום פרט למסך
4) מערכת סראונד, כאן אין לאיכות ולמחיר, אך אם התנאים הקודמים מתקיימים, תוכל לקבל חוויה קולנועית גם ממערכת אודיו לא סופר יקרה.
No place like home.......... Theater
- opv
- חבר מביא חבר

החדר הוא כנראה הגורם שהכי משפיע על איכות הצליל.oriadir כתב:תודה רבה על העזרה,האם לחדר עצמו משפיע על איכות הצליל או שאפשר פשוט לבנות חדר כזה בכל חדר פנוי?...
אבל חדר הוא גם הרכיב הכי יקר במערכת.
אז בהנחה שאין לך כמה חדרים פנויים לבחור מבינהם, לוקחים מה שיש ומשפרים בעזרת טיפול אקוסטי.
- opv
- חבר מביא חבר

יש טווח גדול מאוד של פתרונות בטווח גדול מאוד של מחירים.oriadir כתב:כשאתה אומר "טיפול אקוסטי" למה אתה מתכוון? האם מדובר באותו חומר אקוסטי של אולפן הקלטות?...
החל מחומרים בולעים חומרים מפזרים, תקרה אקוסטית, ציפוי לכל הקירות ועד הזזת קירות ויצירת משטחים לא מקבילים.
תודה על התגובה,אני ינסה ליישם את זה,ומה עם תלת מימד יש מקרן כזה? ואם יש האם הוא מספק תלת מימד אמית כמו בקולנוע או סתם (יש לי מסך מחשב קטן תלת מימד לא זוכר את שמו,אם משקפיים אקטיבים יש תלת מימד אבל הוא לא כמו בקולנוע)
- idan309
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3005
- נתן תודות: 293 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
לבן משפחה שלי היה תקציב דומה למקרן ובהמלצתי רכש לפני כחודש את הסוני 30 (דגם קודם ל-50 שהוחלף לאחרונה ב-55).
תזכור שמקרן בלבד לא ייתן לך חוויה קולנועית איכותית.
המסביב (ללא כורסאות) ברמה טובה יעלה לך לפחות עוד כ-12,000 ש"ח (כלומר כל הסיפור ב-25,000 ש"ח).
תזכור שמקרן בלבד לא ייתן לך חוויה קולנועית איכותית.
המסביב (ללא כורסאות) ברמה טובה יעלה לך לפחות עוד כ-12,000 ש"ח (כלומר כל הסיפור ב-25,000 ש"ח).